Jeg har drukket juicen i 7 måneder. Jeg har stille og roligt tabt ca. 8 kilo. Det tager mine sukker cravings og tro mig, dem havde jeg mange af hver dag. Det er ikke et slanke produkt, men det hjælpe... Toon meer
Dårlig kundeservice og useriøst firma. Jeg vil fraråde alle at handle her. De er lynhurtige til at trække pengene, men bliver enormt vrede hvis man har berettiget kritik. Mine juice var varme ved modt... Toon meer
Jeg startede min første juicekur hos Restart Juice for to uger siden, og jeg er blown away! Juicerne smager helt fantastisk – hver eneste flaske føles som en lille smagseksplosion. Mit forløb har være... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte 2 x velkommen hjem pakker men fortrød købet da leveringsdag ikke passede min kæreste og jeg. Læste hurtigt at der ingen fortrydelsesret var da det er råvarer m.m varen er. Ringede 2 gange,... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Restart Juice er dedikeret til at fremme sundhed og velvære gennem koldpressede juice-kure, skabt af 100% naturlige frugter og grøntsager af højeste kvalitet. Vores juicer er skånsomt presset for at bevare flest mulige næringsstoffer og leveres frisk direkte til din dør, så du nemt kan give din krop et nærende og velsmagende boost. Hos Restart Juice tror vi på, at enkle og rene ingredienser kan gøre en stor forskel for din energi, fordøjelse og generelle velbefindende. Uanset om du ønsker en detox, en sund livsstilsændring eller blot en frisk start, tilbyder vi skræddersyede juice-kure, der understøtter din rejse mod en sundere hverdag. Kvalitet, friskhed og bekvemmelighed – leveret direkte til dig.
Priorparken 681, 2605, Brøndby, Denemarken
- kundeservice@restartjuice.dk
- restartjuice.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De smager så dejligt
De smager så dejligt - de mest fantastiske juicer ❤️😍🥦🥕🥬
Utrolig lækre juice af højeste kvalitet…
Utrolig lækre juice af højeste kvalitet - de er lidt til den dyre side, men prisen er det hele værd. Jeg har efterhånden prøvet 3-dages-juiceforløbet en del gange, og både oplevelsen og virkningen er helt i top hver gang.
Fremragende serviceniveau og lækre…
Fremragende serviceniveau og lækre juicer!
Altid super betjening og lækre produkter
Virkelig lækkert og mætter bedre end…
Virkelig lækkert og mætter bedre end flere andre lignende produkter. Det er en anelse dyrt, derfor 4 og ikke 5⭐️
Virkelig lækre juice der både kan…
Virkelig lækre juice der både kan anbefales som kur og bare supplerende til en god balanceret kost. Smager fantastiske
Juice smager så godt👌🏻 God…
Juice smager så godt👌🏻 God service👌🏻 Skal helt sikkert have igen🌸
Top service!!
Ringede 2 gange, uden held da de afholdte ferie. Sendte en sms i håbet om svar.
5 timer efter bestilling har jeg modtaget fantastisk service og mine penge retur!!
God service og jeg køber 100% juice her fremover!!
Super lækkert og gav mig den ønskede…
Super lækkert og gav mig den ønskede effekt. Der går ikke længe, så hapser jeg en omgang mere 👏🏼😎
Velsmagende juice men...
Velsmagende juice. Undre mig over at der står man betaler pant for flaskerne når det ikke er pantflasker man kan putte i flaskeautomaten. Nogle af flaskerne manglede label. På sedlen man for med står der at de holder i 4 dage. Mine begynde at gære om morgenen dag 4. Så desværre røg et døgn af juice i vasken .
Fantastisk lækre juice-varianter og…
Fantastisk lækre juice-varianter og super god kundeservice. Kan varmt anbefale Restart 💪🏻
Lækker juice og god kundeservice!
Meget tilfreds
Meget tilfreds. Har bestilt 3 dage restart juice pack til mig og min mand. Smager så godt...
Det virker underligt kun at leve af…
Det virker underligt kun at leve af juice, men resultatet er rigtig godt
Skønneste juicer og service.
Skønneste juice og service.
Det smager fantastisk og man kan altid regne med den samme gode kvalitet.
Kan kun sige jeg er "Fan" af Restartjuice
Fantastisk juice
Fantastisk juice, dejlige små gaver, men virkelig dårlig kundeservice
En fantastisk dejlig juice
En fantastisk dejlig juice. Prisen er desværre i den høje ende. Men igen absolut lækkert at drikke den.
Jeg havde fået et gavekort og glædede…
Jeg havde fået et gavekort og glædede mig til at indløse det men glæden var kort. Jeg modtog aldrig alt det som var listet på gavekortet. Da jeg henvendte mig blev jeg spist af med en løgn. Pinligt og dårlig service!
Juicerne smager rigtig godt 😃👍🏼
Juicerne smager rigtig godt 😃👍🏼
Men den powerfood kostplan der er med til 4 dage bagefter.. 👎🏼 Den er ikke god for mig. Jeg er sulten halvanden time efter jeg har spist og jeg kan ikke sove fordi jeg er sulten. Jeg er ikke overvægtig men har lidt for meget mave. Er ikke vant til at spise store portioner men spiser jo nok lidt forkert siden maven er tyk 😆 Det er lækre retter i kostplanen men de mætter bare alt for lidt i længden.
De bedste juice på market
Lees meer over geverifieerde reviews.