Restauranthetspui Reviews 8

2,7

2,7

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Echt ergste kerstdiner wat ik ooit…

Echt ergste kerstdiner wat ik ooit meegemaakt heb. Met 11 personen, à € 80 pp, hier wezen eten.
Onze verwachtingen waren hoog omdat we hier vaker gegeten hebben en het altijd picobello is.
Wat een deceptie!!

Het diner begon met amuse van macarons met geitenkaas. Het kan zijn dat je daar niet van houdt. Wij hielden er allemaal niet van.

Toen seranoham met eendenlever. Deze was vreselijk zout.

Gevolgd door carpaccio van garnalen. Dit was een vreemd iets. Het leek wel een gel gemaakt van garnalen die heel dun uitgestreken was over het bord met wat crunch er overheen. Het smaakte zout van vis maar wat overheerste was de smaak van het darmkanaal van de garnalen.

Daarna een bouillon met een dumpling. Bij het serveren van de hete bouillon morste de ober hete bouillon over de broek van 1 van de gasten. De gast kreeg een soort vaatdoekje (nog net niet naar zich toegeworpen) om zijn broek schoon te maken. De bouillon was zo zout dat het leek alsof je smaakpapillen verbrandde na 2 happen bouillon door het zout.

We waren het nu echt zat en hebben de rekening gevraagd, hebben betaald en zijn opgestapt.

Ik denk dat er meer gasten waren die het niet lekker vonden want 1 gast van onze groep stond buiten te roken en hoorde iemand door de telefoon zeggen dat het niet te eten was.

Het personeel was ook heel erg gestresst. Zat geen normale tijd tussen de gangen. Het leek wel een vreetschuur maar dan met bediening. Zoveel mogelijk gasten zo snel mogelijk afwerken.

Thuisgekomen bleek dat ze nog 2 flessen spa rood teveel berekend hadden.
Nou, dit was een kerstdiner om nooit te vergeten.

25 december 2025

Wilde een cadeaubon bestellen

Wilde een cadeaubon bestellen. Kon alleen opgehaald worden in het restaurant zelf. Ik woon niet in Oud Beijerland, zelfs niet in de buurt maar er was op geen enkele manier een mouw aan te passen. Niet klantgericht en niet van deze tijd. Gaat over dus en besteld bij een ander restaurant in deze plaats. Jammer (voor hen)

15 oktober 2025

Fantastisch gedineerd

Fantastisch gedineerd met mijn familie alles was uitstekend, het welkom de bediening en het eten. Super restaurant. We komen zeker terug.
Een geweldige 75 jarige verjaardag gevierd.

4 oktober 2025

Wij gaan met ons meiden clubje elke 2…

Wij gaan met ons meiden clubje elke 2 maanden naar een nieuwe restaurant om iets nieuws te proberen en ons leek dit de juiste plek.
Bij binnen komst niks mis en vriendelijk begroet.
Met de bestelling op nemen was alles ook nog oke, tot dat wij onze voorgerechten kregen. 1 van ons had de gefrituurde obergine besteld, zoals ze dat kreeg was niet wat had verwacht en ja dat kan altijd natuurlijk..... Nu werd er aan ons gevraagd door de eigenaar zelf of alles naar wens is, waar op zij zei dat het tegen viel en dit anders had verwacht.. waar op zijn antwoord was ..bij ons is dit zo en zo doen wij dit , wij noemen dit chips( word niet zo op de kaart vernoemd)...
Met naar het toilet gaan hoorde ik hem ouwe h..... in de keuken over onze tafel met wat een zeik wijf het wel niet was ( echt niet netjes).... Geen aanrader!!!

14 augustus 2025

Teleurstellende ervaring

Wij hadden ons echt verheugd op ons bezoek aan Het Spui. Het is absoluut een mooi restaurant, met een prachtig uitzicht. Wij bestelden onder andere sushi want daar hadden we goede geluiden over gehoord. Als dessert bestelden wij een Dubai toetje.we verheugden ons daar echt op maar wat viel dit tegen. Het hoofdbestanddeel was een chocoladebal (leuk)waar echter een superklein bolletje pistache ijs in lag. Het ijs was overigens heel lekker. In het zielige beetje kadayif (1 theelepeltje) was geen spoor van pistache crème te bekennen. Helaas was er ook nergens ook maar één pistache nootje te bekennen, terwijl dit toch smaakmakende hoofd ingrediënten van Dubai lekkernijen behoren te zijn. Wat een tegenvaller voor maar liefst 16 of 17 euro! De prijs-kwaliteitverhouding was hier volledig zoek. Erg jammer. Hoop dat dit in de toekomst verbeterd.

21 juli 2025

Heerlijk gedineerd op woensdag avond…

Heerlijk gedineerd op woensdag avond met gezelschap van 6 personen. Erg vriendelijk en charmant personeel. Tafel werd tussen de gangen door opgeruimd en schoongemaakt. We hebben gekozen voor shared dining. Eerst sushi, prachtig opgemaakte schaal met zowel vlees als vis. Erg lekker.
Daarna de tapas hapjes, waarbij we later nog losse gerechtjes konden bij bestellen.
Desserts waren ook mooi en erg lekker.
Gezellige Loungemuziek op de achtergrond.
Goede prijs-kwaliteits verhouding.

2 juli 2025

Wij missen een beetje de wow factor.

Vanwege een eerdere positieve ervaring van mijn partner die zeer lekkere sushi had gegeten gingen wij naar dit restaurant. Zij verheugde zich er erg op om dit nog een keer te doen. ik ben niet heel dol op sushi en wilde liever vlees eten. Dus zij dacht, dan eet ik alleen sushi en laat hem lekker vlees eten. Dan hebben we allebei een fijne avond. Dikke pech. Sushi voor 1 persoon is niet mogelijk. Ja je kan andere keuzes maken op dat gebied maar dan krijg je niet de sushi waar je je op verheugt. Even een tegenvaller. Dus zij heeft met mij vlees gegeten. Het voorgerecht van haar, soep van de chef was pompoensoep en die was lekker. Daarna lamshaasjes. Daar was zij niet echt van onder de indruk. Misschien door de overheersende smaak van bietenmousse die er onder lag maar ook dat er betrekkelijk weinig smaak aan zat.

Ik bestelde de ossenhaas naturel. Die is € 28,-- maar dan komt de (negatieve) verrassing dan moet je nog apart saus bijbestellen van € 3,00 en ook als je dat wilt friet. Die kan je dan wel samen eten maar die tik je af voor € 5.50 Dat de friet apart moet worden betaald wordt opvallend genoeg niet apart vermeld op de kaart. Ook bij mij was de bietenmousse aanwezig en die werd vergezeld door 1 peentje en een halve biet. En dat is het dan. Geen andere groente wordt geserveerd en werd ook niet genoemd bij het opnemen.

De bediening is vlot en vriendelijk. De man die ons hielp bij het opnemen heeft wel meegedacht met de sushi maar die kon ook alleen maar de alternatieven noemen. Aan het eind waren we iets meer dan € 100,-- kwijt en toen moest ik nog even mijn hoed uit de bezemkast vissen want een hoedenplank is er niet. We hebben het dessert overgeslagen.

We reden weg en zeiden tegen elkaar was dit de wow factor die wij dachten te krijgen en daar moeten we helaas nee op zeggen. Het restaurant is zeker niet slecht, de entourage is mooi met de blik aan het water maar is veel beweging om je heen van de mensen die bedienen. En natuurlijk, het restaurant is een beetje een pijpenla maar het is niet echt rustig als je zit te eten.

Wat ook opviel was de snelheid. Het voorgerecht, de soep en de carpaccio voor mij kwam razend snel en ook de hoofdmaaltijden kwamen snel erna. Daarna toen onze borden net leeg waren werd zeer snel gevraagd voor de dessertkaart. Tijd om "uit te buiken en te genieten van je wijn" was niet echt aanwezig. Er loopt veel bediening rond en de eerste persoon die langs komt pakt de borden en vraagt voor de kaart. Dan is er ook geen zicht op snelheid of nagenieten.

We gaan in de loop van het jaar nog een keer terug om Sushi te eten maar dit was niet de wow factor die wij dachten te krijgen. Ik hoop dat die de volgende keer er wel zal zijn.

24 mei 2025

Restaurant Het Spui in Oud-Beijerland

Wat een leuke en feestelijke avond had moeten worden werd geen leuke ervaring. Tafel geboekt bij dit nieuwe restaurant op een mooie aan het Spui. Locatie is fantastisch, zonder twijfel. Maar binnen kregen we een gereserveerde bank onder een luidspreker die behoorlijk hard stond. Gevraagd het volume wat te temperen, we wilden ook graag verstaanbaar zijn voor elkaar. Verrassend antwoord was dat dan iedereen minder muziek kon horen. Dan maar een andere tafel. Werden we naar een plek gebracht om de hoek bij de keuken. Zitten we daar wel erg verloren.... geen andere gasten, af en toe komt iemand van het personeel langs.
V.w.b. het eten kun je nog stellen een verkeerde keuze gemaakt te hebben. Plank met verschillende hapjes: bakje chorizo stukjes, 4 sushi, bakje feta kaas, bakje sla met nacho..... het was het niet, alhoewel bij opname bestelling was geantwoord op de vraag of de verrassngsplank voor 2 iets was: goede keuze.
Maar wat een feestelijke avond had moeten zijn.... zoals we 'geparkeerd' zijn om een vraag of de muziek wat zachter kon, was zeker verre van klantvriendelijk. Jammer. Lang gewacht om dit te schrijven, maar het blijft geen fijne herinnering aan het vieren van je trouwdag..
Resumé: we hadden thuis een gezelligere en feestelijker avond gehad. Deze ervaring nodigt terugkeren zeker niet uit.

7 november 2024

Is dit jouw bedrijf?