Jeg mottok telefonen veldig fort og jeg var i nød for en ny telefon. Fantastisk service. De svarte på mail ikke lang tid etter at den er først sendt. Pakningen så fin ut. Må kommentere på at dette er... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Dette var jeg først skeptisk til, men så var nettsidene veldig bra, anmeldelsene var bra og jeg kontaktet support for å spørre om noe og fikk svar med en gang! Da var jeg solgt. Bestilte torsdag, fikk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dette var imponerende bra faktisk. Fra jeg hentet pakken og åpnet den var det bare en fryd for øyet. Alt var pakket pent inn, mobilen var klar med beskyttelsesglass og deksel lå ved siden av. Ladeka... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
dette er et veldig unikt produkt , jeg fikk en kjempe fin iPhone 15 pro max, hadde en liten utfordring med telefonen, saken ble løst kjempe raskt av Redoit å jeg blir nåkk fast kunde frammover
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Redoit sitt mål er å akselerer overgangen til en sirkulær økonomi. Lei din neste mobil hos oss og bli en del av løsningen. Redoit er forutsigbart, trygt, enkelt og ikke minst rimelig.
Contactgegevens
Tordenskioldsgate 2, 0160, Oslo, Noorwegen
- 24200990
- hallo@redoit.no
- redoit.no
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg er veldig fornøyd tlf ser helt…
Jeg er veldig fornøyd tlf ser helt fantastisk ut og prisen er overkommelig så jeg er en meget fornøyd kunde💯

Rask levering av telefoner
Rask levering av telefoner . Akkurat hva vi trenger her å nå

Antwoord van Redoit
Mottok en tipp topp telefon raskt
Bestillingen og levering av telefon gikk sømløst og raskt. Telefonen virker i svært god stand, og jeg gleder meg til å teste den. Håper fortsettelsen av kundeforholdet blir like godt som starten!

Kan anbefales
Kjempe idé med sirkulær teknologi, gode priser, samt rask levering av en iPhone i tilsynelatende ubrukt stand med 100% batteri kapasitet

Fantastisk opplevelse
Fantastisk opplevelse! Jeg leide en iPhone, og alt gikk superenkelt og raskt. Telefonen var som ny, og leveringen kom akkurat som avtalt. Tusen takk – dere er kjempeflinke!

Nyttig
Veldig effektivt , billig å rask levering!
Anbefales sterkt til ALLE! Har selv anbefalt til familien å venner!

Absolutt verd å prøve
Enkelt å bestille og kjapt levert! Kom godt pakket inn og så ut som ny og ubrukt. Om jeg var heldig med min bestilling vet jeg ikke, men jeg vil absolutt anbefale Redoit til andre og velge dette neste gang det trengs en ny telefon.

Alt gikk sømløst
Alt gikk sømløst, mobilen virker helt ny. Vil 100% anbefale!!!

Antwoord van Redoit
Kjempe greit service får jeg telefonen…
Kjempe greit service fått jeg telefonen raskt !
Bra selskap Redoit
Anbefales sterkt 😊

Kjempe kjapt og enkelt
Kjempe kjapt og enkelt! Mobil i perfekt stand. Bestilte en iphone 16 pro max og er den er strøken. Anbefales!

Perfect
Amazing (: i've recieved my phone on the next day after sending a request. Packed well and phone itself is intact.

Veldig enkelt
Veldig enkelt, raskt og effektivt. Dette er en meget god deal. Muligheten for å levere inn sin gammel telefonen også. Anbefales.

Antwoord van Redoit
Leveransen av ny telefon gikk super…
Leveransen av ny telefon gikk super raskt. Håper og tror at å leie gjennom Redoit blir en kjempe smart løsning.

Så enkelt
Så enkelt, rask levering og rimelig pris for en superfin telefon

Antwoord van Redoit
Dette gikk utrolig smidig og raskt
Dette gikk utrolig smidig og raskt. Hadde telefonen i hånda allerede tidlig dagen etterpå. Alt fungerte smertefritt. Ti tomler opp.

Genialt!
Rask levering og elegant innpakking! Føles ut som at jeg har fått en helt ny telefon, genial løsning på hele greien. Love it 🥰

Rask ekspedering
Fra kontakt om at beskyttelse rundt mobilen var gått i oppløsning til melding om at pakke var på vei i posten gikk ikke mer enn 1 døgn så tommel opp der for rask behandling

Antwoord van Redoit
Genialt konsept som funker veldig bra…
Genialt konsept som funker veldig bra godt for miljøet og for lommeboken

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.