Re-Factory, We sell refurbished electronics! Reviews 94

TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik ben erg tevreden over de Blaupunkt Bluebot Extreme robotstofzuiger A gradatie die als nieuw zonder een krasje/beschadiging uit de verpakking kwam. Hij werkt super en pakt alle hoekjes mee. Enige... Toon meer

Verzending heeft ong. 4 a 5 dagen geduurd( weekend zat er tussen) verzending via dpd. Doos zag er onstabiel uit volgeplakt met plakband. Inhoud stofzuiger echt top.. had een b gradatie. Erg tevre... Toon meer

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Airpods met een jaar garantie, Duh!

Mijn dochter kocht airpods, binnen een jaar werkten ze niet goed meer. op tijd gemaild, nooit reactie. Website under construction, geen telefoonnummer. De mail aan support komt gewoon terug, want dat adres bestaat niet meer. Gewoon geldwolven die profiteren van trendy artikelen en als de vraag om service toeneemt de boel opdoeken. De bak in met dit soort klojo's

5 april 2023

Verdwenen

Wat Renée vertelt over dat Re-factory van de aardbodem verdwenen is, bevestig ik volkomen.
Ik had een vraag over de dweilfunctie van mijn stofzuigerrobot maar heb nu geen idee waar ik naar toe moet....

31 maart 2023

Van de aardbodem verdwenen?

Vorig jaar super goed en fijn geholpen na de aanschaf van een robot stofzuiger.
Nu is er sprake van een defect en lijkt ReFactory van de aardbodem verdwenen. E-mailadres werkt niet meer en de website ligt eruit. Nergens een telefoonnummer te vinden..wat nu?

23 maart 2023

Stofzuiger ziet er heel goed uit

Stofzuiger ziet er heel goed uit. Bijna niet te zien dat deze refurbished is. Wel was de borstel niet meegestuurd. Na een melding per mail binnen 1 uur reactie en binnen 2 dagen borstel in huis.
Foutje kan gebeuren. Top service!

Ik raad product zeker aan.

1 augustus 2022

Refurbished Blaupunkt Bluebot XTREME Laser Robotstofzuiger met dweilfunctie

Met de nodige onzekerheid voor de c-gradatie gekozen maar wat een verrassing bij de snelle levering, wat zag het toestel er goed uit! Enkel kleine gebruikerssporen op de botsrand maar voor de rest bijna niet van nieuw te onderscheiden. Alle onderdelen waren ook aanwezig, zelf de originele doos.
Voeger twee maal een Irobot Roomba gehad maar wat een verbetering. Toestel werkt zoveel sneller en beter dan mijn oude toestel. Het dweilen is een meerwaarde als je maar niet verwacht hij het echte dweilen ook gaat vervangen, bij echt vuile plekken zal toch handenarbeid aan te pas moeten komen.
Installatie van de App werkt goed maar was wel even zoeken voor de juiste werking en alle mogelijkheden te kennen, zeker bij de werking van meerdere mappen en kamers. De beschikbare handleidingen schieten hier te kort.
In elk geval ben ik tot zover zeer tevreden mee.

23 mei 2022

Beste Thierry,

Bedankt voor de positieve review.

Met vriendelijke groeten.

Top!

Voor de eerste keer hier een robotstofzuiger van B-categorie besteld. De stofzuiger zag er als nieuw uit, bijna geen krassen of deukjes te zien. Alles zat netjes verpakt in de doos. Snelle service binnen twee dagen was hij binnen.

Zou alleen als tip willen meegeven om er een andere neutrale doos overheen te doen zodat het wat discreter verzonden wordt.

16 mei 2022

Beste Stefan,

Bedankt voor de review en feedback. Wij snappen je opmerking echter hebben wij bewust gekozen om de producten zonder om doos te versturen gezien dit ruimte gespaard en milieu bewuster is gezien de om doos toch direct weggegooid word.

Re-Factory Green Team

Robotzuiger afbesteld

Robotzuiger besteld, maar moest deze afbestellen, geen probleem direct een refund ontvangen

10 mei 2022

Beste Ronald,

Helemaal top!

Altijd een beetje spannend om bij een nieuwe website te bestellen maar het was op aanraden, dus toch de poging gedaan. Wij zijn meer dan tevreden met de robotstofzuiger en de service! Wij hadden gekozen voor de meest goedkope dus meeste schade. Maar valt reuze mee, 1 kras en werkt verder zo goed als nieuw. Hij was er binnen twee dagen, netjes ingepakt met alle onderdelen erbij. Zeker mijn geld waard, aanrader!

9 mei 2022

Beste Noa,

Re-Factory Greenteam

Ik ben erg tevreden over de Blaupunkt…

Enige feedback is: dit product was de afgelopen periode niet op voorraad, daardoor had ik mij ingeschreven om op de hoogte te blijven. Ik had geen mail ontvangen maar toen ik vorige week keek was deze opeens wel op voorraad.

9 mei 2022

Beste E. de Vries,

Hartelijk dank voor de positieve review!
Dank voor de feedback, hier gaan wij naar kijken.

Re-Factory Greenteam

S10+ Clear cover goedkoop in…

S10+ Clear cover goedkoop in onbeschadigde verpakking. Prima koop.

6 mei 2022

Beste Gerrit,

Great experience

27 april 2022

Beste Erik,

Blaupunkt Bluebot Extreme goed

De Blaupunkt Extreme stofzuigerrobot bevalt prima! Werkt goed en betrouwbaar, en ook de gehele begeleiding van Re-factory bij de aankoop is een aanrader! Reageren snel en alert op eventuele vragen, en ik raad zowel Re-factory als de robotstofzuiger ten zeerste aan.

4 april 2022

Beste Eric,

Top aankoop

Doos zag er onstabiel uit volgeplakt met plakband. Inhoud stofzuiger echt top.. had een b gradatie. Erg tevreden weinig tot geen gebruikerssporen. Apparaat werkt mooi en secuur. Ideaal dit

8 maart 2022

Beste Kristel,

Xtorm powerbank

Powerbank was niet meer leverbaar na bestelling.Via de mail werd er contact gezocht en een oplossing gevonden. Echter nooit aan gedacht dat doordat er een een grotere powerbank werd aangeboden, voor dezelfde prijs, plus punt, er ook een groter snoertje nodig was die je er aan de zijkant kon in klikken. Terwijl we het wel over het specifieke snoertje hadden gehad. Verder prima geholpen aan een goede powerbank voor een zeer nette prijs.

7 maart 2022

Beste Monique,

Re-Factory Greenteam

Snelle levering. Producten in zeer goede staat.

2 maart 2022

Beste Casper,

Re-Factory Greenteam

Op Re Factory is niets aan te merken.

Op Re Factory is niets aan te merken.
Goede producten en snel verzonden.
Alleen jammer dat jullie van DPD gebruik maken.Die zorgden er voor dat mijn bestelling met veel vertraging uiteindelijk niet thuis werd bezorgd, maar bij een afhaalpunt werd gedropt.
Ze zijn niet eens aan de deur geweest.
Denk je goedkoop uit te zijn door bij jullie iets te bestellen, en dan rekend DPD 13 euro omdat ik ze belde om te vragen hoe en wat. Dit is zeker niet jullie schuld, maar wel van DPD. Dus voortaan liever een ander vervoersbedrijf gebruiken.

1 maart 2022

Beste R. Groenenboom,

Wij vinden dit heel vervelend om te horen. Zo is er over iedere vervoerder helaas wel wat op te merken. Wat betreft het niet eens proberen om ons pakket aan te bieden & vervolgens ook nog kosten te maken om je pakket te maken vinden wij uitermate vervelend. Zou je ons willen mailen op support@re-factory.nl? Dan kunnen wij dit voor je oppakken en bespreken met DPD.

Re-Factory Greenteam

Bedrijf met perfect idee op papier maar niet uitvoerbaar in de praktijk.

Positief:
- Verzending van artikelen op de dag van bestelling.
- Zeer veel betaal opties inclusief Klarna zonder extra kosten.
- Uitstekend bereikbare klantenservice die e-mails op de zelfde of eerstvolgende werkdag vriendelijk en duidelijk beantwoord.
- Artikelen worden uitstekend verpakt verstuurd.

Negatief:
- Ondanks uitgebreide website blijkt dat er bijna geen artikelen voorradig zijn.
- Retourzendingen moeten door de klant betaald worden hoewel hieronder in het antwoord van re-factory tot mijn verbazing staat dat retourzendingen gratis zijn.
Op de website staat duidelijk onder het kopje 'retourneren': "Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na het verstrijken van de bedenktermijn, zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed."

Samenvatting:
Het idee achter dit bedrijf lijkt geweldig, namelijk om de berg afval van geretourneerde artikelen bij andere bedrijven te verminderen door deze artikelen tegen een gereduceerde prijs opnieuw te verkopen.
Maar... de website vermeldt honderden artikelen die allemaal niet voorradig zijn.
Wat heb ik aan een website die praktisch alleen niet-voorradige artikelen vermeld???
Ik wil een website die voorradige artikelen vermeld en niet het omgekeerde!

22 februari 2022

Beste Ronald,

Bedankt voor de uitgebreide review. Dit is zeer waardevol voor ons. Het klopt dat wij een deel van de artikelen niet op voorraad hebben. Dit komt voornamelijk doordat wij maar een beperkt aantal retourproducten ontvangen waardoor wij maar een beperkt aantal producten op voorraad hebben. Wij zouden ook meer producten willen aanbieden aan onze klanten :)

Verder is een retourzending altijd gratis en kan je via de website zelf heel eenvoudig een gratis retourlabel aanmaken. Mocht je hier nog een oplossing voor willen dan mag je altijd even mailen naar support@re-factory.nl.

Greenteam Re-Factory

Klein probleempje en super opgelost!

Klein probleempje en super opgelost! Snelle reactie en prima oplossing. Producten zijn super voor deze prijzen.

18 februari 2022

Beste Rob,

Bedankt voor de positieve review!

Bluebot Xtreme refurbished.

Voor het eerst een refurbished besteld voornamelijk omdat er ook garantie wordt gegeven via re-factory. Dit geeft iets meer zekerheid dan op de 2e hands markt te kopen. Voor de c-gradatie gekozen aangezien hij hier ook gaat botsen dacht ik. Echter wat ziet hij er goed uit, niks geen grote deuken of krassen. Klein beetje gebruikerssporen maar verder perfecte staat. Volgens mij mis ik wel de borsteltjes en afstandsbediening tenzij die in de robot zitten en ik ze nog niet heb gevonden. App werkt goed en na een paar keer een ronde door het huis heb ik wel het idee dat dit een prima aankoop is geweest. De robot maakt goed schoon en komt in de kleinste hoekjes. Het dweilen is leuke bijzaak maar ik denk niet dat deze veel gebruikt gaat worden hier. Met huisdieren moet je toch even kracht zetten om vlekken kwijt te raken. Ik ben er tot zover zeer tevreden mee.

18 februari 2022

Beste Ria,