1. Online voedselbezorgdienst
  2. ook in
  3. Softwarebedrijf
  4. Softwareverkoper

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Rescue quality food from your local restaurants. Join now, download the app, and save the world!

2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Täyttä paskaa.Sanalliset arvostelut …

Täyttä paskaa.Sanalliset arvostelut pimitetään. Asiakaspalvelu on vitsi. Huonoja paikkoja ylistetään. Epäkohtiin ei puututa. Aspan porukka läpeensä vihervasemmistolaisella katsantokannalla varustettuja pässejä

9 augustus 2026

Toimii, toistaiseksi

Taustalla kaunis ajatus ja toimii, mutta suunta ollut alaspäin jo pidemmän aikaa. :( Palvelumaksun lisäksi ilmeisesti hinnoittelu noussut ravintoloille, kun aletaan lipua lähelle ihan tavallisia ravintolahintoja.

5 juni 2026

Interesting app with a valuable mission…

Interesting app with a valuable mission in reducing food waste, but not very open to external engagement. In particular, there is no support or availability for research activities, which limits a deeper understanding of how the platform operates.

4 april 2026

Vituttaa

Vituttaa. En ollut tietystikään ollut tietoinen oman mokani takia, että jos ei käytä vuoteen sovellusta, niin krediitit katoaa. Sinne meni rahat.

23 oktober 2025

Uusi sovellus on todella sekava

Uusi sovellus on todella sekava ja hankala käyttää. Lisäksi 20 sentin käsittelymaksu per tilaus on periaatteellisella tasolla huono kehityssuuntaus. Voisin melkein arvata, että näiden syiden vuoksi palvelun käyttö on valitettavasti vähentynyt.

12 augustus 2025

Aiemmin selkeä ohjelma ja näki mitä…

Aiemmin selkeä ohjelma ja näki mitä tarjolla. Nyt näyttää numeroina kartalla jotain, muttei mitään löydy. Olen lopettanut käytön lähes 100% - - -. >0%. Lisäksi maksu 20 senttiä tilauksesta tuntui turhalta. No, mielipide kirjoitettu ja edullisia elintarvikkeita pitäen etsiä kaupasta. Toivottavasti edes myyjät tästä uudistetusta sovelluksesta, jos käyttäjät eivät ole.

10 augustus 2025

Hyvä palvelu pilattu

Aiemmin loistava palvelu, mutta nyt surkea. Miksi ihmeessä piti mennä täysin toimiva ja hyvä sovellus uudistamaan ja samalla pilaamaan se totaalisesti? Uusi on kömpelö! Inhoan yli kaiken, kun minut käyttäjänä pakotetaan zoomaamaan koko ajan eri alueille nähdäkseni tarjouksia. Minä haluan valita koko kaupungin ja ihan itse selailla listasta, mitkä tarjoukset kiinnostaa ja mitkä ei. Tökkii, värimaailma sattuu silmiin, mikään ei toimi :( Lisäksi en arvosta sitä, että minulta veloitetaan 20 senttiä joka tilauksesta. Tulee euron pullille aika paljon lisähintaa. Päädyin poistamaan sovelluksen käytöstä eli olen äänestänyt jaloillani. Hei-hei minun puolestani!

30 juni 2025

Käyttökelvoton sovellus

Olen lopettanut aiemmin niin hyvän sovelluksen käytön, koska sovellus ei uudistuksen jälkeen toimi edes välttävästi, vaan juuttuu jatkuvasti. Susisurkea ja täysin käyttökelvoton.

20 juni 2025

Pilalle meni

Sääli, että menivät pilaamaan hyvän palvelun. Ala-arvoinen ohjelmistopäivitys tuhosi palvelun helppouden ja selkeyden. Ja viimeksi firma ilmoitti uudistuksesta, jossa tilausten lisäksi aletaan perimään erillistä ostosten käsittelymaksua.

10 juni 2025

Best way to get food in Finland

Have been using Resq for several years and this app has become an important part of my daily routine - was seriously missing it during an Erasmus exchange abroad :) Easy to use, visually nice and the customer service is always happy to help in case of some issues, which occur very rarely. Perfect for rescuing both restaurant portions and grocery bags.

14 januari 2023

Hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa

Kävelin pakkassäässä hakemaan tilaamani annoksen, todetakseni ravintolan olevan kiinni. Viidesti tuote on myyty loppuun kesken maksutapahtuman, tiliäni on veloitettu tyhjästä.

26 december 2019

A very useful and easy-to-use service

A very useful service: for me it's especially an easy way to get affordable dinner. Just reserve it before heading home from work and pick it up on the way. 6-9€ can easily feed two people deliciously, at least in Helsinki.

14 september 2017

Is dit jouw bedrijf?