RCAB Reviews 9

1. Kledingwinkel

Lifestyle mid to high end brand voor Caps! RCAB staat voor Relentless Caps Achieve Brilliance. Ons doel is om iedereen te helpen zijn meest onverschrokken versie van zichzelf te worden.

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Voor mij de beste cap ooit.

De cap komt prima verpakt en op tijd aan, ook dankzij betrouwbaar DHL. Dit is de beste cap voor mij, omdat deze ook voor mijn iets grotere hoofd (60cm) zeer goed geschikt is. Ik kan hem zelfs nog iets losser maken, ruimte genoeg. Kleuren zijn mooi en de kwaliteit is zeer goed. Niet te warm, ventilatie tot nu toe prima. Dit is de tweede die ik bestelde, puur om te kunnen afwisselen.

7 juni 2024

Goeie kwaliteit

Ik draag al jaren caps, maar was op zoek naar een wat degelijker model. Heb dit zeer zeker gevonden in RCAB. Kwaliteit is een stuk beter dan wat je bij andere merken krijgt.

28 maart 2024

Top service!

Kwalitatief goede pet en nog betere service! Had de pet cadeau gekregen, maar was niet helemaal mijn kleur. Retourlabel zat blijkbaar al standaard in de doos waardoor ik deze makkelijk kon ruilen voor een andere.

20 februari 2024

Top petje!

Toch altijd even afwachten met een nieuw merk, maar ik ben dik tevreden. Kwaliteit is goed en de verzending was snel en goed.

17 februari 2024

Rcab petten zijn top

Rcab petten zijn top! Heb deze cadeau gekregen van mijn vriendin. Ze zien er goed uit en zitten lekker. 💪🏻

13 februari 2024

Ik heb vandaag mijn RCAB-pet binnen…

Ik heb vandaag mijn RCAB-pet binnen gekregen en ik ben echt blij verrast! De pet zit super comfortabel en de kwaliteit is echt top. Ik had niet verwacht dat het zou kunnen concurreren met bekende merken, maar dat doet het zeker wel!

Het materiaal voelt stevig aan, dus ik verwacht dat deze pet lekker lang meegaat. De volwassenkleuren geven de pet een chique uitstraling, wat 'm perfect maakt voor mijn dagelijkse outfits.

Ik ga deze pet zeker vaak dragen, want het comfort en de kwaliteit maken het een perfecte keuze voor dagelijks gebruik. En ik ga RCAB zeker aanraden aan vrienden en familie die op zoek zijn naar goede petten. Levering was ook allemaal in orde dus al met al, een topervaring met RCAB!

27 januari 2024

Cap met een goede pasvorm!

Ik kwam dit nieuwe bedrijf tegen en dacht: waarom niet eens iets nieuws proberen? Eerlijk gezegd dacht ik nooit echt dat ik een 'pettenhoofd' had, maar besloot toch een pet uit te proberen. Tot mijn verbazing zat deze pet meteen perfect 🚀 Eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht...

De levering was ook snel en probleemloos. Al met al voelde ik me als een tevreden klant, en ik zal zeker overwegen om in de toekomst weer bij dit bedrijf te kopen.

25 januari 2024