RD VVS, EL & Kloak Reviews

TrustScore 3 uit 5

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har ellers været super tilfreds med dem. Og de har været hurtige til at hjælpe. Men skulle så have lavet en større opgave af dem. Her reagerede de bare super mærkeligt da vi spurgte ind til e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

RD VVS har for to år siden lavet et utroligt flot badeværelse i samarbejde med murermester Jan Poulsen. Virkelig lækkert arbejde og en god og gennemtænkt løsning i forhold til tilgængelighed til insta... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Udført el- og vvs i nyt køkken og badeværelse. Jeg kan næsten ikke få armene ned igen over RD! Super flinke og effektive folk. Kvalitet, service og pålidelighed helt i top. Aldrig før har jeg ople... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Loodgieter

Geschreven door het bedrijf

Nyanlæg af kloak · Reparation af gamle og utætte kloakker · TV-inspektion og fejlfinding · Rottespære · Omfangsdræn · Højvandslukke · Faskine - Lokal ...

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Utæt vandstik

Vi fik et utæt Vandstik, RD VVS kunne rykke ud hurtigt og udførte et godt stykke arbejde under svære vilkår, med dårlige adgangsforhold. Godt gået

25 juni 2021

Antwoord van RD VVS, EL & Kloak

Tak for din positive anmeldelse. Det betyder meget for os, at du vil bruge tiden på det :-)

Ikke værd at benytte

Vi har et toilet der står og løber, og har det gjort i ca et halvt år nu, vvs'eren er ikke til at få i, aftaler blir ikke overholdt, de glemmer det de har været oppe og se på, de mener åbenbart at det er bagateller at det løber? Men et helt nyt wc skal bare ikke løbe. Skal lige siges vores badeværelse er helt nyt og blev lavet i dec 2020

6 mei 2021

RD VVS og Kloakarbejde

Vi har brugt RD både mht VVS og Kloakarbejde over det sidste 1 1/2 års tid og har været yderst tilfreds med deres arbejde og deres venlige og informerende betjening. Tak

14 april 2021

Hej Sven
Tak for positiv tilbagemelding, og at du vil bruge tid på at anmelde os på Trustpilot :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og rimelige priser

Super god service og rimelige priser. Fik god rådgivning inden projektet gik i gang og tidsplanen holdt. Vil helt sikkert bruge dem igen.

16 maart 2021

Hej Ulrich
Tak for din tilbagemelding, og en god dialog gennem projektet

Fantastisk service!

Ringede i morges ang. defekt sikkerhedsventil og vandspild.
2 timer senere var problemet ordnet.
Super god og venlig service til en virkelig god pris.
Dette bliver vores fremtidige vvs firma!9

12 maart 2021

Hej Mette
Tak for din pæne anmeldelse. Vi sætter stor pris på positiv feedbag......og glade kunder :-)

Vi blev anbefalet RD VVS

Vi blev anbefalet RD VVS, EL og KLOAK af nogle venner og det er nu anden gang vi har valgt at bruge dem, da vi oplevede pålidelige, fleksible og imødekommende håndværkere i vores første hus hvor de lavede badeværelse, bryggers, udskiftning af radiatorer, fyr og varmtvandsbeholder.

Vi har endnu en gang fået leveret et fantastisk stykke arbejde. Denne gang har de stået for montering af Quooker
samt 2 nye badeværelser - Det ene hvor de har udvidet gæstetoilettet med en bruseniche, hvilket er helt fantastisk til når børnene bliver teenagere.
Vores badeværelser er blevet bedre end vi havde regnet med grundet en fantastisk rådgivning i valg af armaturer, brusere og toiletter, samt udvidelsen af gæstetoilettet.

Vi glæder os til at de skal lave endnu et bryggers for os til sommer, som skal have den helt store renovering.

Vi vil til enhver tid vælge RD VVS, EL og KLOAK, da vi som sagt oplevede et helt fantastisk stykke arbejde, ydermere blev både pris og aftaler overholdt.

6 februari 2021

Hej Line
Mange tak for den fine anmeldelse, og en god dialog gennem renoveringen.
Vi ser frem til jeres næste projekt til foråret.
Venlig hilsen RD VVS, EL og KLOAK

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fin service indtil regningen kom

Fin service indtil regningen kom, så kan kun være enig med tidligere anmeldelser. Modtager overslag på telefon før arbejde udføres men ender op med regning der er 50% større. Årsagen hertil skulle være at man selv må påregne, at der skal bruges ekstra tid på at køre til grossisten for at hente gængse VVS dele samt bortskafning af affald. Så husk at bede om at få disse ting inkluderet i tilbud fra RD hvis du ikke vil have en grim overraskelse på regningen.

26 januari 2021

Hej Niclas
Det samlede beløb på faktura er 3.127,- inkl. Moms, hvilket udgør 3 timers arbejde samt materialer.
Det er korrekt at der pr. telefon blev givet en ca. pris for standart demontering af radiator, men som vi talte om ved ankomst, kunne demontering ikke udføres som først antaget, grundet rørføring i gulv, og du blev gjort opmærksom på, at udførsel ville tage længere tid for den arbejdsgang som du ønskede, hvilket på daværende tidspunkt blev accepteret mundtligt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Arbejdstid og fakturerede timeantal…

Arbejdstid og fakturerede timeantal stemmer ikke overens! Vil fremover benytte et andet VVS firma i byen og ikke betale overpris.

30 december 2020

Hej Katja
Din faktura på 1.798,- inkl. Moms som indeholder 2,5 time samt materialer, er fordelt på følgende måde:
Forgæves ankomst på 1 time, hvor vi ikke kunne udføre arbejde, grundet anden håndværker, Efterfølgende 2 dage senere brugte vores medarbejder 1 time og 15 min. til aftapning af varmesystem, demontering og afpropning af rør, samt påfyldning og udluftning af varmesystem. Vi afrunder til nærmeste ½ time. Ifølge vores tracker i firmabilen, kan vi konstatere at den fakturerede tid svarer til tiden på Tilsendte faktura.