Uitstekend
Een tijdje geleden was ik op zoek naar een action camera die ongeveer dezelfde specificaties heeft als de go pro hd hero 3 black edition (een hele mond vol).
Reden waarom ik niet voor de go pro ging was de prijs en de vele problemen die ik las over de go pro. Toen kwam ik uit bij de ISAW A3 Extreme camera op Recordnow. Ik had nog nooit van de winkel gehoord en kon geen beoordelingen vinden, dus ik had in het begin wel m'n twijfels, maar Recordnow heeft de camera precies geleverd op de datum wanneer ze beloofd hadden te leveren en hij werkt prima.
De A3 Extreme is nog maar net uit in Nederland, dus het was even afwachten wanneer hij nou in Nederland aan kwam. Maar toen de camera in NL aan was gekomen kreeg ik hem gelijk binnen samen met de accu die ik erbij had besteld.
Later nóg een accu besteld en ook die werd zeer snel geleverd.
Recordnow houdt updates m.b.t. producten goed bij zowel op de website als op hun facebook pagina, en de bestellingen worden snel afgehandeld en goed bezorgd (in een goed opgevulde doos om beschadigingen te voorkomen). En mijn vragen werden bijna altijd binnen een a twee dagen duidelijk beantwoord.
Al met al dus een prima winkel, uitstekende service en een duidelijke, informatieve website.