Niet kopen
Niet kopen, dropshipping China voor Europese prijzen. Maten kloppen niet en via mail doen ze ontzettend moeilijk. Retour moet op eigen kosten naar China. Geld terug als het daadwerkelijk daar aankomt dus geen garantie.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Twee jassen besteld maat XL, eentje leek maat S en de ander XXL. Bedrijf levert direct vanuit China, niet zo gek dus. Handelt retour ook af in China, waarvan de retourkosten voor de koper zijn die wel tot 25 euro kunnen zijn. Je bent beter af om gewoon via AliExpress te bestellen, krijg je precies hetzelfde voor een fractie van de prijs.
De jas die ik had besteld was veel te klein. Blijkbaar Chinese L is eigenlijk een S... Maar er werd direct een nieuwe jas opgestuurd van twee maten groter. Netjes snel geregeld.
Slechte organisatie in mijn ogen. Heb een jas besteld, trackingsnummer kan niet geopend worden, waardoor ik de bestelling niet kan volgen. Het is nu ruim een week geleden en heb nog helemaal niks ontvangen. Krijg ze ook niet te pakken en reageren op een mail, doen ze ook al niet!!
Het bestelde jasje was te klein maar meteen werd er een grotere maat opgestuurd
Prima geregeld. Top!
Leren jas besteld maat XL. Wordt rechtstreeks vanuit China geleverd. 3 x raden, XL is in China S/M
Ja meneer wij zijn een beginnend bedrijf en leveren rechtstreeks vanuit China, u kunt hem daar weer naar toesturen. Eigen kosten. Makkelijke business zo!!