restaurantsubstans.dk Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fabelagtig oplevelse for mund og sjæl!!

Min mand og jeg havde gavekort som vi brugte på Substands. Vi valgte at tilkøbe os til den store frokost med vinmenu, champagne og kaffe.
Det var nok den bedste beslutning vi har truffet længe - Maden var fuldstændig fantastisk, der var kredset og hygget om hver enkelt ret, sindsyge smagsoplevelser i hver en bid.
Atmosfæren var afslappet med følelsen af hjemmelig hygge, krydret med en fabelagtig udsigt.
Servicen var i en klasse for sig - ejerne havde formået at skabe et utroligt afslappet og familiært miljø med plads til at medarbejderne kunne arbejde på deres egen nærværende måde. Jeg arbejder selv med ledelse, og her var det tydeligt at der blev lagt vægt på et godt arbejdsklima med rum for læring og dygtiggørelse. Bare det at sidde og observere roligheden og balancen i køkkenet og blandt personalet var afstressende i sig selv.

Det kan på det varmeste anbefales, det er prisen værd! Vi sidder stadig med oplevelsen i kroppen her dagen efter - og vi er fast besluttet på at skulle prøve en aftenmenu og gerne meget snart.

Tak for en helt særlig oplevelse :-) Og på gensyn!

De bedste hilsener
Kenneth og Tabita

5 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enestående middag og uformel stemning.

Sødt og smilende personale og uformel stemning. Hyggeligt lille lokale med flot udsigt.
Og ikke mindst enestående mad - både den almindelige menu, som min kæreste fik, og det vegetariske alternativ, som jeg selv fik. Virkelig en fantastisk smagoplevelse.
Eneste minus er, at det ikke er muligt at få frisk (god) øl fra fad, men man må nøje med dåse øl (dog gode fra Gamma).

12 april 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad, god betjening, rigtig god vin.
Tornene i øjet dom vanlig parkeringsforholdenecmed emsig overvågning og bøder v mindste overskridelse. Tag ikke bil med på Århus Ø.
Sørgeligt at parkeringsforhold ødelægger en ellers god aften.

7 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne udtrykke min dybeste…

Jeg vil gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed og respekt for Michelin-restauranten SUBSTANS, som virkelig tog imod udfordringen med at skabe en 100% glutenfri menu. Som en person med alvorlig glutenintolerance betyder det alverden, at de havde undersøgt alle deres råvarer for spor af gluten og endda indkøbt nye ingredienser, hvor det var nødvendigt. For de retter, hvor det var vanskeligt, leverede de en kreativ og nænsom tilnærmelse, som var tæt på originalen. Personalets omsorg og forståelse var beundringsværdig, og det var tydeligt, at de tog mit behov meget seriøst. Med en smuk udsigt og et skønt personale var hele oplevelsen intet mindre end fantastisk.
/Lars

28 september 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Maden var super lækker og servicen var helt i top. Kan varmt anbefale Substans.

15 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en fantastisk oplevelse at…

Det var en fantastisk oplevelse at sidde der. Service kan kun beskrives som førsteklasses
Jeg har mange allergier, der blev taget hensyn til og jeg fik lig så spændende mad som de andre
Tak for en suveræn oplevelse

28 november 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Substans formår at skabe hygge omkring…

15 lækre serveringer, passioneret personale og sikke lokaler! Substans formår at skabe hygge omkring sine gæster og gør en Michelin restaurant menneskelig. Man tør snakke, grine og hygge sig mens den absolut pragtfulde mad nydes. Vi kommer igen!

24 november 2022

En fantastisk totaloplevelse

En fantastisk totaloplevelse. Spændende og velsmagende rettet, skøn uformel stemning, vild flot udsigt fra både restaurant og terrassen og ikke mindst god nærværende betjening.
Kan kun give min allerstørste anbefaling

27 november 2022

En Vidunderlig gourmet oplevelse

Min mand, teenagesøn og jeg fejrede vores bryllupsdag på restaurant Substans. Det var en fantastisk gourmet oplevelse, med skønne vine dertil. Professionel servering. Du manglende aldrig noget, personalet var yderst opmærksom. Udsigten fra restauranten var vidunderlig. Undervejs blev vi tilbudt at gå ud på deres dejlige terrasse, hvor du havde en smuk udsigt over Århus. Substans er deres Michelin stjerne værdig. Vi kommer helt sikkert igen

13 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Framragende aften med lækker lækker…

Framragende aften med lækker lækker mad, som virkelig smagte fantastisk. Spitzenklasse servering hvor alle leverede hvad de skulle - 15 serveringer der sad lige i skabet 💪🏻 Chefen selv tøffede ydmygt og imødekommende rundt imellem bordene med en vandkande, som en del af teamet 👍🏻 Og sikke en udsigt fra restauranten 😍 vi var vilde med det 🤗

5 februari 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg gav dem ét job, som de ikke engang kunne udføre

Jeg var forbi Substans for et stykke tid siden, hvor jeg selvfølgelig har oplyst om mine spisevaner af hvad jeg må indtage. Hvorved de alligevel serverer det jeg ikke må indtage. Jeg havde endda forsikret mig om, at de havde modtaget og var klar over det, da jeg ankom.

Jeg gav dem ét job, som de ikke engang kunne udføre, men ellers en fin aften med fine retter - jeg havde bare forventet bedre service.

30 december 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.