RECLOSET Reviews

1. Tassenwinkel

Bij Recloset geven we de mooiste vintage designer items een nieuw leven, zodat ze weer kunnen stralen in jouw collectie. We zijn gespecialiseerd in designer tassen en portemonnees.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Top!

Goede service, ze beantwoordde de vragen die ik had en maakte extra foto’s/videos van het item.

13 april 2024

Wauw

Wauw, wat ben ik blij met mijn allereerste designer tas van recloset. De prijs- kwaliteit verhouding is perfect. Mega goed geholpen door deze lieve meid!

22 maart 2024

Ik heb inmiddels 4 designertassen…

Ik heb inmiddels 4 designertassen verkocht aan recloset! Hele leuke meid en heeft er verstand van. Hierdoor heb ik ze ook telkens aan haar verkocht, en weet ik ook dat als ik nog meer wil verkopen ik weer contact opneem!

19 maart 2024

Tas in zeer goede staat!!

Heb een prachtige Louis Vuitton Speedy gekocht bij Recloset! Tas is in zeer goede staat en de verkoopster is zeer vriendelijk. Was een super fijne ervaring en heb de tas super snel binnengekregen. Ik ga hier zeker meer aankopen doen!!

7 maart 2024

Love it

Lois is erg meedenkend en behulpzaam. Ze had tijd vrij gemaakt om helemaal naar Amersfoort te rijden om mijn thuis te geven! De tas zelf was in goede staat, kleine gebruik sporen maar vallen totaal niet op. Zeker een aanrader

15 februari 2024

Fantastische tas

Fantastische tas. Precies zoals in de beschrijving omschreven. Ik had nog wat vragen voor het bestellen maar ik werd erg goed geholpen en al mijn vragen werden goed en snel beantwoord. Echt een aanrader!!

Top!

Mijn eerste vintage tas hier gekocht, leuke artikelen en snelle levering. Heel tevreden :).

Goeie ervaring

Hele mooie tas besteld, kwam snel binnen. Precies zoals op de foto , tas was niet beschadigd. goeie communicatie met de eigenaar, ik ben zeer tevreden!

2 februari 2024

Super

Heb via recloset mijn droomtas kunnen kopen voor een hele mooie prijs!! Super lieve meid en goed contact:)

14 maart 2024

Mooie designer items

Heb mijn eerste designer tas gekocht bij reclose. Super mooie kwaliteit, alle toebehoren zaten er nog bij. Heel erg blij mee, raad haar zeker aan!

28 februari 2024

10/10

Super fijne communicatie. Extra foto's van de tas? Geen probleem. Extra informatie? Geen probleem. Ik zou hier zeker nog eens bestellen :)