Renovera NU Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Många företag utger sig för att vara proffs på badrumsrenovering, men långt ifrån alla är det! Men Renovera Nu är proffs på badrumsrenovering! Supernöjda från byggstart till färdigställande. Gulds... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi började med vaga idéer om ett nytt badrum och tvättstuga och med Dennis kunnande och totala koll på ämnet blev det bättre än vad vi hade hoppats på. Renovera Nu har inte bara kunniga hantverkare ut... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Från första kontakten till avslutat uppdrag känner man att RenoveraNu tänker på att du som kund ska få ut det bästa möjliga. Tydlig kommunikation och inget som avviker ifrån överenskommelsen. Med Re... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pålitliga, kompetenta med mycket service. Från offert till slutkontroll så upplevde vi att de höll vad de lovade, informerade löpande, var tillgängliga för frågor och var väldigt lyhörda för våra beh... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Badkamerinstallateur

Geschreven door het bedrijf

Renovera NU – #1 i Sverige på badrumsrenovering (Trustpilot 4,9) Renovera NU rankas som nummer ett i Sverige på Trustpilots lista över badrumsinstallatörer med ett snittbetyg på 4,9. Vi är dessutom utsedda till Sveriges bästa byggföretag 2026 enligt Reco. Som specialister på badrumsrenovering, våtrum och tvättstugor i Stockholm kombinerar vi över 15 års erfarenhet med fler än 5 000 framgångsrika projekt i både villor och lägenheter. Varför välja landets bäst rankade badrumsteam? Vi erbjuder en trygg totalentreprenad där vi tar fullt ansvar för hela processen, från kostnadsfritt första möte till slutbesiktning och branschdokumentation. Transparens & Trygghet: Vi arbetar uteslutande med fasta priser, skriftliga avtal och en dedikerad projektledare för varje unikt uppdrag. Certifierad Expertis: Vårt team har över 100 års samlad yrkeserfarenhet. Bolaget är våtrumscertifierat enligt BKR och auktoriserat för Säker Vatten. Behörig el: Allt elarbete utförs av behöriga elektriker som är registrerade hos Elsäkerhetsverket. Långsiktigt ansvar: Vi har ett ansvar om tio år på vårt utförda arbete och är försäkrade via Trygg Hansa. Design, Hållbarhet och Stabilitet I samarbete med premiumleverantörer som Höganäs och INR skapar vi funktionella och estetiskt tidlösa lösningar genom designrådgivning och 3D-ritningar. Under 2025–2026 har vi vuxit kraftigt med ett starkt positivt resultat, vilket gör oss till en ekonomiskt stabil partner för framtiden. Vi värnar om miljön genom korrekt avfallshantering i samarbete med ISO-certifierade aktörer. Välkommen till Renovera NU – Stockholms tryggaste val för en professionell badrumsrenovering

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi träffade ett par aktörer och…

Vi träffade ett par aktörer och Renovera Nu gav det bästa intrycket och hade ett tydligt upplägg kring badrumsrenoveringen. Allt har gått enligt plan vi är väldigt nöjda, stor tack till Kenny, Fredrik och Diyar!

17 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oerhört glad om att jag blev tipsad om…

Oerhört glad om att jag blev tipsad om detta fantastiska företag. Det var verkligen en djungel när jag skulle välja badrumsentreprenör men Renovera nu har verkligen levt upp till alla sina rekommendationer, och jag kan bara tacka och rekommendera de vidare.

16 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hela processen från offert till…

Hela processen från offert till färdigt resultat fungerade utmärkt. Våra högt ställda förväntningar infriades. Trevligt bemötande, snabba svar, effektiv byggprocess och en mycket fin slutfinish i alla detaljer gör att vi kan rekommendera Renovera nu till andra.

10 februari 2021

Tack Renovera Nu!

Kan varmt rekommendera Renovera Nu för er badrumsrenovering!

De utmärker sig med sitt professionella bemötande och snabba återkoppling. Med bra och tydlig kommunikation har de har löst hinder på ett kreativt och effektivt sätt.

Vi är väldigt nöjda med slutresultatet. Renovera Nu levde upp till våra höga förväntningar och vi kommer anlita dem igen!

9 februari 2021

Dit is Trustpilot