Telefonie is ruim 10 jaar geleden goed overgenomen. Goed ingeregeld en heeft sindsdien altijd gewerkt. Die keren dat we een verandering wilden doorvoeren werd er altijd snel en goed opgevolgd.
Wij zijn al vele jaren tevreden klant bij Redworks.. eerst met de Hosted Voip en later hebben we de SIP trunk service afgenomen. Geen downtime en superkorte lijntjes met Leslie. Of het nu gaat om een... Toon meer
Onze ervaringen met Redworks zijn helaas wat minder positief. VoIP verbinding (SIP-account) is goed, contact verloopt doorgaans ook vrij vlot. Maar na vele jaren als klant gooien we de handdoek toch... Toon meer
Een zeer professioneel bedrijf waar ze met je meekijken en meedenken in oplossingen. Een foutmelding wordt snel opgepakt en verholpen. Het verhelpen hiervan duurt nooit langer dan twee dagen. Een bedr... Toon meer
Zakelijke telefonie: Hosted VOIP, SIP Trunk, Vast-Mobiel integratie.
Parkweg 24, 6212XN, Maastricht, Nederland
- 088-2220444
- verkoop@redworks.nl
- redworks.nl
Werkt prima en als je iets niet weet…
Werkt prima en als je iets niet weet prima service via de servicedesk van Redworks. Snelle en goede reacties van de servicedesk.