Jeg har været Kongemosen mange gange efterhånden, og stedet skuffer aldrig. Denne gang faldt valget på schnitzlen, som var helt i top – sprød, mør og perfekt tilberedt. Det er sjældent man find... Toon meer
Ein tolles Restaurant und unglaublich sympathisches Team. Alles mit Liebe zubereitet und man merkt, dass der Chef und die Chefin sich um alles kümmern! Jedes Mal, wenn ich in Kopenhagen bin, komme ich... Toon meer
Min kone og jeg holdt vores diamantbryllupsmiddag på Kongemosen lørdag d. 6. Juni 2026, sammen med vores familie og venner, et større selskab. Bordet var flot pyntet, servering, meny og vine var helt... Toon meer
Var til 90 års fødselsdag i dag 🇩🇰 Fiskefilet halv tørre, remoulade vandet og smagte ikke af noget. Halve æg der ikke var pillet ordentligt. Frikadeller der var svampede og kolde. Tørre mørbrad... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Kongemosen 1, 2765, Smørum, Denemarken
- restaurantkongemosen.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Endnu en fantastisk madoplevelse med…
Endnu en fantastisk madoplevelse med klassisk dansk mad. kombinationen af god mad og opmærksom og effektiv betjening, gør Kongemosen til vores yndlings-restaurant
Glutenfri frokost
Jeg var søndag den 30. marts til frokost på restaurant Kongemosen, hvor vi var 22 personer, der ikke tålte gluten. Vi fik en særdeles god orientering inden vi spiste, hvor køkkenet havde sørget for, at alt var rengjort og fri for gluten, samt at al maden var glutenfri. Det var en nydelse at kunne spise den dejlige frokost uden at tænke på, om der var gluten i maden. Jeg kan kun anbefale Kongemosen, der tager hensyn til os, der ikke tåler gluten. Så stor ros til køkkenet samt en sød betjening.

Antwoord van Restaurant Kongemosen
Ikke særlig børnevenligt og sur madamme…
Ikke særlig børnevenligt og sur madamme (de unge tjenere var venlige, men den ældre dame, nok ejeren, var decideret sur.)
Var til et selskab, der var meget lange ventetider på både mad og drikkevarer. Der var et andet selskab også, med nogle børn, som havde malet, og der var kommet maling på en dør, hvor ejeren blev rigtig sur. Selskabet betalte ret meget ekstra for rengøring, og alligevel var hun sur og næsvis. De blev også bagtalt efter de var gået. Det er ikke en måde at behandle kunder på, vi kommer ikke der mere.

Antwoord van Restaurant Kongemosen
Vi holdt min mands 75-års fødselsdag…
Vi holdt min mands 75-års fødselsdag med frokost for 20 gæster på Kongemosen. Vi havde vores eget lyse lokale på skøn udsigt ud over søen og vores ønske om et langt bord blev imødekommet. Maden var rigtigt god og lækker. Betjeningen (vi havde vores egen tjener, Marie, igennem arrangementet) var meget imødekommende og lydhør for vores ønsker. Vi kan varmt anbefale restaurant Kongemosen. Kvalitet og pris var i orden.
Kobberbryllup med brunch
Vi holdt vores kobberbryllup med brunch på Kongemosen. Vi havde vores eget skønne og lyse lokale på skøn udsigt ud over Kongemosen. Maden var rigtigt god og lækker. Betjeningen (vi havde vores egen tjener igennem arrangementet) var meget imødekommende og lydhør for vores ønsker. Vi havde 3 gæster som ikke tålte gluten, hvilket også blev imødekommet. Vi kan varmt anbefale restaurant Kongemosen. Kvalitet og pris var i orden.

Dejlig hyggelig restaurant…
Dejlig hyggelig restaurant.
Dejlig mad og betjening.

Antwoord van Restaurant Kongemosen
Det var det dårligste mad jeg…
Det var det dårligste mad jeg nogensinde har fået på en restaurant😳
Vi fik 2 forretter og hovedretter og de var simpelthen ikke værd og spise.
Vi endte med at betale 1000 kr og gik sultne derfra.

Antwoord van Restaurant Kongemosen
Sød tjener som dog havde glemt at sætte…
Sød tjener som dog havde glemt at sætte flag på bordet,måske havde der været travlt ? Men der var kun 2 gæster og så mig og min mand. Det var en ekstra oplevelse at der var to lyse hår to steder i min mad.

Skuffende service
Vi bookede bord til 8 til en fødselsdagsfejring i november. Bliver ringet op på dagen, at vi ikke kan komme 8 uden er have forudbestilt maden og at vi faktisk slet ikke må bestille bord til 8 via onlinebooking. Vi har ikke mulighed for at forudbestille på dagen, så vi må kun bestille hovedret, og kan ikke komme på det bookede tidspunkt, men skal komme på andet tidspunkt istedet. Meget dårlig service, og det er fortsat muligt at bestille bord til op til 10 mennesker via onlinebooking her over 1 måned efter.
Take away morten aften sikke en gang…
Take a Way morten aften sikke en gang skuffelse og vanvittigt dyrt.
Vi betate Ca 500 kr pr kuvert, maden var som så tænkt lækkert, meget utraditionelle retter som kunne have været sjovt at prøve, men der manglede vejledning og tydelige beskrivelse af hvad menuen bestod af, så det blev lidt gætteri..
Jeg holdt min 60 års fødselsdag for…
Jeg holdt min 60 års fødselsdag for familie og venner på Kongemosen og det var så fantastisk! Super god brunch med de lækreste retter. Sødeste unge mennesker til servering og smukke omgivelser. Jeg havde den dejligste dag. - og så bager de verdens bedste surdejsbrød, boller, thebirkes, romkugler og juleboller. Hvor er vi heldige at ha’ sådan en restaurant i Smørum🥰

Antwoord van Restaurant Kongemosen
Smagsoplevelse ud over det sædvanlige
På en ganske almindelig torsdag aften tog jeg ned til Restaurant Kongemosen for at blive forkælet lidt og der ventede mig en ganske udsøgt smagsoplevelse.
Jeg havde bestilt hummerbisque til forret og ravioli til hovedret, og fra første skefuld var jeg i smagshimlen og det fortsatte med raviolien. Jeg har aldrig før fået en ravioli, der smagte så godt - det er simpelthen mad for guderne. Portionerne er vel afbalanceret, så man ikke bliver overmæt, og selvom jeg godt kunne have tænkt mig dessert, havde jeg ikke plads til det. Prisen er også ganske rimelig - for de 2 retter incl et glas cava og et glas øl betalte jeg 550 kr.
Betjeningen er også i topklasse, de er søde og smilende og fuldender oplevelsen. Jeg kan kun give Kongemosen min største anbefaling og jeg kommer snart igen.
Stor tak for at gøre en ellers kedelig torsdag aften til noget ud over det sædanlige.
90 års fødselsdag
Havde en dejlig oplevelse. Fantastisk mad. Kompetent og altid nærværende personale. Flot borddækning.
Jeg og alle gæster har kun masser af ros til dette sted.
Kommer gerne igen. Til både besøg i restauranten eller
Til en kommende fest I familien.
Tak tak

Antwoord van Restaurant Kongemosen
En almindelig fredag gjort ualmindelig…
En almindelig fredag gjort ualmindelig hyggelig!
Rigtig god mad, god vin og meget venlig betjening på en ganske almindelig fredag aften, hvor restauranten var velbesøgt. Vi glæder os til at komme igen!

Antwoord van Restaurant Kongemosen
God mad men skuffende service
Lækker mad mørt kød men der gik lang tid før maden kom og de sagde at der var børneretter men alle børnene fik voksen retter og til dessert var den eneste forskel på børnenes og de voksnes var at der var kommet chokolade sovs på de voksnes

Kedelig oplevelse af Kongemosen
Vi holdt en familiefest på Kongemosen i går, det blev absolut ikke som vi havde forventet, trods besked ved bestilling af middagen om at der var en del mindre børn, og vi derfor ikke ønskede velkomstdrink eller forret, da de mindre børn havde haft en lang dag og gerne ville spise tidligt. Vi måtte
vente på maden i 50 min. Da maden endelig kom var der kludder i serveringen børnene fik nøjagtigt den samme tallerken servering som de voksne - ikke helt børnevenlig vi havde forventet mindre portioner og mere børnevenlig servering af retten.
Der var desværre en yderst kedelig stemning på Kongemosen og det kunne tydelig mærkes på personalet, absolut ikke en god oplevelse.
Skal dog sige at maden smagte dejlig, men vi holder aldrig familiekomsammen på Kongemosen mere det er de ikke gearet til desværre.
Svar til Kongemosens kommentar - først så kunne i have orienteret os at I var ramt af sygdom, det havde måske hjulpet lidt. og måske en anden vigtig information da jeg bestilte middagen var at i tallerkenserverede for det havde måske givet os et prej om vi skulle have bestilt spec. børnemenu, især da jeg orientere jer om at det er små børn på 3-5 år kunne man have forventet at blive guidet lidt bedre.
Beklager men er meget skuffet.

Antwoord van Restaurant Kongemosen
Desværre meget lange ventetider.
Desværre meget lange ventetider på maden. Så lange er vores nabobor udvandrede uden mad da de havde et arrangement de skulle til. Vi sad selv i 45 minutter før vi fik vores første ret og måtte vente en time på nummer to. Sød tjener der jo ikke kunne gøre for at der ikke kom mad ud af køkkenet.

Kedelig mad
Den 27 sep.var vi 3 personer kl 19 på kongemosen for at spise ,men sikke en kedelig madoplevelse ikke pengene værd .
Brødet var koldt og kedeligt , de 3 forretter vi fik smagte af intet det var capatio og krabsehale salat .
Hoved retten var 1 fisk og 2 vildt snitzel den ene med hagl i , det fik vi af vide var sådan når det var vildt .
Maden var kedelig kødet lignede en tør skosål og tilbehøret ikke noget at råbe hurra over alt i alt en kedelig omgang mad ,ikke pengene værd .

Antwoord van Restaurant Kongemosen
Rigtig dejlig brunch for hele familien…
Rigtig dejlig brunch for hele familien - der var noget lækkert til alle og mange forskellige ting at vælge imellem.

Antwoord van Restaurant Kongemosen
My experience is so great and awesome