With a huge selection of American MRO products, Raptor Supplies offers easy online ordering and fast delivery to the UK, Europe, GCC / Middle East, Africa, Asia and Australia / NZ.
209, 6 Sutton Plaza, Sutton Court Road, SM1 4FS, London, Verenigd Koninkrijk
- +44 203 287 5224
- sales@raptorsupplies.com
- raptorsupplies.com
Heeft 14% van zijn negatieve reviews beantwoord
Raptor is een bijzondere behulpzame en…
Raptor is een bijzondere behulpzame en klantvriendelijke onderneming. Bestellingen lopen prima en bij twijfel neemt men uit eigen initiatief contact op om te checken of alles klopt. Dat kom je niet vaak tegen.
Verwarrende communicatie
Met veel verschillende mensen tegelijk contact waardoor het contact soms heel warrig verloopt. De prijzen die wij aangeboden krijgen wijken vaak af van wat er op de website staat aangegeven. Website is vaak voordeliger.
Levering is wel snel!
Amerikaanse industriële onderdelen in 7 dagen!
Ik bestelde wat industriële benodigdheden uit Amerika en ze kwamen 7 dagen later aan in Nederland. Ik ben onder de indruk.
geduld hebben
van aanvraag naar offerte van de leverancier zit wel enige tijd.
geduld is een schone zaak bij deze leverancier.
levering daarna is prima verlopen.

Antwoord van Raptor Supplies
Order werd na vooruitbetalen snel en…
Order werd na vooruitbetalen snel en correct geleverd, wel hoge verzendkosten en na niet reageren op mail met het verzoek om een review achter te laten werd er uit het buitenland vriendelijk gebeld om te vragen of ik dit alsnog wil doen. bij deze.

Antwoord van Raptor Supplies
Met geduld kom je er wel
Mij aanvraag was ingedient bij een NL bedrijf en ik kreeg de reactie van dit Engelstalige bedrijf ( wel heel moeilijk te verstaan ) met enig geduld ontvang je een offerte - na de eerste schrik mbt de verzendkosten ( meer dan € 100 ) worden de goederen wel netjes geleverd. Zou prettig zijn om direct te zien dat de goederen iet via NL komen maar vanuit Engeland en iets minder pushen graag!

Bedrijf is Engelstalig
Met een beetje geduld wordt alles eleverd tegen een goede prijs

Antwoord van Raptor Supplies
Prima prijzen en snelle levering!

Antwoord van Raptor Supplies
Vlot geleverd tegen een goede prijs.
Vlot geleverd tegen een goede prijs.
Ik was in 1e instantie wat huiverig omdat het via het buitenland liep maar alles ging hartstikke soepel.
Met een paar dagen was alles geleverd, dus helemaal tevreden!

Antwoord van Raptor Supplies
Foutieve bestelling snel en vakkundig opgelost
Er heeft een foutieve bestelling plaatsgevonden en wij hadden een onderdeel, een heel klein item, nodig. Na een aantal mailings en het versturen van foto's is het gelukt om de juiste order in te zetten en uiteindelijk te ontvangen. Dit heeft veel geduld en tijd gekost aan beide kanten. Toch bleef contact vriendelijk en is de fout hersteld.
Leveren niet nadat je betaald hebt
Leveren niet nadat je betaald hebt. Reageren niet op mail. Gooien telefoon erop zonder te spreken. Chatten teksten om je aan het lijntje te houden. Pure oplichters. Is een vaag bedrijf uit India wat hier achter zit.
Good company.
Good company.
Sometimes it take a while before I get a price or an offer.
Delivery time good.
Overall good