Zeer fijne webshop met breed assortiment duurzaam speelgoed. Eerlijke prijzen en leuke acties via instagram! Eigenaresse reageert snel en duidelijk via dm. De winkel is een popup store, uitstraling pa... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wij verbinden duurzame en creatieve makers met moderne ouders. We verkopen duurzaam, handgemaakt speelgoed dat de verbeelding van het kind stimuleert.
De Rijpgracht 45-2, 1056 XS, Amsterdam, Nederland
- +31620167305
- info@reigerenderaaf.nl
- reigerenderaaf.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer vlugge en vlotte service.
Super leuk aanbod
Super leuk aanbod. Van baby tot grote speel leeftijd, blijf graag mee groeien met deze winkel. Heel leuk personeel zowel life als met bestellen als je niet uit de buurt van Breda komt. En daarbij ook nog eens goede service.
Dit blijft een enorme aanrader voor baby/kinder cadeautjes
Ik blijf hier elke keer weer terugkomen voor al m’n cadeautjes voor babyshowers, kraamcadeautjes en kinderverjaardagen! De producten zijn het allermooiste en de persoonlijke adviezen in de winkel zijn echt super fijn. Oja en het inpakpapier, daar wordt gewoon iedereen blij van!
Fijne Winkel
Mooie open einde speelgoed. Met goede tips op hun instagramkanaal. De fysieke winkel is mooi en ze hebben zeer ruime keuze.
Ik krijg altijd goed en eerlijk advies…
Ik krijg altijd goed en eerlijk advies bij vragen. Wordt mooi en grondig verzonden.
Absoluut de leukste kinderwinkel
Absoluut de leukste kinderwinkel! Ook al heb ik alleen online geshopt, ik ben zó enthousiast. Prachtig duurzaam speelgoed, mooie kwaliteit en alles met zorg verpakt. Echt een aanrader! Hier wordt iedereen, jong én oud, blij van!
Online kado besteld
Online kado besteld, en in de winkel opgehaald. Aardig personeel en keurig ingepakt 👍
De allerfijnste winkel
De allerfijnste winkel! Met fantastisch speelgoed en persoonlijke aandacht.
Zeer tevreden
Snelle verzending, vriendelijk contact, boek mooi en goed verpakt. Super bedankt!
Prachtig speelgoed voor kindjes
Prachtig speelgoed voor kindjes. Mijn zoontje is helemaal blij met de meerdere aankopen die ik heb gedaan. Alles word netjes en snel verzonden.
Prachtig duurzaam speelgoed
Website is super in gebruik, contact is fijn en heel behulpzaam en de producten prachtig, zeker de houders van Reiger en de Raaf zelf! Verder snel verzonden.
Snelle en nette afhaal bestelling.
Boek lag netjes klaar voor de afhaal. En er werd zelfs nog gevraagd bij ophalen of het ingepakt moest worden. Dus uiteindelijk met een mooi ingepakt cadeau de winkel uit. ❤️
De Stapelstein Grow zaten niet meer in…
De Stapelstein Grow zaten niet meer in de originele verpakking. Slordig ingepakt, waardoor de doos aan de onderzijde opengescheurd was. Ze zijn niet beschadigd maar er zitten wel wat vlekken op. Erg jammer bij een product dat 189 euro per stuk kost. Waar is de originele Stapelstein verpakking?

Antwoord van Reiger en de Raaf
Onwijs leuke winkel en webshop
Wat een onwijs leuke winkel en webshop. Er werd super lief mee gedacht met onze wensen. Zeker een aanrader.

Antwoord van Reiger en de Raaf
Dit is de allerbeste speelgoedwinkel…
Dit is de allerbeste speelgoedwinkel die ik ken! Super snelle levering en top service online. Meteen komen er ideeën of concrete voorstellen om het spel nog interessanter te maken. Enkel lof voor deze winkel!