Reddit is de manier om s nel in AI met…
Reddit is de manier om s nel in AI met name Gemini te komen. Ik zit dit regelmatig in voor klanten die direct (binnen 4 uur resultaat willen zien in Google AI en Overviews.
Eindelijk een partij die snapt hoe je Reddit schaalt (Zonder direct een ban te krijgen)
Als je al langer meedraait in de performance marketing weet je dat Reddit Ads een behoorlijke behoorlijk veel tijd kosten..
De CPC’s zijn vaak slecht, en het is lastig meten en targeten en converteren zonder dat de hele community over je heen valt.
Ik heb redditmarketing.nl nu een tijdje ingezet voor een paar van onze grotere e-commerce en SaaS-klanten, en het werkt goed, het zijn dan ook echter Reddit accounts met veel Karma.
Geen loze KPI's: Ze sturen puur op ROAS en de metrics die er daadwerkelijk toe doen voor je business model.
Geen rapportages over 'impressies' waar je niks aan hebt.
Ze snappen de ongeschreven regels van het platform.
Snel schakelen: Korte lijntjes, geen ellenlange agency-meetings. Gewoon knallen, data analyseren, direct resultaat.
Als je jekosten wil drukken en een nieuw, serieus acquisitie kanaal zoekt buiten de standaard Meta- en Google-paden, moet je deze gasten effe een berichtje sturen.
Dikke aanrader voor iedereen die z'n marketingmix serieus wil opschalen. Tegen lage kosten en echter bezoekers en extra omzet.