Ik heb meegedaan aan de 4-daagse Unmute Yourself challenge van Anita en het heeft mij erg geholpen! De vragen in de opdrachten die erbij hoorden, hielpen me om teksten te bedenken waar ik normaa... Toon meer
Anita kwam een cursus geven bij ons. Superfijne ervaring met het hele team! Een waardevolle, concrete cursus die écht was gericht op onze wensen. Mooie voorbeelden en tips gekregen. Maar bovenal bezor... Toon meer
Ik heb een 3 maanden traject bij Anita gevolgd omdat ik mijn eigen boodschap helderder wilde krijgen en mijn teksten zo wilde gaan schrijven dat ik makkelijker klanten aantrek. Het traject heeft me o... Toon meer
Ik was 1 jaar bezig in mijn bedrijf en ik wist al wel hoe ik de know like trust factor moest inzetten. Echter dag in dag uit met je passie bezig zijn en toch nog niet helder weten te vertellen waarom... Toon meer
Content, het is overal. Een aantal dingen zijn tijdloos, andere zaken veranderen bijna dagelijks. Ik geef trainingen én ik help dienstverlenende vakidioten, om hun eigen stem te claimen. In een wereld waar een tsunami van content dagelijkse kost is. Door focus te geven je eigen merkverhaal. En je te laten inzien, hoe je met jouw boodschap je doelgroep bereikt én raakt. Rekening houdend met de laatste online ontwikkelingen op het gebied van Social Media en SEO.
Vleermuislaan 28, 6741 AZ, Lunteren, Nederland
- 0641349331
- anita@redschrijft.nl
- redschrijft.nl
Anita leert je schrijven vanuit je hart voor je klant.
Wat ik zo fantastisch vind aan Anita? Haar ongezouten feedback met humor. Ze zorgt voor de nodige zelfspot die zo ontwapenend en helpend werkt. Ik was best sceptisch over het leren zelf webteksten schrijven. Als dyslect dacht ik niet dat dat mogelijk was. Ze haalde het beste uit me leerde met dat als ik vanuit mijn hart kan spreken ik ook kan schrijven in de taal van mijn klant. Het heeft me al klanten opgeleverd.
P.S.: Ze geeft je ook inzicht in jezelf en je aanbod en de nodige trap onder je kont van tijd tot tijd. Dat was ook precies wat ik nodig had als ADD'er met de focus van een grijze garnaal.
Bedankt Anita! Je bent zo waardvol, keep it up!

Antwoord van RED schrijft
Recht voor z’n raap en uit een goed…
Recht voor z’n raap en uit een goed hart! Dat is wat je krijgt als je Anita vraagt om een eerlijk website review vraagt. Heerlijk! Lekker to the point, waar je wat mee kunt. Aanrader!

Antwoord van RED schrijft