Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

2. gang jeg prøvede at købe hasselnødder og derved sidste 🙁. De er mega små, mange er rynkne og uspiselig og “hullede” hvorfor jeg desværre ikke kan anbefale disse 😟. Første gang fik jeg refunder... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet hos Raw Foodshop i flere år og er altid meget tilfreds. Kvaliteten er høj, og priserne er rimelige. Jeg vil især fremhæve deres raw virgin kokosolie – den er fuldstændig fabelagtig o... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Varerne er meget fine. Ved de 2 sidste bestillinger gik ordren ikke igennem 1. gang, og jeg fik en fejlmeddelelse med besked om, at ordren var afvist. Herefter bestilte jeg varerne igen, og 2.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Biologische kruidenier

Geschreven door het bedrijf

Rawfoodshop sælger økologisk mad, raw food, naturlige kosttilskud, superfoods, vegansk mad, glutenfri- og ayurveda-produkter af høj kvalitet til meget rimelige priser! http://www.rawfoodshop.dk

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hasselnødder

2. gang jeg prøvede at købe hasselnødder og derved sidste 🙁.
Første gang fik jeg refunderet for samme slags hasselnødder og håbede at 2. gang var lykkens gang 🙈men nej 👎🏼

25 april 2026

god kval, gode priser

god kval og gode priser. God kundeservice, der svarer hurtigt tilbage på spørgsmål

27 april 2026

Hej Magda,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvalitet, priser og vores kundeservice.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen snart.

Lækre varer!

Lækre varer!

13 april 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du synes om vores varer.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Glæder mig til at komme igang med at…

Glæder mig til at komme igang med at bruge mine poser med bl a. hypen, solbær og havtorn i smoothies og på skyr inden, at der kommer gang i friske sommerbær.

24 april 2026

Hej Lene,

Tak for din skønne anmeldelse! Det lyder dejligt, og vi håber, du får stor glæde af dine produkter i både smoothies og skyr – perfekt indtil de friske sommerbær kommer.

Rigtig god fornøjelse!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Valnødderne smager udmærket dog er der…

Valnødderne smager udmærket dog er der for mange rest skaller, er ikke godt for tænderne

26 april 2026

Hej Mogens,

Tak for din feedback.

Vi er glade for at høre, at valnødderne smager godt. Når det er sagt, kan der desværre forekomme rester af skaller i nødder, hvilket også fremgår af vores købsbetingelser.

Vi tager dog din oplevelse med os i vores videre kvalitetsarbejde.

Fine produkter

Fine produkter, hurtigt og nemt

23 april 2026

Hej Jette,

Mange tak for din feedback! Det glæder os at høre, at du oplever både vores produkter og købsoplevelsen som nem og hurtig.

Vi håber at se dig igen snart!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på - Ulovlige gebyrer!

Misser du at hente din pakke, tager rawfoodshop 300 kr. i gebyr!
Det er jo fuldstændigt urimeligt og nok ikke lovligt, da virksomheder kun må fratrække direkte og faktiske omkostninger i rimeligt omfang.

Se forbrugerombudsmanden: Gebyr for manglende afhentning af dagligvarer som er købt online

23 april 2026

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse og gør opmærksom på dette.

Vi forstår, at gebyrer i forbindelse med ikke-afhentede pakker kan opleves som frustrerende. Vores gebyr er baseret på de faktiske omkostninger, der opstår til returfragt, håndtering og administration, når en pakke ikke bliver afhentet.

Vi kan se, at du har været i kontakt med vores kundeservice angående dette, og at sagen er blevet løst på en måde, du i sidste ende blev tilfreds med. Det er altid vores mål at finde en fair og smidig løsning i dialog med vores kunder.

Vi tager også din feedback med os i arbejdet med at gøre vores kommunikation endnu tydeligere.

Varerne er meget fine.

Varerne er meget fine.

Ved de 2 sidste bestillinger gik ordren ikke igennem 1. gang, og jeg fik en fejlmeddelelse med besked om, at ordren var afvist. Herefter bestilte jeg varerne igen, og 2. gang lykkedes det.

Alligevel modtog jeg hver gang 2 ordrer, så jeg måtte nægte at modtage den ene.

Det er lidt irriterende at det ikke er styr på det.

17 april 2026

Hej Kirsten,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med varerne – men samtidig kede af at høre om problemerne med dine bestillinger.

Det lyder som en fejl i bestillingsprocessen, når du får en fejlmeddelelse, men ordren alligevel går igennem.
Vi forstår godt, at det er frustrerende at ende med dobbeltordrer og skulle afvise den ene levering.

Det er bestemt ikke sådan, det skal fungere, og vi vil meget gerne undersøge dette nærmere.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med flere oplysninger, så vi kan få set på, hvad der er gået galt og forhåbentlig forhindre, at det sker igen.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kvaliteten af mandlerne var ringere end…

Kvaliteten af mandlerne var ringere end forventet.
Levering OK

Hej Uffe,

Vi er kede af at høre, at kvaliteten af mandlerne ikke levede op til dine forventninger.
Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager kvalitet meget alvorligt og vil gerne undersøge dette nærmere.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer, så vi kan se på sagen og finde en passende løsning.

Tak også for din feedback omkring leveringen – det sætter vi pris på.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rawfoodshop.dk selling industrially processed food (!)(?)

Rawfood?

Not really. Raw Support? Apparently.

I was on this good site, ordering quite a few things, but after having received, I am suddenly now getting in doubt.

I bought Cocoa. It said, on the package, 11% fat, which I thought was a specification of the fat content, not a processing information.

Because: The name of this shop is "Rawfoodshop" - and therefore, I assumed, that what they sell, is raw food. That is - without industrial processing.

That, indeed, may be my mistake to assume that a shop who has the name: "Rawfoodshop" in fact sells - well - Raw Food ??

However. The story goes this way here: I buy 5 kilogram of it, as I had no idea about that I would be in for a surprise.

I started using the cocoa, but paid attention to a particular faint, faded taste, and also even peculiar, amongst the cocoa, rarely found - actually very rarely - but - something resembling sand, silica, maybe more like sandstone, not sure. Something which gives a crunch-feeling when chewed, as if one is chewing this kind of sand which is not stone, but - sandstone...

Well. Then my stomach also gets slightly upset by that cocoa, and I am not used to that, either. Surely, it cannot be Rawfoodshop's responsibility if my stomach gets upset.

Never the less, back to the 11% mark. By coincidence, I asked ChatGPT about the calories in Cocoa-powder, and it tells me that cocoa-powder is processed. It undergoes an industrial processing separating the cocoa-mass-fat from the cocoa-powder.

Furthermore I am being told that often some alkaline ingredient is used to adjust the pH value.

Again - then it is not raw food anymore.

Well. I wrote to the good company - and I have not yet got any response, except that "They are very busy right now, so they will respond soon" - while - I have received several advertisement emails from them between the time I wrote to them and now.

Well. One of their advertisement emails now contained Coconut oil - an offer of 50% discount on that. But now it trigged me again - they wrote that they have removed the smell of coconut from that oil.

Again - this is an industrialized process - not a natural, raw food, for instance cold presse.

The epitomy of my experience was, that they apparently - of all shops - are selling this product in a plastic jar !!! Everywhere else we buy it in glasses - but not in the raw food shop - there it is in a plastic jar.

And what we know of plastic is, that it is not the very best for food.

However - who cares about this, as the raw food shop does apparently sell products which are not raw food - so why not put the oily things into plastic jars - after all - what does anything actually matter when one does not care?

So - while my interpretations of what is raw and not raw surely must be my own cross to bear - surely - you cannot have a shop announcing raw food, selling things which are more or less heavily industrially processed. I think its called "An oxymoron".

I have bought other products which are natural - like Almonds etc., - and these appear good - but now comes the 1 million dollar question - if the rawfoodshop does not solely sell raw food - that is - one cannot trust their name - like a sort of green-washing - then can we trust when they call their food Organic or Biodynamic - or can we trust that their products are free of pesticides or herbicides or other cides?

Anyone here who can help telling me how one tests for herbicides and pesticides? Maybe we should set up a private organisation of consumers, who would take up on themselves, to do random tests of products in the market - for pesticides, herbicides and such things - because - wow - apparently one can setup any shop with any name - promising a particular quality on one's product - but who the heck says that what they say is the truth?

Sincerely
David Svarrer
======================
22nd April 2026

You could benefit from responding to your emails. We can take all the steps from there.

The occurrence of something "crunchy" in the cocoa is a very little occurrence, as said.

The industrial processing versus raw food of your products must be labelled clearly.

I would like to return the cocoa products.

I would like to know how we can know that products which you claim are organic, are really organic? Who is your quality controller ?

Well - please take this dialogue with us via a normal email, so that we can get to the bottom of this.

Sincerely
David Svarrer

21 april 2026

Dear David,
Thank you for taking the time to share your detailed experience. We truly appreciate it, even though we are sorry to hear about your concerns.

First, regarding our assortment:
We offer a wide range of products, including both raw and processed items.
While many of our products are raw, not all are – and we understand that our name may create certain expectations.
We are continuously working to make product information as clear and transparent as possible so customers can make informed choices.

Concerning the cocoa powder:
cocoa powder is typically produced by pressing cocoa mass to remove part of the fat, which results in a lower fat percentage (such as 11%).
This is standard for cocoa powder and does not necessarily mean additives have been used, but we understand your concern and will take your feedback seriously regarding clearer communication.

What concerns us most in your message is your description of unusual texture (sand-like particles) and stomach discomfort. This is not something we expect from our products.
We would very much like to investigate this further.
Please contact our customer service again with your order details so we can look into the specific batch and offer you a proper resolution.

Regarding coconut oil and packaging:
some coconut oils are deodorized through processing, while others are cold-pressed and retain their natural aroma.
We aim to clearly label this.
As for packaging, we continuously evaluate materials based on product safety, sustainability, and transport considerations.

We also sincerely apologize for the delayed response you experienced.
That is not the level of service we aim to provide, and we understand your frustration.

Thank you again for your feedback – it helps us improve.

Kind regards,
The Rawfoodshop Team

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Der gik lidt lang tid med levering

Der gik lidt lang tid med levering - men ellers gik alt godt. Jeg kommer tilbage.

21 april 2026

Hej Eric,

Vi er glade for at høre, at alt ellers gik godt, og at du ønsker at handle hos os igen – det sætter vi stor pris på.

Samtidig er vi kede af, at leveringen tog lidt længere tid end forventet.
Vi arbejder løbende på at forbedre vores leveringstider, så oplevelsen bliver endnu bedre fremover.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tager alt for lang tid at få varerne. Har ventet 11 dage og stadig ikke modtaget det. Håbløst.

Mange valgmuligheder og det er godt, men det tager alt alt for lang tid at få varende. Nu har jeg venter 1 1/2 uge på nogen få items. Og det har også være sådan de andre gange jeg har købt her.
De fleste online shops kan sende til næste dag højst 2 dage. Men 11 dage er simpelthen for dårligt.

19 april 2026

Hej Mette,

Vi er kede af at høre, at din levering har taget så lang tid.
11 dage er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt din frustration – især når man sammenligner med hurtigere leveringstider hos andre webshops.

Forsinkelser kan i perioder skyldes høj belastning på lageret eller hos fragtfirmaet, men det er stadig vores ansvar at sikre en god kundeoplevelse.
Vi arbejder løbende på at forbedre både vores håndteringstid og leveringshastighed.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer, så vi kan undersøge din specifikke sag og følge op på leveringen.

Tak fordi du fremhæver vores udvalg – og vi håber, vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg plejer at være tilfreds med varerne…

Jeg plejer at være tilfreds med varerne fra rawfood. Bestilte 10 kg hasselnødder som jeg synes aldrig skulle have været sat til salg. Elendig kvalitet. Forventer selvfølgelig at jeg kan returnere og at dette er en enlig svale...

16 april 2026

Hej Martin,

Vi er kede af at høre, at du denne gang har haft en dårlig oplevelse med kvaliteten af hasselnødderne.
Det lever selvfølgelig ikke op til hverken dine eller vores forventninger – især når du ellers plejer at være tilfreds.

Du skal naturligvis have mulighed for at returnere varer, som ikke lever op til forventningerne.
Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så du får en god løsning på sagen.
Kontakt venligst vores kundeservice med dit ordrenummer, så vi kan håndtere din reklamation hurtigst muligt.

Vi tager også din feedback med videre i vores kvalitetsarbejde.

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering

Hej Hanne

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både levering og oplevelse.
Det betyder meget for os.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen snart!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

De glemte at sende min ordre

De glemte at sende min ordre. Da jeg gjorde opmærksom på det og de opdagede fejlen, fik de ikke sendt samme dag. De kunne måske godt have puttet lidt ekstra i kassen for at kompensere for fejlen. Fine produkter og jeg regner da med at handle her igen.

15 april 2026

Hej Søren,

Vi er kede af at høre, at din ordre ikke blev sendt som den skulle.
Det er selvfølgelig en fejl fra vores side, og vi forstår godt, at det har været en skuffende oplevelse.

Du har helt ret i, at vi burde have reageret hurtigere, da fejlen blev opdaget.
Din feedback omkring kompensation tager vi også med os – det er vigtigt for os at lære af vores fejl og forbedre kundeoplevelsen.

Vi er dog glade for at høre, at du er tilfreds med produkterne, og at du overvejer at handle hos os igen.
Vi håber, at vi næste gang kan give dig en langt bedre oplevelse hele vejen igennem.

Skønne produkter

16 april 2026

Hej Lærke,

Hvor er det dejligt at høre, at du synes om vores produkter – det gør os virkelig glade!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Skuffende

OPDATERING: Det er nu over en uge siden, at jeg på jeres opfordring igen henvendte mig til kundeservice. Jeg har stadig ikke hørt fra jer. OPRINDELIG ANMELDELSE:Jeg købte 5 x 1 kg økologisk hampeprotein og 5 x 1 kg økologiske mandler. Da pakken ankom, var der hul på en pose hampeprotein, som derfor var overalt i kassen. Jeg vejede poserne med mandler: Fire af dem vejede 820-860 gram, en vejede 950 gram (3 af poserne var desuden ikke lufttætte). Det samme gjaldt hampeproteinet; også her var der for lidt i poserne. Jeg har sendt en reklamation pr. mail, men har som svar kun fået en opfordring til at anmelde på Trustpilot, hvilket jeg hermed gør.

11 april 2026

Hej Michael,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse – både med beskadiget emballage og manglende vægt i produkterne.
Det er naturligvis ikke acceptabelt, og vi forstår godt din skuffelse.

At en pose er gået i stykker under transport, samt at flere poser ikke er tætte eller ikke indeholder korrekt mængde, er noget vi tager meget alvorligt.
Dette skal undersøges nærmere både i forhold til pakning og kvalitetskontrol.

Vi beklager også, at du ikke har fået et fyldestgørende svar på din reklamation.
Det er ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre i sagen.
Kontakt venligst vores kundeservice igen med dit referencenummer, så vi kan sikre en hurtig og korrekt løsning – enten i form af erstatning eller refundering.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dadlerne jeg fik blandt min pakke var…

Dadlerne jeg fik blandt min pakke var krystalliserede og dårlige, ellers var alt andet meget godt

15 april 2026

Hej Rana,

Tak for din anmeldelse og for at du gør os opmærksomme på problemet med dadlerne. Det er vi kede af at høre, da de naturligvis skal være i god kvalitet, når de når frem til dig.

Vi sætter samtidig stor pris på, at du skriver, at alt andet i pakken var godt. Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at blive bedre.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig gerne videre med en reklamation.

Varme hilsener, Teamet på Rawfoodshop

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Én stjerne – og det er endda generøst.

Én stjerne.

Jeg oplevede et håndteringsgebyr på 300 kr. i forbindelse med en ikke-afhentet pakke, hvilket jeg først blev opmærksom på efterfølgende. Set i forhold til varens værdi (under 500 kr.) virker gebyret urimeligt højt.

Derudover blev beløbet trukket den 21/01/2026. Jeg har endnu ikke modtaget tilbagebetaling af restbeløbet, og har på nuværende tidspunkt ikke fået en afklaring.

Jeg vil anbefale andre at være opmærksomme på gebyrstrukturen og sikre sig klarhed over betingelserne inden køb ~ vælg en anden forhandler.

21 januari 2026

Hej Mikkel

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at forløbet omkring den ikke-afhentede pakke.

I denne sag afventede vi svar fra dig i forhold til, om du ønskede at få sendt en ny ordre, hvor vi samtidig tilbød at reducere returgebyret til 150 kr. Vi beklager, hvis denne proces ikke har været tydelig, eller hvis det har medført unødig ventetid. Vi har nu krediteret dig for din returordre.

Varme hilsener,
Teamet på Rawfoodshop

Alt er super

Rigtig nemt af Bestille, de har et godt sorterings system på hjemmesiden så det er nemt af finde glutenfri produkter uden at jeg skulle læse på alt. Orden kom rigtig hurtigt og af god kvalitet. Vil varmt anbefale dem og det er heller ikke sidste gange jeg køber herfra.

Hej Astrid,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at du deler din oplevelse 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du fandt det nemt at navigere på hjemmesiden – især når det gælder at finde glutenfri produkter. Vi ved, hvor vigtigt det er, at det er overskueligt og trygt at handle.

Dejligt også at høre, at din ordre kom hurtigt frem og levede op til dine forventninger i kvalitet. Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen 😊

Varme hilsener,
Teamet på Rawfoodshop

Lees meer over geverifieerde reviews.