1. Lampenwinkel
  2. Leverancier van gebruikte winkelinrichting

Railspot.nl is de railverlichting specialist ven NL & BE. Wij leveren hoogwaardige rail en spots voor woningen en bedrijven. Wij leveren volledig op maat voor in elke situatie. Al onze railverlichting is direct leverbaar vanuit onze eigen voorraad. Inclusief montageservice. Bezoek onze webshop of showroom. Neem contact op voor meer informatie of offerte. Vriendelijke groet, Team Railspot.nl

4,5

Uitstekend

Hue systeem verbinding met bridge verbroken

Mijn hue systeem was niet meer aan te sturen op de hue app omdat de verbinding met mijn bridge was verbroken. Ik dacht dat alle lampen nieuwe ingeleverd zouden moeten worden en dat is een hele klus. Ik belde met Railspot en ik ben door Quinten geholpen die binnen 10 minuten alles weer aan de praat had. Vriendelijk en geduldig. Top service.

8 januari 2026

Een top bedrijf

Een top bedrijf! Prachtige showroom in Purmerend waar we erg goed geholpen zijn bij de aankoop van spots voor onze woonkamer. Een week later besloten om de set uit te breiden en online besteld. We hadden een foutje gemaakt in onze bestelling. Daar werden we snel over opgebeld, om te checken of we echt een 3 fase onderdeel bij een 1 fase rails wilden…. Super service en de dag erna alles al in huis

20 maart 2025

Leren kennen op de beurs

Leren kennen op de beurs, co-collega's bezocht en toen in hun showroom in Purmerend beland, met een goede bakkie koffie, fantastisch advies, vakmanschap, liefde voor het vak werden we zeer goed adviseert, geholpen, ontvangen. We hadden geen twijfel dat we hier gingen bestellen. Ons hele appartement, alles erbij incl. montage. Meerdere keren nog contact met elkaar gehad, nooit was te veel, geen vraag was overboden. De montage dag stond voor de deur, de jongens helemaal op tijd, super beleefd, keurig en wat een knowhow. Ze hebben ons alles perfect uitgelegd en de montage vlekkeloos. Wij zijn zeer tevreden en willen ons bij het hele TEAM Railspot bedanken !

21 januari 2025

Beste Bianca,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze super review. Dit doet ons erg goed! Veel plezier van jullie nieuwe railverlichting en mochten wij nog iets in de toekomst voor jullie kunnen betekenen dan horen wij het graag.

Vriendelijke groet, Team Railspot.nl

Bezoek gebracht aan de shop

Bezoek gebracht aan de shop. Goed advies gekregen en uitleg over de montage en lichtplan. Montage zelf gedaan! Kortom zeer tevreden!

10 juli 2024

Hi John,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden over je aankoop. Veel plezier van je nieuwe railverlichting.

Wat een vakmanschap

Wat een vakmanschap en wat een professionals. Eerlijke adviezen met creatieve oplossingen. Dit is een bedrijf waar je als klant weer echt gewaardeerd wordt. Prettige en snelle communicatie. Staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Mocht je teveel accessoires besteld hebben, geen probleem. Railspot heeft een uitstekend retourbeleid en snelle retour betaling.
Kortom TOP kwaliteit met hoge service !!!

24 augustus 2024

Beste Mieke,

Hartelijk dank voor het schrijven een review.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en producten. Hier doen wij het voor!

Veel plezier van jullie nieuwe railverlichting.

Toppers

Via mail met een foto en schets advies gevraagd. Een aantal keer heen en weer gemaild, zodat we de juiste rails (op maat) kregen thuisbezorgd. Alles was snel in huis. De montagehandleiding is heel duidelijk, de materialen voelen degelijk aan. We kopen hier graag nog een keer.

10 oktober 2023

Antwoord van Railspot.nl

Hi Ed, bedankt voor je leuke review. Fijn om lezen dat je onze handleiding erg duidelijk. vond. Veel plezier met de nieuwe railverlichting!

Vriendelijke groet, Team Railspot.nl

railsysteem die met volle tevredenheid…

railsysteem die met volle tevredenheid in ons appartement hangen.
Al diverse kijkers gehad die onder de indruk waren van het systeem en niet wisten dat het bestaat, zeker de Sonos beugels vinden we een mooie oplossing.
Top geholpen en en op maat gezaagd.

29 juni 2023

Antwoord van Railspot.nl

Hi Marco, bedankt voor deze leuke review. Fijn dat je blij bent met onze producten en met onze service. Geniet van je nieuwe verlichting!

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf. Bij vragen staan ze voor je klaar met goede adviezen. We kregen een offerte van wat we nodig hadden en hebben het zo kunnen bestellen.
Levering was ook snel en netjes verpakt. De prachtige rail hangt nu in de keuken.
Kortom een aanrader en ga er zeker weer kopen👍

1 december 2022

Hoi Marga,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en producten. Veel plezier met de nieuwe railverlichting!

Groetjes, Team Railspot.nl

Zeer goede ervaring met Railspot

Na een bezoek aan de showroom waren wij direct enthousiast. Niet alleen over de producten maar zeker ook over het advies dat wij kregen. De montage van rails en spots hebben wij door Railspot laten verzorgen en die klus is zeer zorgvuldig en netjes uitgevoerd. Een compliment is zeker op z'n plaats. Het resultaat is prachtig! Wij zijn er erg blij mee.

13 januari 2022

Antwoord van Railspot.nl

Hoi, wat fijn om te horen dat jullie zo enthousiast over ons zijn. Daar doen wij het voor! Bedankt voor deze leuke review. Groetjes, Team Railspot.

Aanrader

Super bedrijf! Denkt mee en geef goed advies hoeveel lichtpunten je nodig hebt. Maken de rails op maat en leggen goed uit hoe te monteren en te bevestigen.
Als je nog vragen hebt, bel je ze en krijgt direct antwoord.
De uitstraling is erg mooi. We krijgen alleen maar complimenten. Een aanrader voor iedereen.

12 januari 2022

Antwoord van Railspot.nl

Heel leuk om te lezen dat je er zo blij mee bent. Bedankt voor deze leuke review. Groetjes, Team Railspot.

Topservice,absolute aanrader,ook voor particulier

Ze hebben mij ,als niet zo heel handige doehetzelver,super geholpen met rail voor mijn eigen hanglampen.alles goed uitgelegd in duidelijke taal.rail voor me op maat gezaagd en extra schroefgat geboord.absolute aanrader

29 mei 2021

Hoi,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor 🙂.
Dank voor het schrijven van de review.

Groetjes, Team Railspot.

Heel tevreden

Heel tevreden. Snel geleverd en mooi materiaal. Wij kozen een railset met middenvoeding. Echt mooi en handig te plaatsen!

16 januari 2021

Beste Freya,

Dankjewel voor je review.
Fijn om te horen dat jullie er blij mee zijn!

Groet, Team Railspot

Prima service

Goede informatie door de telefoon. Had aanvankelijk niet het juiste spotje besteld maar na 1 telefoontje werd er meteen een andere opgestuurd. Snelle service dus. En... de lampjes zien er ook nog mooi uit. Ineke K.

7 december 2020

Goed bedrijf

Goed bedrijf, levert snel en geven passend advies.
De producten stralen kwaliteit uit en zo voelt het ook.
Monteren was heel simpel, alleen had ik de eerste keer de spothouder verkeerd om erin gedaan en dan doet die niks....omgedraaid en gefixt!

Wij gaan weer wat bestellen bij Railspot.

14 juni 2020

Beste Nikolaos,

Fijn dat je dit zo ervaren heb in samenwerking met ons en onze producten!
Connector op de spot omdraaien is veel voorkomend maar zeker geen man over boort ;-)

Hopelijk mogen we je weer van dienst zijn bij de volgende bestelling!

Railspot Team

Toon reviews in alle talen. (15 reviews)