6 måneder med fullstendig frustrasjon
Jeg fikk seks måneders gratis prøveperiode hos Sparebank 1 Regnskap og tenkte det var et fint tilbud. Dessverre ble hele opplevelsen alt annet enn positiv.
Allerede fra start slet jeg med å få tilgang til systemet. Jeg var i ukesvis frem og tilbake med lenker, instruksjoner og «Kontakt support»-meldinger. Onboardingen var tungvint, og jeg satt lenge fast i en testprofil som ikke lot meg komme videre.
Da jeg endelig kom inn, ble frustrasjonen bare større. Jeg driver en liten virksomhet og fører regnskapet mitt selv, så jeg trenger et system som gir mening. Men Sparebank 1 Regnskap håndterte helt enkle bilag på en måte jeg ikke forsto. Et salg jeg førte som inntekt ble synlig som minus i resultatet. Regninger dukket opp som inntekter. Balanseverdier gikk i minus uten forklaring. Fakturaer havnet på feil konto. Debet og kredit virket som en tåkegrøt.
Jeg brukte måneder på å prøve å rydde opp. Jeg kreditert og korrigerte bilag over tretti ganger uten å komme nærmere et regnskap som stemte. Da jeg ba om hjelp, ble jeg bedt om å kontakte regnskapsfører – men poenget var jo å føre selv. Jeg sitter igjen med følelsen av et system som er laget for regnskapsførere, ikke små bedrifter.
Til slutt ble det mer støy enn støtte. Jeg mistet all motivasjon hver gang jeg åpnet programmet. Jeg satt igjen uten kontroll, uten mestring og bare med irritasjon.
Jeg valgte derfor å si opp.
Til sammenligning brukte jeg 15 minutter på å få full kontroll over regnskapet mitt da jeg byttet til Fiken. Da valgte jeg å føre inn alt billag selv helt på nytt.
Det sier egentlig alt.