RB Spuit & Schilderwerken Reviews 34

4,6

Uitstekende vakmensen en zeer klantvriendelijk!! Voor een perfect resultaat ga naar RB Spuit & Schilderwerken😊❗️

Reno was vanaf begin af aan duidelijk in zijn communicatie en transparant over de zijn diensten en mogelijkheden. Hij kwam alle afspraken stipt na. We zullen zeker in de toekomst van zijn diensten geb... Toon meer

Super tevreden met het restultaat wat Reno heeft achtergelaten! Vanaf het begin gelijk duidelijk en transparant over de klus en dacht ook mee hoe sommige punten mooier konden uitpakken dan ik gedach... Toon meer

1. Schilder

RB Spuit & Schilderwerken is een bedrijf dat staat voor kwaliteit en vakmanschap en zich richt op het schilderen van woningen en bedrijven voor zowel binnen als buiten schilderwerk. Met de nieuwste techniek verrichten wij ook spuitwerk. Wij kunnen met het spuitwerk de wanden en plafonds van latex voorzien. maar ook het houtwerk of gevelbekleding kunnen wij spuiten. Mocht u uw interieur een nieuwe uitstraling willen geven dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen u ook helpen met een gaaf behang of een unieke wandafwerking geheel naar uw smaak en wensen. Mocht u gebruik willen maken van onze diensten neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

4,6

Uitstekend

Aanrader!

Reno en zijn team hebben bij ons het buitenschilderwerk uitgevoerd en dat is uitstekend verlopen. De communicatie met Reno was helder en prettig. Hij komt zijn afspraken na, zijn team is nauwkeurig en duidelijk ervaren. We zijn erg tevreden met het resultaat.

29 juli 2025

Zeer professioneel.

RB Spuit en Schilderwerken hebben bij ons de gehele benedenverdieping een opknapbeurt gegeven, het plafond, wanden en ook nog eens in drie verschillende kleuren. Iets wat vanaf het begin tot het einde perfect is uitgevoerd. Alle afspraken zijn allemaal keurig en correct uitgevoerd. Er wordt netjes gewerkt met ook nog eens een heel mooi resultaat. Zeer professioneel en het team is vriendelijk in de omgang.

30 mei 2025

Wij hebben RB Spuit & Schilderwerk…

Wij hebben RB Spuit & Schilderwerk ingeschakeld voor een zeer omvangrijke klus: het volledige behangwerk binnen en het schilderwerk van de gehele buitenkant van ons huis. En wat een resultaat! We kunnen met volle overtuiging zeggen dat alles tot in de puntjes netjes en vakkundig is uitgevoerd.
Binnen hebben ze een indrukwekkende diversiteit aan behang toegepast, waaronder glasweefsel, vliesbehang, fotobehang en renovlies. Het vakmanschap is hierbij overduidelijk zichtbaar. De naden zijn onzichtbaar, de patronen van het fotobehang sluiten perfect aan, en de ondergronden zijn overal strak en egaal. Het bewijst hun veelzijdigheid en precisie met verschillende materialen.
Ook het schilderwerk aan de buitenkant van ons huis is van uitzonderlijke kwaliteit. De verf is strak aangebracht, de kleuren komen prachtig uit en alle details zijn zorgvuldig afgewerkt. Het geeft ons huis een compleet nieuwe en verzorgde uitstraling die jaren mee zal gaan.
Wat ons het meest is bijgebleven, naast de onberispelijke kwaliteit van het werk, is de netheid en professionaliteit van het team. Er werd uiterst zorgvuldig gewerkt en alles werd aan het einde van elke werkdag keurig opgeruimd. Dit minimale ongemak, gecombineerd met heldere communicatie, maakte de hele ervaring zeer positief.
Wij zijn enorm blij met het eindresultaat en de transformatie die ons huis heeft ondergaan, zowel binnen als buiten.
We kunnen RB Spuit & Schilderwerk dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor hoogwaardig behang- en schilderwerk.

13 februari 2025

Geweldig!

Voor mijn Interieurstudio heb ik meerdere malen met Reno en zijn team mogen samenwerken. Het was dan ook logisch dat ik hun inschakelde voor mijn eigen woning. Na een flinke dag lekkage waarbij het stucwerk geschuurd was en de verf van de muur afbladderde was het, na herstel van het dak en een flinke droogtijd, tijd om de zolder helemaal opnieuw te laten repareren en schilderen. Na eerst vakkundig alle schade weg gewerkt te hebben, is de volgende dag alles weer fris geschilderd. Alsof de lekkage nooit had plaats gevonden. Het schilderwerk is strak, vakkundig en professioneel. Jullie hebben mijn (thuis) kantoor weer helemaal opgeknapt. Nu is het aan mij om het opnieuw in te richten. Dank voor jullie hulp! Absoluut een aanrader.

7 mei 2025

Een zeer betrouwbare partij

RB Spuit & Schilderwerken heeft mijn huis buitenom geschilderd.
Ik heb zeer goede ervaringen met dit schildersbedrijf. Naast het reguliere schilderwerk (kozijnen, deuren enz.) kwam er onverwacht meerwerk bij, zoals houtrotreparatie, lekkage en verroeste scharnieren. Dit werd snel gesignaleerd, duidelijk gecommuniceerd en professioneel opgelost. Het bedrijf dacht mee, nam het volledige proces uit handen en hield zich aan planning en prijsafspraken. Het ontzorgen en de kwaliteit van het werk waren uitstekend. Een betrouwbare partij die ik van harte kan aanbevelen.

25 april 2025

Heel tevreden…

Heel tevreden over het schilderwerk van Reno en zijn collega’s. Ik kan het bedrijf zeker aanbevelen.

7 november 2024

Super vakmensen

Reno en collega’s zijn vakmensen. Werken zeer netjes, zijn aardig, verstaan hun vak! Dit is mijn vast schildersbedrijf geworden. Topbedrijf!

10 juli 2024

Dakgoot laten schilderen

Dakgoot laten schilderen. Personeel was zeer vriendelijk en werkte zeer netjes. De prijs was zeer markt conform. Helaas door het weer iets latere oplevering maar beter zo dan schilderen in de regen waarna de verf er binnen een jaar af valt

23 mei 2024

Reno heeft zowel buiten alles…

Reno heeft zowel buiten alles geschilderd als een klus binnen. Hij denkt mee en zorgt dat het ook echt af is. Resultaat is prachtig en conform offerte. Geen verrassingen achteraf. Ik raad hem zeker aan, mits hij bij mij klaar is ;-).

22 januari 2024

Aanrader

Werkt zeer netjes en komt afspraken na kan ik zeer zeker aanbevelen voor schilder en spuitwerkzaamheden!

6 oktober 2023