3,7

1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

GENIAL TRÆNING SOM FORBEREDELSE TIL NYT KNÆ

🌹🌹🌹Store røde roser til Reeform Søborg 🌹🌹🌹
Svær slidgigt i knæ, og en overbelastet fod, skal ha nyt knæ. Fik anbefalet at komme i god form inden operation.
Med netop knæ- og fod-problematikker, hvor man har ondt ved at stå op/ gå, har det været svært at finde en træningsform som rykkede ordentligt.
Fik anbefalet Reeform, og den træning er da helt genial, fordi man liggende træner både knæ og fødder, udover alle de muskler som støtter.
Instruktørerne er fagligt meget veluddannede, og der tages hensyn til folks udfordringer. Små hold på 8, og en superdejlig stemning også.
3 måneders træning har gjort en kæmpe forskel.
Varm anbefaling, hvis man søger effektiv og samtidig hensyntagende træning. 🌹

28 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service!

Pas på her, jeg købte ved en fejl et abonnement fordi centeret sendte mig en SMS, som kom helt uden, jeg havde givet dem tilladelse til at sende mig markedsføring. Jeg har aldrig været kunde, men havde oprettet mig i deres system for længe siden, da jeg overvejede en prøvetime. Jeg har på deres hjemmeside oplyst, at jeg ikke ønsker at blive kontaktet vedr. markedsføring. Jeg misforstod hvem afsender af SMS'en var, da jeg troede SMS’en var fra det pilates sted, hvor jeg allerede træner. Jeg kontaktede ejeren Jens 2 min efter jeg havde overført penge via mobilepay for et 3 måneders abonnement til kr. 1.799. Alle forbrugere har 14 dages fortrydelsesret og dette kan ikke fraviges til skade for forbrugeren. Han oplyser mig, at normalt har de ikke fortrydelsesret på abonnementer købt på mobilepay (hvilket er ulovligt da der altid er 14 dages returret på onlinekøb også på abonnementer), men han kunne da overføre de 1.799 minus kr. 499, de 499 skulle dække hans ulejlighed. Nu har jeg så fået 1.500 retur, men mangler stadig kr. 299 for at have det fulde beløb. Hvordan det lige pludselig blev 299 står i det uvisse, for først ville han tilbageholde 499. Reglerne i Forbrugeraftaleloven er soleklare, han må ikke tage gebyr i forbindelse med at en kunde bruger sin fortrydelsesret
Diverse regler er blevet overtrådt: Ulovlig markedsføring, da der ikke er givet tilsagn, ulovligt gebyr i forbindelse med, at en kunde benytter sin fortrydelsesret, henviser til forretningsbetingelser, som jeg ikke har godkendt ( da der er overført direkte via mobilepay uden at det var forbi deres hjemmeside) og sidst men ikke mindst; Forretningsbetingelser der strider mod lovgivningen.

16 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rod i tingene!!

Først vil jeg sige at Reformer træning er rigtig god træning for hele kroppen. Men Jens, ejeren af Reeform Pilates studios har i min optik pænt sagt, rod i tingene! Fx. sendte han pludselig i sommers og uden varsel bøder ud, i forbindelse med for sen aflysning. En del af bøderne var ikke berettigede. Jeg har flere gange bedt ham sætte min fri træning på pause i forbindelse med ferie, hvilket han aldrig gjorde. Han lovede flere hold i foråret, men fakta er at rigtig mange hold blev aflyst i 2022 og ofte meget sent. Centeret på Østerbro lukkede før nytår. I den forbindelse meldte han meldt ud, at han ville opgøre medlemmernes konti. Det har jeg også rykket ham for, uden svar. Jeg har altså ikke fået tilsagn om, at jeg får mit tilgodehavende. En rodebutik!

29 december 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.