RCNET Smart Energy Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Timmerman

Geschreven door het bedrijf

RCNET Smart Energy hjælper private boligejere med smarte energiløsninger og mindre byggeprojekter i hjemmet. Vi arbejder med rådgivning, levering, montering og optimering af solcelleanlæg, batteriløsninger, intelligent energistyring og integration med smart home. Målet er at hjælpe kunden med at få mest muligt ud af sin egen strømproduktion, reducere energispild og skabe en mere fleksibel og fremtidssikret energiløsning. Vi tilbyder blandt andet hjælp til: • montering af solcelleanlæg • optimering af eksisterende solcelle- og batterianlæg • intelligent styring ud fra elpriser, forbrug og produktion • integration med energiovervågning og smart home • opsætning af energirelaterede hardware- og softwareløsninger Derudover udfører RCNET Smart Energy også mindre tømrer- og boligforbedringsopgaver, herunder blandt andet akustikpaneler, Troldtekt-lofter, trægulve, indvendige døre, lister, terrasser, skure, hegn og andre mindre projekter i og omkring boligen. Virksomheden lægger vægt på ærlig rådgivning, praktiske løsninger, høj fleksibilitet og et højt serviceniveau – både før, under og efter opgaven.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Montage af Easee/Sunmate…

Montage af Easee lader med Sunmate modul, tilsluttet på vores eksisterende Growatt-anlæg.
Carsten lavede et fantastisk fint arbejde. Han kom som aftalt og udførte arbejdet. efterfølgende fik jeg en fin og grundig gennemgang af installationen, både hvad der var lavet og hvordan det fungerede via App.
Klar anbefaling herfra

20 juni 2026

Hej Anders

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder mig, at du er tilfreds med både installationen, gennemgangen og den efterfølgende opsætning. Jeg lægger stor vægt på, at mine kunder føler sig trygge ved løsningen og ved, hvordan den fungerer i praksis.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for anbefalingen.

Godt produkt og service.

Et rigtig godt produkt, som er meget brugervenligt og nem at gå til. Selve produktet er godt, men ikke fejfrit. Der mangler lige en software opdatering eller 2.
4 stjerner for produktet.

Kundesupport/rådvigning rigtig god og får 6 stjerner.

Så samlet en 5ér

15 juni 2026

Hej Morten

Tusind tak for din flotte og ærlige anmeldelse.

Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse med både rådgivningen og supporten – det betyder virkelig meget at høre.

Jeg tager også din kommentar om produktet med mig. SunMate udvikles løbende, og der kommer jævnligt nye funktioner og forbedringer, så jeg håber, at de kommende softwareopdateringer vil gøre oplevelsen endnu bedre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fordi du valgte RCNET Smart Energy.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

​⭐⭐⭐⭐⭐ Fremragende service og top…

​⭐⭐⭐⭐⭐ Fremragende service og top professionel installation!
​Jeg har netop fået installeret et batterianlæg samt det intelligente Sunmate AI-styrede system af Carsten Weber fra RCNET Smart Energy, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med oplevelsen.
​Carsten er utrolig dygtig, professionel og leverer et arbejde i absolut topkvalitet. Hele processen – lige fra den indledende rådgivning til selve monteringen – har været præget af stor ekspertise og sans for detaljen.
​Systemet kører fuldstændig fejlfrit, og det er tydeligt, at der er styr på det tekniske.
​Hvis du overvejer at få optimeret din grønne energi med et batteri eller intelligent styring, kan jeg på det varmeste anbefale Carsten Weber og RCNET Smart Energy.
Det har været en sand fornøjelse!

20 juni 2026

Hej "E.P"

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de meget pæne ord.

Det har været en fornøjelse at hjælpe med både batterianlægget og den intelligente styring, og jeg er utrolig glad for at høre, at anlægget lever op til forventningerne.

Jeg lægger stor vægt på, at kunderne føler sig trygge gennem hele processen – fra den første rådgivning til den færdige installation og den efterfølgende support. Derfor betyder det ekstra meget at læse din beskrivelse af forløbet.

Tak for tilliden og for den varme anbefaling. Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fantastisk kundeservice!

Jeg har haft besøg af RCNET Smart Energy for installation af solceller, og det var en rigtig god oplevelse. Kompetente, søde og imødekommende. Absolut ikke sidste gang jeg bruger RCNET Smart Energy!

Tak for god behandling.

Hej Michael

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder mig meget, at du har haft en god oplevelse med installationen af dit solcelleanlæg, og at du har følt dig godt behandlet gennem hele forløbet.

Hos RCNET Smart Energy lægger vi stor vægt på både faglighed, god service og en ordentlig dialog, så det er ekstra dejligt at høre, at det er netop det, du har oplevet.

Tak for tilliden, og jeg ser frem til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår.

Meget kompetent!

Meget kompetent!
Vi har fået opsat ny inverter med batterier til vores gamle anlæg. Han var virkelig professionel og virkelig god til at forklare, om hvordan det hele fungere og hvordan det blev lavet.
Stor anbefaling herfra!

16 juni 2026

Hej Mark

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling. Det har været en fornøjelse at hjælpe med opgraderingen af jeres anlæg.

Jeg sætter stor pris på de pæne ord og er glad for, at både løsning, installation og gennemgang levede op til forventningerne.

Tak fordi du valgte RCNET Smart Energy.

God aftale

God aftale, og god service, kan kun anbefale det,

29 mei 2026

Hej Niels-Ove

Mange tak for anmeldelsen og anbefalingen.

Det glæder mig, at du har været tilfreds med både aftalen og servicen. Jeg lægger stor vægt på at holde, hvad jeg lover, og sikre et godt forløb fra start til slut.

Tak for tilliden, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

En HELT anden liga!!!

Fantastisk oplevelse.!
Her snakker vi om folk i en helt anden liga inden for deres felt.

Havde massive start problemer med mine nyindkøbte solpaneler og batterier, som jeg købte gennem anden virksomhed. Efter en måned med problemer tilbød Carsten fra RcNet sin hjælp og ydede en helt igennem fantastisk indsats for at få mit system op og kører. Det tog ham et par timer at dykke ned i mit system og finde det problem de andre uden held har brugt en måned på.

Jeg ville ønske at jeg fra en start af havde købt hele mit anlæg hos RcNet, så jeg med ro i maven ville vide at der bare var styr på det.

Endnu engang tak.
Min varmeste anbefaling.

Hej Ian

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de meget pæne ord.

Jeg er glad for, at vi fik fundet årsagen til problemerne og fik dit anlæg op at køre, som det skal. Det er altid frustrerende, når et nyt anlæg ikke fungerer fra starten, så jeg er især glad for, at du nu har fået den driftssikkerhed og tryghed, du forventede.

Tak for tilliden, selvom anlægget ikke oprindeligt var leveret af RCNET Smart Energy. Det betyder meget, at du valgte at lade mig kigge på opgaven, og jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse her.

Skulle der opstå spørgsmål eller behov for hjælp fremadrettet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig.

Endnu en gang tak for anbefalingen.

Kompenent og behagelig vejledning

Kompenent og behagelig vejledning

12 juni 2026

Hej Michael

Mange tak for anmeldelsen og de pæne ord.

Det glæder mig, at du har oplevet både kompetent og behagelig vejledning. Jeg gør mit bedste for at sikre, at kunderne føler sig godt informeret og trygge gennem hele forløbet.

Tak for tilliden, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt Sunmate ved RCNET og fåret…

Jeg har købt Sunmate ved RCNET og fåret den hjælp jeg skulle for at få mine solceller gjort smarte.

1 mei 2026

Hej Rasmus

Mange tak for anmeldelsen.

Det glæder mig, at du er tilfreds med både SunMate-løsningen og den hjælp, du har fået undervejs. For mig er det vigtigt, at kunderne ikke blot får et produkt, men også den rådgivning og support, der skal til for at få mest muligt ud af deres solcelleanlæg.

Tak fordi du valgte RCNET Smart Energy, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Stærkt anbefalet – Carsten er en absolut topprofessionel

Vi har brugt RCnet.dk og Carsten til flere mindre projekter, og hver gang har han leveret et fantastisk stykke arbejde.

Carsten er vanvittig dygtig og har en voldsom stor viden inden for solceller og installationer – og det mærker man tydeligt, både i rådgivningen og i selve udførelsen.

Han er en dygtig person både til det tekniske og til selve tømrerarbejdet, og det betyder, at man får en helstøbt løsning, hvor håndværket er i orden hele vejen igennem.

Det, der virkelig skiller Carsten ud, er, at han går den ekstra mil for sine kunder. Han tilpasser sig vores behov, sikrer sig, at vi får præcis det, der er brug for, og han er altid til at få fat i – også efter at anlægget er sat op.

Den slags eftersupport er meget værdsat, men hos Carsten er det en selvfølge.

Oven i det hele har han en fantastisk venlig og imødekommende ånd, som gør hele samarbejdet til en fornøjelse.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger herfra.

Hej Søren

Tusind tak for den meget flotte og udførlige anmeldelse.

Det betyder utrolig meget at læse så positive ord fra en kunde, som jeg har haft fornøjelsen af at hjælpe gennem flere projekter.

Jeg lægger stor vægt på at finde løsninger, der passer til den enkelte kunde, og på at være tilgængelig både før, under og efter en opgave. Derfor er det ekstra glædeligt at høre, at netop den del af samarbejdet har gjort en forskel for jer.

Tak for tilliden gennem projekterne og for de varme anbefalinger. Det er kunder som jer, der gør det til en fornøjelse at drive RCNET Smart Energy.

Jeg ser frem til at hjælpe jer igen, når behovet opstår.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået lavet det vi har aftalt…

Jeg har fået lavet det vi har aftalt til den aftalte meget konkurrence dygtig pris , kan varmt anbefales

20 april 2026

Hej Boris

Mange tak for anmeldelsen og de pæne ord.

Det glæder mig, at du er tilfreds med både arbejdet og prisen, og at vi har kunnet levere præcis det, vi aftalte.

Jeg håber naturligvis også, at du tænker på RCNET, når tiden kommer til den kommende tagudskiftning. Det vil være en fornøjelse at hjælpe dig videre med projektet.

Tak for tilliden og anbefalingen.

RCNET Smart Energy ⚡

Lees meer over geverifieerde reviews.