1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Minderenauto dan geboekt. Onjuist voorgelicht

Ik heb via dit verhuurbedrijf een Toyota RAV4 of vergelijkbaar gereserveerd bij Avis maar kreeg bij aankomst een Chevrolet Trax mee. Dit is aantoonbaar een auto uit een lager segment, met minder ruimte, minder comfort en andere technische beperkingen. Dit werd zonder duidelijke toelichting als “vergelijkbaar” gepresenteerd, wat het niet is.
Daarnaast is mij voorafgaand aan het inkeveren mondeling toegezegd dat kosten voor eerder inleveren zouden worden verrekend. Achteraf bleek dit niet te kloppen, terwijl het bedrijf zelf aangeeft dat telefoongesprekken worden opgenomen en dus verifieerbaar zijn.
Mijn ervaring is dat afspraken niet worden nagekomen en dat je het risico loopt een mindere auto te krijgen dan waarvoor je betaalt. Ik raad aan hier alert op te zijn en alles schriftelijk te laten bevestigen.
De klantenservice stuurt je van het kastje naar de muur met dezelfde AI gegenereerde antwoorden maar doen niets voor je. Ze sluiten zonder terugkoppeling het dossier.

11 december 2025

ZEER SLECHT door ned sprekend persoon…

ZEER SLECHT door ned sprekend persoon gewoon naar concurrent gestuurd ze willen GEEN 30 dg autohuur via de avis groep waarom ? dat wordt niet duidelijk gemaakt ze doen ook NIET AAN PRICE MATCH ze willen eigenlijk liever GEEN 30 dg auo huur ??!!! sturen offertes met optel fouten , zwijgen over de directe betaal korting , . die wel op de website staat ,maar niet in de offertes voor 30dg kun je maar uit 2 autos kiezen bij de zgn grootste verhuurder !!!!!!

27 april 2018

Bedrog

Rentalcar rekent een bedrag voor extra dekking en bij de balie van de verhuurder aangekomen eist deze nogmaals een bedrag voor extra dekking. Hoe kleedt ik mijn klanten uit.

28 augustus 2015

Andere auto

Een paar maanden voor aankomst op onze vakantiebestemming hadden wij onze huurauto al geboekt bij SK Rent: een nieuwe Chevrolet Spark (nieuw type) Eenmaal aangekomen op bestemming kregen wij te horen dat ze helemaal geen Chevrolet Spark hadden en wij kregen een oude, beschadigde, rammelde Hyundai Atos. Vervolgens hebben wij een melding gemaakt dat wij deze auto niet gehuurd hebben, maar dat mocht niet baten want de nieuwere varianten zaten niet in dezelfde klasse. Dus moesten wij het met deze auto doen. Hier komt ook nog eens bij dat wij 600 euro borg moesten betalen!

14 juli 2015

zeer slechte services

Omdat er een onterechte afschrijving was gedaan van onze creditcard door autoverhuurbedrijf oryx, hebben wij de service afdeling ingeschakeld van rentalcars. Immers, wij hadden het contract met rentalcars afgesloten en niet bij het autoverhuurbedrijf. Goed, we hebben 3 maanden zitten mailen en bellen (je wordt doorgeschakeld naar het buitenland waar een engelstalige service afdeling zit) zonder enig resultaat. Ze begrijpen je niet, je krijgt geen mailings terug, etc. In ieder geval wordt je klacht niet serieus genomen. Enfin, uiteindelijk heb ik het met de creditcardmaatschappij wel direct kunnen regelen. Heeft me wel 3 maanden frustraties met rentalcars gekost. Mijn advies: ontwijk rentalcars! Google ook eens op forum, rentalcars, trosradar. Staat vol met negatieve ervaringen

14 oktober 2013
Reviews in alle talen tonen. (221 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken