Mobiele Reparatie shop Noordwijk Reviews

1. Mobiele telefoon winkel
  2. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  3. Mobiele telefoon reparatiewinkel
  4. Schermreparatieservice

Reparatie van alle onderdelen van alle merken Telefoons: Iphone, Samsung, Huawei, Oneplus, Xiaomi, Nokia en LG. Reparatie van alle onderdelen van alle merken Tablets en IPads - Laptops- MacBook & Playstations - Nintendo Switch -Wii Hoesjes verkrijgbaar voor oude en nieuwe telefoons , Ipad en Tablet… kunt u het zelf niet vinden dan wij helpen u graag mee met zoeken!! Heel veel accessoires: opladers met kabel of draadloos, origineel en goedkopere merken. Geluidboxen groot en klein, powerbanken, diverse koppelstukken VGA HDMI Ethernet, Hub’s, splitters, earphone oortjes enz. Wij verkopen de merken Guess, Karl Lagerfield, UAG, JBL en IDeal of Sweden! Loop gerust binnen en kom n kijkje nemen in ons knusse winkeltje, U bent van harte welkom 🙌

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Hele vriendelijke mensen

Hele vriendelijke mensen! Altijd in voor een praatje en goed geholpen

26 juni 2025

Antwoord van Mobiele Reparatie shop Noordwijk

Wat leuk om te horen! Dank je wel. Wij helpen je altijd graag

Persoonlijke benadering

Altijd fijn om daar wat op te halen of te brengen. Super lief stel! Zeer persoonlijke benadering.
Groet,
Ingrid

24 juni 2025

Dank je wel, Ingrid!
Wat lief van je – Jouw waardering voor onze persoonlijke aanpak betekent heel veel voor ons. Tot snel weer!

Bekwaam, eerlijk, vriendelijk en snel. Klasse!!!

Wat een aardige bekwame mensen die met je meedenken en de reparatie zo goedkoop mogelijk voor je proberen te doen. Ik dacht dat de oplaad connector van mijn IPad vervangen moest worden maar hier hebben ze het kunnen solderen en alles werkt we top. Ze hadden ook kunnen zeggen we hebben het vervangen had ik zonder meer geaccepteerd. Nee hier eerlijk zeggen we hebben het kunnen solderen dat scheelt in de kosten. Klasse wat een service !!!!!

15 augustus 2024

Antwoord van Mobiele Reparatie shop Noordwijk

Heel erg bedankt voor je prachtige review!
Wat fijn dat je onze werkwijze zo waardeert. eerlijkheid, meedenken en betaalbare oplossingen staan bij ons voorop. We zijn blij dat we je iPad hebben kunnen herstellen zonder onnodige kosten, en jouw waardering daarvoor doet ons echt goed. Dank voor je vertrouwen en je mooie woorden. Tot een volgende keer!

geweldige winkel!

goeie service,
aardige mensen,
goeie kwaliteit voor een lage prijs,

20 februari 2022

Antwoord van Mobiele Reparatie shop Noordwijk

Hallo Brandon, bedankt voor de 5 sterren en de positieve review