In okt 2023 gebruikte stoel aangekocht, helaas 06-07-2024 een verstel bout in de armleuning afgebroken. Per e-mail verzocht of het mogelijk was om 2 vervangende onderdelen op te sturen , op 10-07-20... Toon meer

Fijne ervaring. Het contact was erg prettig. Helaas is het probleem niet verholpen. Onderdeel was niet meer te bestellen vanwege leeftijd stoel. De betaling vooraf is keurig teruggestort.

1. Kantoormeubilair winkel
  2. Meubelwinkel
  3. Kantoormeubilair leverancier
  4. Winkel voor tweedehands kantoormeubilair

Het Re-use24 programma van de 706 Seating Group is gericht op het hergebruik van zitmeubelen. Dit houdt in dat Re-Use uw gebruikte zitmeubelen kan ophalen. De zitmeubelen worden gecontroleerd en indien nodig hersteld en professioneel gereinigd, zodat ze weer in goede staat verkocht kunnen worden. Zo beginnen deze zitmeubelen aan hun tweede, derde of soms wel vierde leven. Zitmeubelen die niet meer in aanmerking komen voor hergebruik wordt door ons gedemonteerd en in “schone” afvalstromen gescheiden om een zo hoogwaardig mogelijke verwerking volgens het “Cradle2Cradle” principe mogelijk te maken. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van zitmeubelen, zoals bureaustoelen, maar ook zitmeubelen voor horeca en thuis. Het belang van een circulaire economie en een duurzame samenleving hebben wij daarbij niet uit het oog verloren. En uit dit oogpunt is Re-Use24 ontstaan, Want een circulaire economie, waarin afval de nieuwe grondstof is, wordt steeds belangrijker. De overheid wil dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Hiervoor moeten belangrijke stappen worden gezet door zowel consumenten als door het bedrijfsleven. Een relatief eenvoudige manier voor het bedrijfsleven en consument om een stap in de goede richting te zetten is door over te stappen op refurbished zitmeubelen. Met onze jarenlange ervaring kan Re-Use24 u als consument of u als ondernemer, groot en klein, vooruit helpen met onze refurbished zitmeubelen.

4,7

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Fijne ervaring.

Fijne ervaring.

17 mei 2024

Antwoord van Re Use24

Bedankt voor uw review heer Reversma,
Helaas komt het inderdaad weleens voor dat onderdelen niet meer leverbaar zijn.
Indien wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag.

Team Re-Use24

Mooie bureaustoel in zgst

Mooie bureaustoel in zgst. Snelle levering, goede communicatie.

11 april 2024

Antwoord van Re Use24

Hartelijk dank voor uw review. Fijn te lezen, dat u tevreden bent. Wij wensen u nogmaals veel zitplezier toe.
Team Re-Use24

Uitstekende ervaring

Website is overzichtelijk. Bestelproces eenvoudig. Vlotte levering van bestelling. Vragen werden vlot en adequaat beantwoord.

11 maart 2024

Goedendag heer Vos,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u onze website overzichtelijk vindt. Altijd handig om feedback te ontvangen.

Product is zo goed als nieuw

Product is zo goed als nieuw. Heel erg blij mee. Alleen was de hendel van de kantoorstoel strak vast - dit is niet zoals het hoorde en was niet vermeld op de webpagina. Uiteindelijk wel hulp gekregen en opgelost.

4 maart 2024

Goedendag Mischa,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat het opgelost is. Indien u nog iets ervaart, dan vernemen wij dit graag.
Uiteraard wordt dit dan ook opgelost.

Occasion bureaustoel gekocht bij Re…

Occasion bureaustoel gekocht bij Re Use24. Prima product in een mooie staat, wielen waren verwisseld volgens afspraak, keurig op tijd afgeleverd zoals aangegeven in email. Ik ben zeer tevreden en Re Use24 is wat mij betreft een aanrader!

23 januari 2024

Antwoord van Re Use24

Goedendag heer Roelse, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn te lezen dat u tevreden bent en dit ook heeft willen delen! Nogmaals veel zitplezier gewenst. Team Re-Use24

Mooie comforto stoel met beige stof…

Mooie comforto stoel met beige stof besteld.Maar er zat een traagschuim zitting op.Gebeld en de stoel werd binnen een paar dagen omgewisseld door eigen service.Goede kwaliteit,mooi opnieuw gestoffeerd met kwaliteitstof.Als rugpatient veel instelmogelijkheden zit heerlijk.Kortom ok ben blij!

8 januari 2024

Snelle service, prettig geholpen

Mijn bureaustoel kon niet gemaakt worden maar ik kreeg een goed aanbod voor een andere stoel en de kosten van de reparatie zijn daarin verrekend. Snelle service en vriendelijk geholpen.

18 januari 2024

Antwoord van Re Use24

Goedendag mevrouw Wolting, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij wensen u veel zitplezier op uw nieuw stoel.

Gewoon goed

In zijn geheel zeer tevreden.

De stoel is goed en geeft zeker een nieuw gevoel.
In mijn geval: De zitting en rugleuning zien en voelen er nieuw uit. De armleuning zijn zeker nieuw. Het frame heeft heel lichte gebruikerssporen die je eigenlijk alleen ziet als je er naar op zoek bent. Alleen aan de voet kun je zien dat het een refurbished stoel is, maar dat is vrij normaal voor een voet en het is nog acceptabel. Komt ook door de kleur natuurlijk, bij een zwarte voet zou je het niet zien.

De bestelling/levering was ook pijnloos. Je besteld en krijgt gelijk een bevestiging. Dan een persoonlijk mailtje voor het afspreken van een leverdag. De avond voor de leverdag krijg je een mail met track/trace info met in eerste instantie een schatting in een timeframe van 2.5 uur, die op de dag zelf update naar een timeframe van ongeveer een half uur. Bezorger komt en je hebt je stoel.

Gewoon goed!

12 januari 2024

Antwoord van Re Use24

Goedendag heer Jonkers, Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Fijn om te lezen, dat u de bestelling als prettig/pijnloos heeft ervaren. Wij wensen u nogmaals veel zitplezier.

Goed product

Goed product, snelle en correcte aflevering.

12 december 2023

Antwoord van Re Use24

Goedendag heer Woud, hartelijk dank voor uw mooie review. Nogmaals veel zitplezier gewenst.

Snelle en duidelijke communicatie

Snelle en duidelijke communicatie! Problemen worden razendsnel opgepakt & nog belangrijker opgelost! Stoel zit fantastisch

15 december 2023

Antwoord van Re Use24

Goedendag, hartelijk dank voor uw positieve review.

NA reparatie bleek stoel alsnog defect.

NA reparatie bleek stoel alsnog defect.
Er is herstel toegezegd.

5 december 2023

Antwoord van Re Use24

Goedendag heer van der Meer. Helaas heeft de eerste reparatie niet het gewenste resultaat opgeleverd. Inmiddels heeft de tweede reparatie bij u aan huis plaats gevonden en is het probleem gelukkig verholpen. Wij wensen u weer veel zitplezier op uw stoel.

Betrouwbaar

Betrouwbaar, goede communicatie en product vlot geleverd

29 november 2023

Antwoord van Re Use24

Goedendag heer Abrahas, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij wensen u nogmaals veel zitplezier.

Top service!

Top service!
Mooi opgeknapte bureaustoel. Toch had ik een raar geluid in de stoel. Zonder probleem kwamen ze die 2 dagen later omruilen. Ik ben helemaal bij met mijn nieuwe bureaustoel. Hij zit heerlijk en is goed in te stellen. En de stof is prachtig. Fijn dat zo'n stoel op deze manier een tweede kans krijgt.

26 oktober 2023

Antwoord van Re Use24

Goedendag mevrouw Buskermolen, Onze excuses dat de eerste stoel een mankement had. Fijn om te lezen dat u nu helemaal tevreden bent, daar doen we het voor. Wij wensen u nogmaals veel zitplezier.

Aan te raden voor iedereen die een gebruikte Topstoel zoekt

Nadat ik op internet een stoel gezien had deze persoonlijk afgehaald in Zwaag.
De helemaal opnieuw gestoffeerde stoel geprobeerd en getest , ook direct meegenomen. Netjes en correct geholpen door een allervriendelijkste medewerker.
Er is in Zwaag een grote hoeveelheid stoelen aanwezig dus bijna onmogelijk om hier niet met een gebruikte Topstoel weg te gaan.

5 oktober 2023

Antwoord van Re Use24

Goedendag heer van Zijl, Hartelijk dank voor uw mooie review en reclame ;). Fijn te lezen, dat u onze service als prettig heeft ervaren en dat u tevreden bent met uw stoel. Wij wensen u nogmaals veel zitplezier toe.