På Meats hjemmeside reklameres der med, at man har verdens bedste kød. Det provokerer mig ret voldsomt, for det var absolut ikke den oplevelse vi havde som familie, da vi for nylig fejrede min... Toon meer
Du skal “time” dit besøg på Meat ned til hvert sek. En restaurant hvis menu kort lukker på præcise tidpunkter , fuldstændig uden mulighed for afvigelse. Du skal også gøre dig klar på at selvskabet bl... Toon meer
Vi har for første gang prøvet "Meat at home" og vi var MEGET positivt overraskede. Det nemt at bestille online, hvor man kan vælge kød og sideorders præcis som man ønsker. Priserne er også fair. Mæ... Toon meer
Vi ønskede en let frokost og bestilet cæsarsalat med kylling og et glas hvidvin. Cæsarsalatan blev serveret uden parmesanost, hvilket dog så blev efterleveret i en skål. Men salaten var faktisk helt u... Toon meer
En tør oplevelse
På Meats hjemmeside reklameres der med, at man har verdens bedste kød.
Det provokerer mig ret voldsomt, for det var absolut ikke den oplevelse vi havde som familie, da vi for nylig fejrede min mors 80 års fødselsdag på stedet.
Kødet var VIRKELIG tørt.
Vi klagede over det og fik også en ny servering, men resultatet var det samme.
Det lagde en alvorlig dæmper på aftenen, fordi vi ikke fik den oplevelse, som vi havde regnet med.
Når man kalder sig Meat og har kød i alle afskygninger til temmeligt høje priser (min mor kom ialt af med godt kr. 4000,-), så skal man så sandelig kunne tilberede ethvert stykke kød til perfektion.
Vi var særdeles skuffede, og anbefaler naturligvis ikke stedet til andre.
Utilstrækkelig betjening og tør steak.
Jeg har været på Meat to gange, hvor betjeningen var utilstrækkelig. Første gang i april 2025 fejrede jeg fødselsdag og fik flag med "tillykke" fra tjeneren. Maden var pragtfuld og smagsfuldt, men betjeningen virkede trætte samt lade.
Anden gang, i dag, fejrede jeg min hueeksamen, men betjeningen var enormt skuffende. Jeg fik intet tillykke på trods af at jeg havde huen på, og at vi blev serviceret af adskillige tjenere. Ingen virkede smilende eller imødekommende og stadig intet "tillykke". Det er uforståeligt at få et tillykke på min fødselsdag og ikke et når jeg fejrer hueeksamen.
Det er skuffende at møde denne opførsel, når man kun får sin hue én gang i livet, og så siger betjeningen ikke noget. Dette gjorde ikke aftenen speciel hyggelig, og det gjorde mig ked af det. Inden vi gik sagde en enkel tjener i baren dog, at jeg må nyde min studenteruge. Vi bestilte desuden en "Amerikansk Black Angus fra Greater Omaha" til deling, og den var tør og næsten smagsløs.
Alt i alt dårlig oplevelse med nederen servicering, og vil ikke støtte Meat Aalborg igen.
Skuffende madoplevelse til frokost
Havde hørt nogle snakke negativt om Meat, men fik desværre bekræftet påstanden. Jeg var derinde den 24/5/25 fik verdens mindste og kedeligste Cæsarsalat til 149 kr. den var virkelig skuffende, og da jeg skulle betale havde restauranten lagt afgift/gebyr på min regning uden at nævne det ved bestilling. Skuffende oplevelse af et spisested.
Helt igennem en fantastisk oplevelse
Helt igennem en fantastisk oplevelse, mega god mad og god service fra tjener. Intet dårligt overhovedet. Fik løbende opfyldt af kartofler og sauce til vores kød. Smagte skønt. Vi fik en 5 retters symfoni menu..
Fantastisk mad og service!
Absolut en af de bedste restauranter i byen! Maden er af rigtig høj kvalitet og man kan vælge blandet noget af det bedste kød i verden. Der var intet af de 7 serveringer vi fik som ikke blev nydt til fulde. Det venlige og friske personale gør serveringen til et helt show, hvilket tager oplevelsen til et endnu højere niveau. Virkelig topklasse, uden det bliver snobbet! Det er ikke en billig restaurant, men det er alle pengene værd.
10 ud af 10
Bedste steakhouse i Aalborg!
Restaurant MEAT skuffer aldrig! Selvom at sideorders, deserter og vin også er udmærket, så er det selvfølelig kødet man kommer der for. Selve kvaliteten af udskæringerne er helt i top. Tilberedningen sidder lige hvor den skal og mængderne passer til sultne mænd ;-)
Priserne er ikke i den lave ende, men passer til kvaliteten.
Eneste lille minus er at man sidder meget tæt med de andre borde i restauranten, hvilket godt kan være lidt forstyrrende når man sidder og nyder et moment med sin bøf.
Virkelig godt mad
Virkelig godt mad! Virkelig god betjening. Jeg kan virkelig godt anbefale det!!u
Lækkert sted og dejlig atmosfære
Lækkert sted og dejlig atmosfære
Fik Wagyu flanke og det smagte fantastisk, dog havde kødet fået en anelse for meget… men det var rigtig godt alligevel.
Vil helt sikkert anbefale at man kigger ind 👍😊
The food was great
The food was great, and the waiter Semsettin was very great and enjoying. I would love to come back again after this great service.
Det hele var en fantastisk oplevelse
Har lige fået meat at home med sønnen det var en fantastisk oplevelse det smagte så godt det skal vi helt sikkert gøre igen jeg vil helt sikkert komme ind til jer og få aftensmad en dag det kan kun blive en god oplevelse
5 stjerne buffet :)
5 stjerne buffet :)
Lækkert mad
Hyggeligt omgivelser
Go service.
1000 tak for den her gang. Vi ses snart.
Lækker mad, god kundeservice men vildt meget larm.
Maden og jeres kundeservice er ikke til at sætte en finger på 🌟. Men hold da op en larm der er - det er ikke til at tale sammen og man sidder utroligt tæt. Der er ikke god akustik i lokalet. Øv, men ellers en rigtig god oplevelse ift mad og kundeservice ☺️
Super dårlig oplevelse mht til kød
Super dårlig oplevelse mht til kød, som de jo selv mener at de er mestre i. En 500kr Ribeye, smask fyldt af sener som ikke engang kunne skæres over med en grill kniv. Det var ifølge tjeneren ikke muligt at få en ny bøf. Efter min erfaring kan man se at kødet er fyldt af sener inden det smides på panden. Super dårlig service
"Meat at home" - en stor succes
Det nemt at bestille online, hvor man kan vælge kød og sideorders præcis som man ønsker. Priserne er også fair. Mængderne er passende, og der er masser af sovs :)
Personalet er utrolig søde og hjælpsomme - både ift information om tilberedning, samt afhentning af maden.
Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af "Meat at home" :)
Har længe benyttet restauranten med…
Har længe benyttet restauranten med tilfredshed, men efter at have brugt over 30.000,- i restauranten på 2 selskaber på en uge og sendte konstruktiv kritik retur, blev jeg ringet op og overfust af ejeren på en voldsom og arrogant måde. Det bliver et nej tak fremover herfra.
Anbefales 100%
Jeg har spist mange steder (både dyre og billige) og hvert sted har jo sin egen standard både i forhold til maden og servicen.
At spise hos Restaurant Meat har været en af de bedste gastronomiske oplevelser, dette er både i forhold til den gode og lækre mad samt den super god og fantastisk service vores tjerne gav os lige fra vi kom ind af døren til vi gik igen (efter 3 retter).
Foruden ovenstående har Meat en god atmosfære og priser i alle klasser.
Jeg takker for en god aften og når jeg vender retur til Aalborg på et senere tidspunkt, skal jeg spiser her igen.
Super god oplevelse
Super god oplevelse og mega lækkert mad. Vi var 2 par der fik tastning menu med 10 serveringer, der var rigeligt og lækkert mad og rigtig fin betjening af sødt og smilende personale MEN det undre mig at serveringspersonalet dvs pigerne i 2022 er i uniformer med så ultra kort nederdel. Tænker at tiden er løbet fra det.
Сocktail bar
Сocktail bar, a grill and a swish top-level restaurant
Super lækker mad og fantastisk service…
Super lækker mad og fantastisk service 🤩
Ikke et sted jeg vil anbefale.
Ikke et sted jeg vil anbefale.
For 1 år siden havde vi med smartbox bestilt bord derinde via telefon til onsdag kl 17.30, men da vi skal have børn passet finder vi ud af at fredagen er bedre. Vi ringer og laver vores reservation om, ingen problem.
Vi kommer så derind og får som det første afvide at det kan man ikke bruge på en fredag eller i weekenden og det stod os på deres hjemmeside, det kunne vi bare ikke læse nogen steder, men nu har vi altså så kørt 30 km for først at få det afvide der. Vi snakker så med medejeren og siger at som undtagelse godt vil give os et bord alligevel, hvilket vi er taknemlig for, men vi blev placeret ved et udækket bord lige ved siden af døren og hvor der man tager imod folk med ordene, det er det eneste vi har der er ledig. Hvis det var planen vi skulle sidde ved det bord fra starten hvis ikke vi skulle bruge smartbox ville jeg ikke betale 1000 kr for et måltid, så kunne de sku lige så godt have plantet os ude i køkkenet ved siden af opvaskeren. Sjovt nok kunne man godt bruge smartbox om fredagen på Søgaards Bryghus og på Restaurant Ombord. Bryghuset havde desværre ikke plads så vi fik en godt måltid mad på Restaurant Ombord og rigtig god service. Men med den behandling gider jeg sku ikke og ligge mine penge hos Meat, der er så mange andre restauranter omkring vi får bedre service. Ikke en positiv oplevelse når det er første gang man vælger at besøge restauranten.
Lees meer over geverifieerde reviews.