Naast dat Reins topschoenen verkoopt van het merk Bont, wordt de winkel ook gerund door een paar goede gasten. Het contact is prettig, de service netjes en de afhandeling snel. De schoenen van B... Toon meer
Beste sneaker cleaner op de markt! Ik heb verschillende merken geprobeerd. Maar Reins protectie is by far de beste die ik tot nu toe ben tegengekomen. Daarnaast heb ik het ook gebruikt om mijn b... Toon meer
Topservice van A tot Z door persoonlijk contact! Na plaatsing van order werd er via email persoonlijk contact opgenomen over de juistheid van de maat. Ondanks zorgvuldigheid bleek dit achteraf niet... Toon meer
Snel en correct advies van Niels bij keuze van schoentype en maat. Met als resultaat mijn beste schoenen ooit voor mijn brede voet. De Bont Vaypor Boa zijn letterlijk een verademing en doen je v... Toon meer
Increase your cycling performance on the road, in the dirt, on the track and in the mountains. Also custom made and heat moldable shoes!
Kleiland 5A, 8271RV, IJsselmuiden, Nederland
- +31 6 44 84 79 72
- info@reins.cc
- reins.cc
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Top service en prachtige schoenen
De schoenen van Bont zijn echt perfect als je geen voeten hebt die gemodelleerd zijn naar een Italiaanse instapschoen. Mijn voeten zijn behoorlijk breed — zowel bij de tenen als bij de middenvoet — en Bont heeft hiervoor daadwerkelijk een bredere variant.
Let op: de maatvoering van Bont is een beetje eigenaardig. Neem echt een maatje groter en kies bij twijfel voor de brede versie.
Beste sneaker cleaner op de markt
Daarnaast heb ik het ook gebruikt om mijn bril schoon te maken en het resultaat is echt bizar. Normaal moet ik mijn bril meerdere keren per dag schoonmaken. Maar nu blijven mijn glazen ook nog helemaal schoon.
Ze doen dus echt wat ze beloven en ik heb dan ook direct hun abonnement afgesloten. Ik ben fan!
Vaypor S Li2 uitvoerig getest
Brede voeten en kromme tenen maakt het lastig om goede fietsschoenen te vinden. De breedte maten van Shimano, Lake en Sidi boden geen uitkomst. Zo kwam ik bij Bont en Reins uit. Eind november 2024 afspraak gemaakt in IJsselmuiden en werd ik vriendelijk ontvangen met een kop koffie. Ik ging in eerste instantie voor de Riot, maar deze viel mij tegen qua pasvorm en afwerking. Toen bedacht Niels dat hij nog een paar Vaypor's had die als speciale bestelling (dubbele breedte) retour waren gestuurd. Hele andere schoen/prijsklasse. Zodra ik de schoen aantrok zat deze als gegoten. Aangezien het een retour was kreeg ik korting en was de deal beklonken. Afgelopen jaar de schoen uitgebreid gebruikt (+/- 2500 km) voor mijn wekelijkse rondje en toertochtjes van 50 tot 230 km. Ondanks dat het een 'hardcore' raceschoen is met zeer stijve carbon schaal die de hele achter en zijkant van de voet insluit, zijn ze zeer comfortabel. Twee weken terug in de regio Lombardije 5 dagen gefietst, 627km en 11.933 hoogte meters afgelegd. Daarin nog lopend een 'geitenpad' van 24% hellinggraad met grote losse kiezels moeten bedwingen, zonder schade aan voeten of schoenen. De enige aanpassing die ik gedaan heb is de inlegzool vervangen voor een paar van Sidi. De standaard inlegzool is geheel vlak en erg ruw, waardoor bij het aantrekken mijn sokken steeds opkrulden. De Sidi's zijn iets gladder en bieden net een beetje meer comfort. Conclusie: zeer comfortabele oersterke allround schoen waarmee ik totaal geen pijn aan mijn voeten meer heb (ook na 7 uur op de fiets).
Topservice bij Reins, maar pasvorm werkte voor mij niet
Ik was opzoek naar nieuwe fietsschoenen omdat ik last had van mij rechtervoet en het er op neer kwam dat mijn schoenen te small waren. Via mijn oom kwam ik bij het merk Bont terecht. Het merk heeft geen grote dekking qua winkels, maar via Goolge kwam ik uit bij Reins en zag daar veel positieve ervaringen.
Ik had zowel de size chart van de Reins website gecontroleerd en die van Bont en kwam uit op maat 45. Helaas bleek deze maat niet goed te zijn. Retour aangevraagd en omgeruild voor 46. Zat beter maar mijn grote teen leunde toch wel wat tegen de zijkant. Omdat de retour voorwaarden duidelijk zijn m.b.t. het passen heb ik geen schoenplaatjes gemonteerd om te voelen of probleem ook aanwezig zou zijn met fietsen. Als ze dit nog is kunnen aanpassen dan zijn ze bij mij op weg naar 5 sterren.
Omdat ik niet langer kon wachten i.v.m. een geplande bike fit ben ik bij een andere winkel + merk wel geslaagd.
Ultieme schoen die je bergop doet vliegen
Snel en correct advies van Niels bij keuze van schoentype en maat.
Met als resultaat mijn beste schoenen ooit voor mijn brede voet. De Bont Vaypor Boa zijn letterlijk een verademing en doen je vliegen. Geen hotspots meer.
Als ex deelnemer van 5 marmottes met 2 toptienplaatsen all round en winnaar bij +40 editie 1999 had met dergelijke schoen nog meer mogelijk geweest.
Ik heb deze schoenen nu 2 maanden . En ik heb zonet in tropisch weer deze schoenen getest op Alpe d'Huez, Galibier en de Izoard.
Ik heb eigenlijk met deze schoenen nooit aan mijn voeten gedacht. Was vroeger nogal wat anders met knellend gevoel en hotspots. Wat een verademing!
Bont Vaypor gekocht super schoen met…
Bont Vaypor gekocht super schoen met een hele snelle levering
Keuze ivm hoge vrees.
Niets anders dan fantastisch!
Heel goede hulp bij het kiezen van de schoen. Ook de klantenservice was heel behulpzaam. Echt top!!
snel en correct
Overzichtelijke site
Overzichtelijke site. Eenvoudig om de maat te bepalen.
Snel geleverd.
Goede service en snelle verzending
Goede service en snelle verzending. Nadat de eerste bestelling niet goed paste, kreeg ik het advies om een andere breedtemaat van Bont te proberen. Die zat al een stuk beter. Helaas niet goed genoeg, dus uiteindelijk ook die geretourneerd. Maar ben wel onder de indruk van de bouwkwaliteit van de Bont-schoenen. Als je twijfelt over de maat, vraag Reins dan om advies.
Uiteindelijk tevreden met een grondige oplossing.
Nadat 1 van mijn schoenen het begaf aan de boasluiting (na goed 1 jaar gebruik) zorgde Reins ervoor dat het probleem opgelost raakte. Het had wel wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk werd het probleem zeer grondig opgelost.
Double order semi custom
Het duurde even, maar de schoenen bevallen zeer goed! Heb ze nu al een lange tijd in gebruik en na een paar sessies in de oven zitten ze goed!
In de toekomst kom ik zeker terug!
Mooiste holografische shoes ever :)
Zoals jullie hier al eerder een review van me kunnen terug vinden...
Ben ik opnieuw aan het winkelen geslagen bij Reins..
Ik had de vraag of zij ook de holografische riot+ hadden.
En oh ja!
Dus zij hebben me opnieuw goed geholpen & ben opnieuw suuuuper tevreden met m'n aankoop!
Bont Riot+ mtb
Hello,
De Bont schoenen zijn klein van maat, heb schoenmaat 42,5 normaal, Bont 44. De pasvorm is anders dan andere merken, maar na 2x fietsen vind ik het zeer goed!! Meer ruimte voor je tenen, en goede Boa om aan te spannen! Wel stijf om mee te wandelen. Goede aankoop!! thx.