Randersregnskov Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget forvirrende turistpark. Man kan ikke rigtig finde rundt og skal gå frem og tilbage af de samme stier. Voldsomt mange mennesker. Måske skulle man have “slots” for at begrænse besøgsantalle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gennemført og virkelig mange og gode oplevelser med dyrene. Det hele er vokset op og blevet så flot og dyrene har det godt. Vi købte billetter på forhånd på nettet, og det fungerede godt. Flotte nye s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi var på besøg 21/7. Vi var forberedt på mange gæster pga. højsæson, men det var helt uforsvarligt 🥵. Folk stod som sild i en tønde, man så ingen dyr. Man blev skubbet rundt, hvilket ikke er ufar... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En verden af dyr, alt hvad der skal til for at hele familien får en god oplevelse, der er alt fra små frøer til en stor søko, krokodiller, sommerfugle, alt hvad hjertet begærer. For English... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min familie og jeg har længe gået og…

Min familie og jeg har længe gået og talt om, at besøge stedet. Vi havde så nogle rabat kuponer og var afsted den 15/11-19.
Og stedet var udover alle forventninger.
Stedet er bygget op, så man føler man går i deres naturlige sted at være. Fed oplevelse. Lige fra, at dyrene flyver omkring ens ører, til at de vandre eller løber rundt på de stier man selv går på.
Kanon oplevelse. Selv personalet var flinke og snakkede godt med om tingene og vil gerne hjælpe hvis der var noget. Virkelig fremragende sted.

15 november 2019

Kaos i regnskoven...

Min familie og jeg (2 voksne og 2 børn på 7 og 2 år) var d.d. en tur i Randers Regnskov for første, eneste og absolut sidste gang.

I skrivende stund er det sommerferie, og derfor er der naturligvis ekstra mange mennesker, man at man så - fra Randers Regnskovs side lukker så mange mennesker ind, at det ender med en dårlig oplevelse for de fleste, er mig en stor gåde.

Vi var der i 2 1/2 time, og på nær en halv time udendørs, var resten af tiden indendørs en stor kø, hvor vi alle gik museskridt rundt i manegen for at se det hele, hvor det var en kamp at holde styr på ens børn, og hvor det var mere end besværligt at komme rundt med en klapvogn.

Det var komplet umuligt at nyde oplevelsen pga. de mange besøgende - som vi ellers havde glædet os til, og der var ingen plads til at stoppe op, fordi der konstant var en stor menneskemængde bagved der også gerne ville kigge.

Jeg er helt med på at I gerne vil tjene penge, men at lukke så mange mennesker ind, er direkte håbløst. I har måske tjent penge på os én gang, men det kommer ikke til at ske igen, og så må I jo vurdere om det er det værd. Jeg tænker også at der må være nogle sikkerhedsregler som ikke blev overholdt i dag. Selv jeres medarbejdere så fortvivlede ud over kaos'et der herskede i dag.

Jeg så ikke halvdelen af jeres dyr i dag, for det var bare ikke muligt, og så var der varmen.... én ting er at der naturligvis er en vis varme i en kunstig regnskov, men når så mange mennesker står som sild i tønde, så bliver det særdeles ubehageligt.

Det er en ommer... en stor ommer.

22 juli 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi havde en virkelig dejlig dag hele…

Vi havde en virkelig dejlig dag hele familien. En rigtig god oplevelse at komme igennem. Lige i stil vi kom til gederne. Jeg var inde ved gederne og ser tilfældigt en lille ged der ligger kilet fast mellem 2 foder trug og kunne ikke komme fri. Geden puster meget og er meget tørstig. Vi ringer til receptionen og fortæller det og de siger at de vil sende en ud til os. Men intet sker. Vi venter yderligere 20 min og ringer igen. Denne gang får vi at vide at geden ikke ligger fast og at der lige havde været en ude og kigge til den 5 min inden vi ringer 2 gang. Vi har været hos gederne i 40 min og der har ingen været derude. 😢 Vi tager selv erfærde og kæmper for at hjælpe den stakkels ged fri. Den er tørstig, sulten og meget tissetrængende.
Kan kun sige at jeg er forarget over jeres måde at takle dette på når folk henvender sig til jer ang et dyr i nød.
Det er trist for vi havde ellers en rigtig god dag.

17 juli 2019

En god oplevelse

Utrolig venligt personale, men sørger for at det man beder om er muligt.

Vildt lækre omgivelser.
Og en masse fine dyr.

Rigtig fine muligheder for at se alle dyrene og gode veje at gå på.
Dog skal man være opmærksom på at nogle af trinene godt kan være lidt høje.

Men en utrolig dejlig oplevelse og helt klart noget jeg vil anbefale.

14 april 2019
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Stor sanseoplevelse

Vi besøgte Randers Regnskov første gang i 2011 og var lidt skuffede. I maj 2018 var det tid til et besøg igen, og vi blev glædeligt overraskede. Selvom det ikke er nogen stor park, er det en stor sanse-oplevelse med både fugt, varme, lyd, farver, mørke, betagelse og en lille smule angst! Min søn på 11 elskede det, min datter på 7 blev lidt skræmt. Jeg synes stadig, det er for dyrt ift størrelsen, men når børnene får gratis adgang med Panda Club kort, så hjælper det.

14 mei 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oplevede utrolig god service og …

Oplevede utrolig god service og velvillighed fra dyrepasserne til trods for, at der var mange mennesker. Søde og venlige folk over hele linjen! Vi fik mange informationer om dyrene og følte os meget velkomne. Spændende sted for både børn og voksne!

5 augustus 2017
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

selve regnskoven

selve regnskoven, er flot og en dejlig stemning,men desværre er det handicapet venlige lidt som .
Vi oplevet gang på gang at rullestolen sad fast i gulvet, hvor der er sammen lægninger og hvor der er vand i vejen, meget flot, men træls for folk i en stol.
Slangerne kunne vi slet ikke se, da hele gulvet er umuligt at køre på.

Vi tog om og så jeres show, igen en smal sti op med løs grus, fik en fremmede mand til at hjælpe, hvilket ikke var sjovt for vores datter men showet var rigtig godt for børn.

Hele oplevelsen var meget præget af de forhold der var for rullestole men ellers er det en dejlig oplevelse

11 juli 2017

Bedste oplevelse

Randers Regnskov er for mig ikke kun verdens bedste arbejdsplads, men et fantastisk sted med spændende dyr, gode omgivelser, søde medarbejdere og lækker mad. Der er ikke en finger at sætte på noget.

7 maart 2017

super dag

Fantastisk dag for børn og voksne. Super godt med dyrerne tæt på, og fantastiske små happenings undervejs med engagerede fortællere.

27 juli 2016

Fantastisk dag i Randers Regnskov

Vi var i Randers regnskov her den anden dag for første gang, og det var en enormt positiv oplevelse. Fantastiske oplevelser for børn og voksne i alle aldre. Rigtigt venligt personale og en ganske god Cafe. Vi kan varmt anbefale Randers regnskov.

11 februari 2015
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Læs det med småt.

Vi har her i søndags taget vores datter på 1år med i Randers regnskov. Det var en succés, der var meget børnevenlige faciliteter, så bleskifte, mad og opbevaring i garderobe fungerede bare og Ronja var helt skudt i alle dyrene.

Men da vi kom og købte billetten, så blev der slået 380kr ind for to voksne, fint nok, vi vidste godt at vi skulle have sæsonkort til 190kr pr person, (og ikke alm. billetter til 170kr som listet på hjemmesiden, ej heller blev vi tilbudt at få refunderet busbilletter, som listet på hjemmesiden, men ligemeget), så vi tænkte alt var godt, selvom vi ikke var blevet givet muligheden. Så billetterne blev stukket i lommen, vi stod jo i en kø og der var jo småtravlt.

Dagen gik som sagt med succés.

Det var først ud på aftenen, efter Ronja var blevet puttet, at vi læste på billetterne:
"For at give adgang i 2014(i normal åbningstid) skal billetten udfyldes og klippes, inden du forlader Randers Regnskov idag. Billedlegitimation skal fremvises ved indgangen. Ved misbrug inddrages billetten. Bortkomne billetter erstattes ikke."

Det var lidt en skuffelse, da vi ikke selv havde tænkt videre over det imens vi var der og vi ikke var blevet gjort opmærksom på det da vi fik billetten udleveret.

Så læs lige det med småt på billetten :)

13 januari 2014
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Spændene oplevelse

Jeg har været i Randers regnskov en del gange og syntes det er et ret fedt sted.

Dog vil jeg fraråde "børnefri" mennesker at tage derind i en weekend, på nær hvis man indtager en eller anden form for nervemedicin :-D
-For i weekenderne er der stressede forældre og skrigende børn sådan ca overalt.

-Og nårh ja, så er deres mad ret dyrt, men entreen billig hvis man bruger sit årskort et par gange :-)

20 maart 2013

Is dit jouw bedrijf?