Besteld product heel snel ontvangen en prima verpakt. Maar, Windows10 blijkt corrupt. Updates worden wel gedownload maar kunnen dan niet worden uitgevoerd. Daarom kan ook niet Windows11 geïnstalleer... Toon meer

Heb voor 159 euro een gebruikte mini laptop besteld. Niet te veel geld natuurlijk. Maar ik ontving wel een erg oud en gebruikt exemplaar. Draait op Windows 10 en hier vervalt al snel de ondersteuning... Toon meer

Laptop besteld voor studie. Eerst specs van refurbished laptop vergeleken met 'nieuwe' laptop die door school werd aanbevolen. Deze ontliepen elkaar nauwelijks alleen was de laptop bij Refurbo minder... Toon meer

Pc tower besteld super snel geleverd . Tip top in orde ook voor internet geen enkel probleem om online te gaan . Dit is al anders geweest bij andere winkels . Ik zal enkel nog laptops / tower aanschaf... Toon meer

1. Computergroothandel

Refurbo | Dé nummer 1 in refurbished laptops, Macbooks, computers. Minimaal 1 jaar garantie en gratis thuisbezorgd de volgende werkdag. https://refurbo.nl/

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Flauwekul Tablet

Jammer dat het totaal ongeschikt was voor mijn 8 jarige dochter. Zo traag kon geen apps downloaden die nodig zijn voor school en internet tjeetje kreeg niets open! Teruggestuurd de volgende dag en wat blijkt kosten retour eigen rekening. De eerste en zeker de laatste keer hier wat besteld!

27 oktober 2022

Beste Almana,

Jammer dat je ontevreden bent met de tablet. Je had het product ook altijd nog mogen omruilen voor een beter alternatief. Kosten retour zijn conform onze algemene voorwaarden.

Team Refurbo

Ik ben serieus opgelicht door Refurbo

Ik ben serieus opgelicht door Refurbo. Ze hadden mij beloofd mijn haperende laptop in te ruilen, en toch krijg ik hetzelfde toestel teruggestuurd, met hetzelfde serienummer, en met enkel een paar onderdelen omgewisseld. Dit is de 5de maal dat ik een refurbished computer koop, de 1ste keer bij Refurbo. Meteen ook de laatste keer. Nooit eerder heb ik zo'n slechte kwaliteit mogen ontvangen.

14 oktober 2022

Antwoord van Refurbo

Meneer Wintein, We hebben u een ander toestel opgestuurd en is dus wel degelijk omgeruild. Het toestel is hier een hele middag gestress test en er is zelfs een nieuw geheugen in geplaatst. Het enige wat is overgezet is uw SSD omdat u een upgrade had in opslagruimte.

Lenovo besteld en netjes verpakt…

Lenovo besteld en netjes verpakt ontvangen. Omdat het apparaat niet aan de wensen voldeed heb ik hem na 2 dagen retour gezonden en maak gebruik van de niet goed geld terug regeling. En dat gaat prima. Prima bedrijf.

13 oktober 2022

Ik heb een laptop gekocht en zou dit…

Ik heb een laptop gekocht en zou dit graag willen retouren want die symbols tekens op de toetsenbord werken niet en ik heb gebeld maar de meneer die ik telefonisch kreeg, wou de problee niet verstaan en hb alleen een mail gestuurd om een taal intevoeren bij instellingen, maar ik kan niet eens de stappen klaarmaken gezien de toetsenbord niet werkt

10 oktober 2022

Beste,

U heeft op 10 oktober een mail ontvangen met daarbij instructies om uw taal instellingen aan te passen. Als u deze stappen volgt is het probleem met uw toetsenbord verholpen.

Refurbo klantenservice

Laptop Lenovo Thinkpad T460

Zeer snelle levering, ziet er goed uit met Windows 10. Het installeren van mijn programma's ging goed. Deze laptop is aan te bevelen voor thuisgebruik als het gaat o.a. om tekstverwerking en spraedsite (financiën en lijsten),

2 oktober 2022