Lees wat reviewers zeggen
Lækre varer, som jeg bestilte til min datter. Hun elsker simpelthen bare de varer, hun modtog. Gode priser og hurtig levering uden problemer. Kan varmt anbefales til andre.
Super god service. Fixede hurtigt at give mig den rigtige størrelse, da jeg havde bestilt forkert. Hurtig opfølgning og levering. Gode priser. Kvaliteten af tøjet må jo bedømmes når det bliver brugt.... Toon meer
Super priser, nem hjemmeside. En super fantastisk service, hurtigt svar og helt igennem venlige. De svare indenfor 45 min. Grundet et problem med nogle hummel leggins som Overhovedet ikke var deres... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi giver "nyt" liv til restpartier og returvarer fra kendte brands, som producerer højkvalitets varer med hensyn til bæredygtigheden. Ved at samarbejde med flere store leverandører har vi fokus på, at det tøj som allerede er fremstillet, nu også ender hos forbrugerne. Hos RE:ACTIVATE garanterer vi, at alt er nyt og ubrugt. Og du kan naturligvis stadig både ombytte eller returnere. Vi håber samtidig på din forståelse for, at udvalget ændrer sig meget, og hurtigt, da der ofte kun er meget få stk. på lager. Til gengæld bliver det aldrig kedeligt, og du sparer en masse penge, alt imens du medvirker til at nedbringe spild og overproduktion.
Contactgegevens
Lyngvej 84, 6710, Esbjerg, Denemarken
- info@reactivate.dk
- reactivate.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg havde købt en trøje
Jeg havde købt en trøje, og haft den på 3 gange, og så opdagede jeg ,at det bar hul under begge ærmer. Skrev en mail, og svar med det samme, om at en ny var på vej det er virkelig god service. Tak for det
Nemt at handle
Nemt at handle. Gode varer og hurtig levering. Det er da et Kinder æg.
God oplevelse
God oplevelse. Varen var som forventet og den kom til tiden
Spændende koncept med hurtig og sikker…
Spændende koncept med hurtig og sikker levering. Gode priser og kvalitetstøj.
Kendte mærker til lave priser
Jeg bestilte kendte mærker til lave priser. Varerne kom hurtigt og levede fuldt ud op til det forventede og var størrelsessvarende. Godt og bæredygtigt alternativ hvis det ikke betyder så meget om det er den seneste farve eller model.
Super
Gode priser og hurtig levering uden problemer.
Kan varmt anbefales til andre.
Hvis det var muligt at give flere stjerner 😄
Hvis det var muligt at give flere stjerner, så havde de fået dem! Godt udvalg, lækkert tøj, vildt gode priser, hurtig levering og kanon service. Kæmpe fan!
Super god service
Leveringen er der ikke noget at sætte…
Leveringen er der ikke noget at sætte noget på.. kom hurtigt ..
Men kvaliteten af varene . Er da utrolig skuffende... Hummel strømper . Discount af værste skuffe.
Træningesbukserne fra QED LONDON.. virker ærligt som sheins det billigeste, for ikke at tale om lugten på bukserne..
Der er ikke en vedlagt en følgeseddel med ordren.. alt i alt, meget skuffen oplevelse . Og jeg undre mig over måden man skal returnere også. Det er ikke let og ligetil..

Antwoord van Reactivate
Lækre produkter og super hurtig…
Lækre produkter og super hurtig levering.
God hjemmeside med rigtig fine priser
God hjemmeside med rigtig fine priser, på noget lækkert tøj.
Mit første køb hos jer
Mit første køb hos jer, er jeg tilfreds med synes det er en god kvalitet man får for sine penge. Så tror ikke det er sidste gang jeg har handlet hos jer
Super glad for mit køb
Ikke noget at sætte en finger på, jeg kommer helt sikkert til at købe derfra igen!
Billige varer og hurtig levering!
Billige varer og hurtig levering!
Gode produkter og hurtig levering
Gode produkter og hurtig levering
Lees meer over geverifieerde reviews.