Banner for ReFerm

TrustScore 4 uit 5

4,2

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft problem med oligosackarider och fructan. Svåra besvär emellanåt. Men efter ca 3 veckor med referm har mina symtom faktiskt lindrats en hel del. Vågar äta pasta ibland, behöver inte akta mig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har tagit kaplsarna i 7 månader. Tycker att Referm hjälpt minska mina IBS symtom och kommer definitivt fortsätta köpa. Dyrt, men värt. Det enda negativa är att portion påsarna smakade... spya, så ja... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Referm har räddat min tarm! Efter bara någon vecka upphörde mina återkommande diarréer som jag hade typ varannan dag. Efter en månad med Referm har jag haft diarré en gång och toabesöken är normala. J... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

ReFerm ger bra resultat för tarmen och mindre uppblåsthet. Det som gör att jag ger 3 stjärnor istället för 5 är priset som ReFerm har, det är alldeles för dyrt för 1 månads behandling. ReFerm reko... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Natuurvoedingswinkel
  2. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  3. Sportvoedingswinkel
  4. Vitamine- en supplementenwinkel

Over ReFerm

Geschreven door het bedrijf

Välkommen till ReFerm® by Nordic Rebalance

Vi på Nordic Rebalance vill hjälpa människor förbättra sin livskvalitet med start i tarmen. Det gör vi genom vår vetenskapligt utvecklade postbiotika. Produktserien ReFerm® är framtagen i Skandinavien och baserad på banbrytande forskning inom tarmhälsa. Postbiotika som ReFerm är nästa generations kosttillskott för magen, näringsämnen från fermenterad havre som stöttar och stärker din tarm.

ReFerm kapslar

Oavsett om du lever med IBS, upplever återkommande uppblåsthet, eller vill stödja din mage förebyggande, kan ReFerm® vara ett effektivt och naturligt stöd. Vi erbjuder produkten i kapslar, portionspåsar och större förpackningar för att passa din vardag.

ReFerm är enkelt att ta och kan integreras i din dagliga rutin utan krångel. Många av våra användare rapporterar förbättring redan inom några dagar, andra märker förändring över tid. Effekten är ofta en lugnare mage, mindre gaser, en känsla av balans och mer energi.

ReFerm pulver och kapslar

ReFerm är naturligt, fri från onödiga tillsatser och framställs under noga kvalitetskontroll. Genom att kombinera forskning, kvalitet och enkelhet hjälper vi dig att ta hand om din mage på ett naturligt och hållbart sätt, varje dag.

Vår filosofi är att ge kroppen rätt förutsättningar, inte bara att lindra symtom. Med ReFerm fokuserar vi på att skapa en stark tarm och en miljö i tarmen där din unika tarmflora trivs.

Upptäck hur postbiotika kan vara nyckeln till en starkare mage och en bättre livskvalitet. ReFerm®, för dig som vill ge din tarmflora rätt näring.

Beställ ReFerm idag

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van ReFerm

Hej Rose-Marie, tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi har respekt för den ekonomiska aspekten.Det är mycket som ligger bakom priset. Dels är det en unik produkt som inte kan jämföras med något annat som finns på marknaden idag, det i sig gör att priset också blir svårt att jämföra.
Produktionsprocessen, som är avancerad och i många steg är den främsta faktorn. Därtill kommer val av ingredienser, forskning, patent etc. Det glädjer oss ändå att du upplever att du blev hjälpt av ReFerm! Välkommen tillbaka när du har anledning. Allt gott, Emma på ReFerm

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

När jag har haft frågor så har jag…

När jag har haft frågor så har jag mailat och fått svar samma dag eller dagen därpå. Vänlig ton, och jag känner mig inte bara som en kund i mängden utan att de faktiskt tar sig tid att läsa ordentligt vad jag har för frågor.

29 april 2025

Antwoord van ReFerm

Kära Monika, wow tusen tack för att du tagit dig tid att skriva detta. Det betyder så mycket att höra att du uppskattar vår återkoppling. Vi försöker att ta oss tid och vara så personligt vi kan. Vi vet att många har det så jobbigt med sina magbesvär och har letat länge efter en lösning, speciellt när kanske inte vården gett det stödet man önskat. Vi tror på att det ihop med ReFerm kan hjälpa riktigt många att äntligen komma till botten med sina besvär. Allt gott och tack igen, Emma på ReFerm 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Referm har hjälpt mig att få en lugn…

Referm har hjälpt mig att få en lugn och pålitlig mage

21 april 2025

Antwoord van ReFerm

Hej Margreth, tusen tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om ReFerm. Underbart att höra att du upplever ett lugn och en mag du kan lita på igen. Välkommen att höra av dig om frågor dyker upp. Allt gott, Emma på ReFerm

Inflammerade tarmfickor

Efter problem i 30 år med återkommande inflammerade tarmfickor som krävt antibiotikadropp gång på gång på Danderyds sjukhus och där man övervägde att ta bort stor del av tjocktarmen, har sedan jag började med Referm alla symptom försvunnit. Inte en känning på 8 månader. Helt fantastiskt!

26 mei 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van ReFerm

Wow, vilket fantastiskt omdöme att få ta del av. Så glädjande att höra att ReFerm har hjälpt mot dina inflammerade tarmfickor. Och tack för att du väljer att dela med dig! Det betyder så mycket för oss och gör att fler kan bli hjälpta. Önskar dig allt gott vidare, Emma på ReFerm

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter mångåriga magproblem har jag nu…

Efter mångåriga magproblem har jag nu fått "ordning"på min mage efter jag använt Referms Postbiotika.

14 april 2025

Antwoord van ReFerm

Tusen tack för ditt omdöme! Det gör oss så glada att ReFerm hjälpt även dig. Tack för att du väljer att dela med dig så att fler kan bli hjälpta. Allt gott, Emma på ReFerm

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fungerar väldigt bra för mig.

Fungerar väldigt bra för mig.
Startade med två tabletter och fick snabbt bra resultat och ökade dosen till
en halv 35g påse men fick bakslag och äter nu ca en tesked blandat i vatten varje dag vilket verkar fungera för mig.

13 april 2025

Antwoord van ReFerm

Hej Mikael, tack snälla för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Ja, det gäller att prova sig fram. Mängden som fungerar för var och en kan variera. "Bakslaget" kan nog bero på att det blev lite för mycket. Men tarmen kan väja sig. Men oavsett så låter det bra att du har hittat din mängd nu. Vi finns här om frågor dyker upp längst vägen. Allt gott, Emma på ReFerm

8 april 2025

Antwoord van ReFerm

Tack Britt-Marie för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss. Vi är glada för att höra att du var nöjd med leveransen :) Allt gott, Emma på ReFerm

Snabb leverans, nöjd

3 april 2025

Antwoord van ReFerm

Tack Kent för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd och att vi levde upp till dina förväntningar. Allt gott, Emma på ReFerm

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min mage har blivit mycket bättre

Min mage har blivit mycket bättre, inte lika uppblåst och gasig.

1 april 2025

Antwoord van ReFerm

Hej Bo, tusen tack för ditt omdöme! Vi är så glada att höra att du blivit hjälpt av ReFerm! Välkommen att höra av dig om frågor dyker upp längst med vägen. Allt gott, Emma på ReFerm

Så bra och professionellt

så bra och professionellt, snabba svar vid mail och underbart vänligt bemötande

30 maart 2025

Antwoord van ReFerm

Hej Clara, åh tusen tack för dina fina ord! Blir så glada över att höra att du uppskattar vårt bemötande. Vi önskar att finnas här för våra kunder och ge ett personliga stöd i den mån vi kan. Varma hälsningar, Emma på ReFerm

Jag har blivit mycket bättre i tarmarna

Jag har blivit mycket bättre i tarmarna

25 maart 2025

Antwoord van ReFerm

Tusen tack Mikael för ditt omdöme. Vi blir så glada av att höra att även du blivit hjälpt av ReFerm. Välkommen att höra av dig om frågor skulle uppstå längst din resa. Allt gott, Emma på ReFerm

Snabb effekt

Referm 35 g portionspåsar har hjälpt min krångliga mage på två veckor! Har inte mått så här bra på länge.

25 maart 2025

Antwoord van ReFerm

WOW, säger vi bara! Så fantastiskt läsning Sara. Tack för att du delar med dig och för att du väljer att lämna ett omdöme så att fler kan våga prova. Vi finns här om frågor och funderingar uppstår under din väg. Allt gott, Emma på ReFerm

Bra produkter

Bra produkter

26 maart 2025

Antwoord van ReFerm

Hej, tack snälla för ditt omdöme. Underbart att höra att du gillar våra produkter. Allt gott, Emma på ReFerm

Antwoord van ReFerm

Hej Marie, tusen tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om din upplevelse med oss. Vi är glada att höra att du upplever att du har fått bra information. Vi finns alltid här så det är bara att höra av sig om frågor eller funderingar uppstår. Allt gott, Emma på ReFerm

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ingen verkan på min lösa mage…

Har ingen verkan på min lösa mage tyvärr
Arvid

12 maart 2025

Antwoord van ReFerm

Hej Arvid, har tagit en titt på din orderhistorik och ser tt du har provat våra kapslar? Vi försöker att vara väldigt tydliga i alla vår kommunikation att kapslarna i första hand ska ses som ett sätt att komma igång med. Att vänja tarmen vid ReFerm. Många märker en förbättring med den lilla mängden men absolut inte alla. Har man omfattade besvär grundat i en obalans så behövs oftast en större mängd ReFerm. Det får man genom våra portionspåsar med pulver. Den fulla dagsdosen med ReFerm är 35 gram pulver (cirka 4-5 msk) som blandas i 2,5 dl vatten. Det dricks på fastande mage för bästa effekt. Det är egentligen först efter man kommit upp i denna dosen och provat det ett tag (ett par månader) som man kan utvärdera ReFerm. Vi försöker vara tydliga med detta på alla våra kommunikationsytor, men det kan ju vara att det inte nått dig. Vi hjälper dig gärna vidare! Vi ser att de som orkar hålla ut och prova sig fram nästan alltid blir hjälpta till slut. Värt att nämna (även om du säkert är medveten om det) är att det också finns andra parametrar som påverkar tarmen i stor grad, bla stress och oro. Allt hänger ihop. Som sagt vi hjälper gärna till. Du får gärna maila mig direkt på emma.gustafsson@nordicrebalance.com om du önskar rådgivning.
Allt gott, Emma på ReFerm

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Reform är en sammetslen upplevelse för…

Reform är en sammetslen upplevelse för kropp och själ. Påverkar, smärta, svullnad, humör och energi i en positiv riktning.

12 maart 2025

Antwoord van ReFerm

Hej och tusen tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme! Så vackert du beskriver din upplevelse av ReFerm. Allt hänger ihop och det börjar i tarmen 💚 Allt gott, Emma på ReFerm

Antwoord van ReFerm

Hej Tihomir, tusen tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Underbart att höra att det känns bra för dig med ReFerm. Allt gott, Emma på ReFerm

Fantastiskt resultat

Fantastiskt resultat! Redan efter en veckas användning av ReFerm kapslar började min mage bli bättre. Och nu efter 2 månader så är mina besvär näst intill borta. Är supernöjd och så tacksam över att jag tog steget att prova.

4 maart 2025

Antwoord van ReFerm

Hej Ann-Marie, tusen tack för ditt värdefulla omdöme. Vi blir så glada att höra att du blivit hjälpt av ReFerm. Underbart att du vågade. Med din hjälp genom detta omdöme så hoppas vi att fler kommer våga. Så tack :) Allt gott, Emma på ReFerm

Fungerar för mig

Fungerar för mig. Riktigt bra.

2 maart 2025

Antwoord van ReFerm

Hej, tusen tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme om din upplevelse av ReFerm. Och otroligt glädjande att du har blivit hjälpt. Allt gott, Emma på ReFerm

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.