1. Eten, drinken en tabak

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Moin wir sind Reishunger, ein Haufen voller reisverrückter Helden - von der Gastronomin zur Produktionsleitung, vom Staplerfahrer zum Fotografen, vom Nudelfreak zum Sushilover, vom Studenten zum Startup-Gründer. Eins verbindet uns im Team alle: Wir sind verrückt nach diesem kleinen Reiskorn! Alles andere wäre definitiv untertrieben, und weil das so ist, arbeiten wir seit unserer Gründung 2011 täglich daran, den besten Reis und die leckersten Reisprodukte der Welt in deine Küche zu bringen. Uns kommt nichts außer die gesamte Reisvielfalt aus den besten Anbaugebieten der Welt in die Tüte!

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Rijstkoker besteld

Rijstkoker besteld. 1 x gebruikt, daarna werkte deze niet meer. Kan gebeuren, maar zie dan maar eens contact te krijgen.
Ze verbreken constant de verbinding als je in de wacht hangt, en aan de beurt bent.
Per mail reageren ze nergens op.

7 januari 2026

Hoi Anne😊

Het spijt ons echt 😔 – fouten kunnen soms gebeuren. Het is natuurlijk vervelend dat je rijstkoker na slechts één keer gebruiken niet meer werkt en dat je moeite had om contact met ons op te nemen.

Op dit moment heeft onze support erg veel aanvragen, maar ze zullen zeker contact met je opnemen en een oplossing voor je vinden 📬✨

Groetjes & smakelijk rijstplezier 🍚

Na een aantal bestellingen die perfect…

Na een aantal bestellingen die perfect verliepen nu het afgelopen jaar al 2x mijn pakket kwijt. Het blijkt bij navraag na 10 dagen zonder enige mededeling bezorgd te zijn op een, zeer ranzig, privé-huis afhaalpunt. Het wordt hier rechtstreeks naartoe gestuurd ondanks dat mijn adres op de verpakking staat. Ik heb daartegen bezwaar gemaakt maar krijg geen reactie.

27 april 2025

Moin 🌾

Het spijt ons echt heel erg! Helaas hebben wij geen directe invloed op de vervoerder, maar we raden je aan om direct contact op te nemen met hen om het probleem op te lossen. Als je daarbij hulp nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via support@reishunger.de. We helpen je dan graag verder! 🙏

Veel groetjes & goede Reishunger 🍚
Je Reishunger-Crew!

Blitz Risotto - blosinn

Blitz - Risotto:
Extra gekauft, weil Risotto nun mal was ist was an einen Doktorgrad grenzt.
Was soll ich sagen. Ich rühre jetzt über eine Stunde im BLITZ Risotto und es ist so hart wie sonst auch, kein unterschied. Und ich gehe davon aus, dass in dieser Packung der richtige Reis etc vorbereitet ist.

22 maart 2025

Moin und danke für dein ehrliches Feedback Dominique! 💬

Oh je, das klingt ja gar nicht blitzmäßig 😟 Risotto soll natürlich cremig, lecker und alles andere als eine Geduldsprobe sein. Dass du so lange rühren musstest und es trotzdem nicht weich wurde, tut uns echt leid – das sollte nicht passieren!

Wir wollen natürlich, dass du das volle Geschmackserlebnis hast 🍽️ Schreib uns am besten direkt an **support@reishunger.de** mit deiner Bestellnummer und gern ein paar Infos zur Zubereitung (Wassermenge, Zeit, Herd etc.), damit wir der Sache auf den Grund gehen können 🔍

Fehler können mal passieren – aber wir finden ganz sicher eine gute Lösung für dich 💜

Viele Grüße & guten Reishunger
dein Reishunger-Team

Reviews in alle talen tonen. (958 reviews)