RAVNSPORT - Kæmpe udvalg. Lækre materialer og farver. Super holdbar. Elsker det. Altid god service. En hjemmeside hvor man altid blev fristet 😍

En aften mødte jeg Birgitte fra Ravnsport i fitnesscentret, hun var dernede og præsentere hendes kollektion, det var første gang jeg havde fingrene i de smarte modeller fra Ravn,. Metervaren er som... Toon meer

Ejeren Birgitte Ravn er meget venlig og imødekommende. Tøjets kvalitet er dejligt at have på. Behageligt og praktisk. Den ene bluse med lommer, evt til bolde, når der spilles padl, er bare super.

Hurtig levering. Lækker indpakning af varer. Virkelig lækker kvalitet af stoffet. God pasform og rigtig størrelse. Handler helt sikkert hos jer igen😊

1. Sportkledingwinkel

Ravnsport leverer træningstøj i lækkert design, samt i gode kvaliteter til den voksne kvinde. Prøv vores super bløde træningstoppe, vores squatproof tights og bliv flyvende under din næste træning.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Jeg har købt tights og sports-bh hos…

Jeg har købt tights og sports-bh hos RavnSport. Det er en virkelig god kvalitet og har en perfekt pasform. Stor anbefaling herfra :-)

1 maart 2025

Tusind tak Lotte. Dejligt at høre. God dag, Birgitte

Hurtig levering

Hurtig levering. Lækker indpakning af varer.
Virkelig lækker kvalitet af stoffet. God pasform og rigtig størrelse.
Handler helt sikkert hos jer igen😊

18 december 2024

Tusind tak Mette. Dejligt at høre. Godt nytår til dig. Dbh Birgitte

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Go oplevelse.

11 december 2024

Antwoord van Ravnsport ApS

Tusind tak, det er jeg glad for. Glædelig jul til dig. De bedste hilsner, Birgitte

Service i top

Service i top. Hurtig svar.

5 december 2024

Tusind tak Esben. Dejligt at høre. Glædelig jul, Birgitte

Igen en fantastisk oplevelse med…

Igen en fantastisk oplevelse med træningstøj fra Ravn Sport - jeg er fuldstændig vild med kvaliteten og servicen ❤️

25 november 2024

Antwoord van Ravnsport ApS

Kæmpe tak Jane, det er jeg så glad for at høre. Rigtig glædelig jul til dig, Birgitte

Trendy og lækre produkter med super god…

Trendy og lækre produkter med super god comfort til træning og yoga.
Derudover en kundebetjening i verdens klasse. Ravnsport får absolut min varmeste anbefaling🤩🥳

28 november 2024

Antwoord van Ravnsport ApS

Tusind tak Mona, det er jeg så glad for at høre. Det varmer her i kulden. TAK!

Hurtig god betjening

Hurtig god betjening, blev endda ringet op for at tjekke om det var med overlæg at der var bestilt noget i large og andet i small. Super service og gode produkter.

9 november 2024

Antwoord van Ravnsport ApS

Tusind tak for den fine anmeldelse

Ejeren Birgitte Ravn er meget venlig og…

Ejeren Birgitte Ravn er meget venlig og imødekommende.

Tøjets kvalitet er dejligt at have på. Behageligt og praktisk.
Den ene bluse med lommer, evt til bolde, når der spilles padl, er bare super.

14 november 2024

Antwoord van Ravnsport ApS

Tusind tak for de søde ord, dejligt du er glad for tøjet. De bedste hilsner, Birgitte

Det lækker og blødeste træningstøj

Super hurtig levering.
Og gud...🙏de lækkert Tights og lena bra. Kommer til at bor i dem.
Skal helt klar ha mere fra ravnsport.

21 september 2024

Antwoord van Ravnsport ApS

Tusind tak Margot, det er så dejligt at høre.

Fik mine varer hurtigt

Fik mine varer hurtigt, god service.
Jeg er meget glad for mine varer, specielt tights og top, dejlig pasform og kvalitet.

16 augustus 2024

Tusind tak Lisbeth. Dejligt du er glad for dit nye RAVN tøj

Lækkert.

Tøjet er let og blødt. Det er åndbart, og gør det nemmere at komme af med varmen.

27 augustus 2024

Antwoord van Ravnsport ApS

Tak for din anmeldelse Camilla. Dejligt du er glad for dit køb. De bedste hilsner, Birgitte

Virkelig nogle lækre tights

Virkelig nogle lækre tights. God pasform og en blød metervare.

25 augustus 2024

Dejligt du er glad for dine nye ENVI TIGHTS. Tusind tak for din anmeldelse