Resufast Reviews

5.438
TrustScore 2 uit 5

1,9

Schijnbaar had mijn zoontje van 10 per ongeluk een abbonement afgesloten. Na een paar mail wisselingen is het contract direct beëindigd en zijn de kosten komen te vervallen. Erg netjes!

Ondertussen in het opgelost. Door goed te communiceren. Bedankt cvneed! Ik heb hetzelfde probleem met cvneed als de Heer Dennis Bo. Mijn zoon zou zogezegd een abonnement hebben opgestart ergen... Toon meer

Ons kind van 14 jaar had een cv aangemaakt. Wij hebben deze abonnement netjes gestopt en zelfs 200euro betaald. 6 maanden later krijgen wij opnieuw een openstaande vordering. Deze zullen wij niet beta... Toon meer

Cvneed blijft facturen sturen voor mijn broer terwijl hij niets meer zal betalen. Ik zoek nog een oplossing, maar als dit niet stopt, zal ik direct aangifte doen bij de politie en contact opnemen me... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 52% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(5.438)

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Opa (74) en oma (68) worden ook opgelicht!

Mijn opa (74) heeft 2 maanden geleden precies hetzelfde gehad. Toen was het bedrag inmiddels verhoogd naar €130 en heeft hij het uiteindelijk betaald, omdat hij geen gedoe wilde met incasso en soms wel eens iets stoms aanklikt op de computer. Deze week heeft mijn oma (68) het ook gekregen, zij heeft wel een e-mailadres maar vult deze nooit ergens in. Beiden gepensioneerd en niks te zoeken op een zo’n website. Dit keer trappen we er absoluut niet in en al helemaal niet na al deze reviews te hebben gelezen! Ik denk dat ik ook maar een afspraak maak voor een aangifte dan.

1 juni 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen, maar we kunnen uw gegevens helaas niet terugvinden. Zou u ons een e-mail kunnen sturen met uw order- of klantgegevens? Dan kunnen we direct aan de slag om een passende oplossing te bieden.

Hopeloos

Graag wil ik hier ook een commentaar over achterlaten, en dit niet om het gedoe hier nog meer te dramatiseren, maar moest de grapjas achter de mails van CVneed denken dat hij slim is, en toevallig dit zou lezen, dan ben ik heel tevreden – namens mezelf en ook namens al de rest die een mail heeft ontvangen van hen.
Zomaar mails versturen, en dat naar e-mailadressen waar je niet eens toegang tot hoort te hebben? Oké, slim bekeken: je stuurt de mails door en er zullen ongetwijfeld wel een paar vissen aan de haak slaan. Maar besef je eigenlijk dat dit spel je veel duurder zal komen te staan als ze je te pakken krijgen?

Eerste overtreding: frauduleuze gegevens en poging tot oplichting.
Tweede overtreding: schending van de privacy door het gebruiken van e-mailadressen zonder toestemming van de eigenaars.
Derde overtreding: misbruik van digitale middelen.

Denk je dat dat genoeg is? Ik twijfel er niet aan dat je alle berichten wellicht leest. Dus, makker, één gouden tip: get a life en zoek een deftige job!

Oplichters

Oplichters, die kinderen proberen met dreigementen geld afhandig te maken.

Team Cvneed

Zomaar uit het niks kreeg ik een mail…

Zomaar uit het niks kreeg ik een mail dat ik een abonnement zou hebben afgesloten, meerdere keren gemaild over dat dit niet correct was maar ze bleven dreigmailtjes sturen. Toen kwam met als klap op de vuurpijl een adres waar ik nog nooit van heb gehoord waar ik zou moeten wonen. Heel vreemd allemaal dus nu is aangifte nog de enige optie! Morgen staat mijn afspraak met de politie gepland en ik raad iedereen aan die hetzelfde probleem als mij ervaart dit ook te doen!!! UPDATE, na deze review hebben ze eindelijk het abonnement gestopt maar of ik nog wel even 30 euro wilde betalen 🤣 de aangifte loopt nog steeds en de politie adviseert iedereen om hetzelfde te doen!!

15 maart 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw bericht. We hebben uw situatie onderzocht en hebben u inmiddels een e-mail gestuurd met een mogelijke oplossing. Dit probleem heeft voor ons de hoogste prioriteit en we zullen ons best doen om het zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Team Cvneed

Ook constant aanmaning van dit…

Ook constant aanmaning van dit bedrijf!! Betaal geen cent aan dit bedrijf!! Zijn oplichters!! Let op als je een CV aanmaakt zit je er ook aan vast!! Oplichterssss!!! Betaal geen cent!!

Team Cvneed

Aanmaning voor niet afgesloten abonnement

Mijn student ontvangt een aanmaning van € 74,50 omdat ze een abonnement heeft afgesloten. Dit heeft ze helemaal niet gedaan. Dit abonnement moet per direct worden stopgezet en het bedrag moet echt worden kwijtgescholden.

Aanmaning na aanmaning

Mijn zoon krijgt om de haverklap mailtjes. Hij is 12 jaar en maakt geen gebruik van het maken van CV.
Hij krijgt nu allemaal aanmaningen en hij vindt dit heel vervelend en slaapt er slecht van.

Antwoord van Resufast

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Wij streven er altijd naar om onze gebruikers de beste ervaring te bieden bij het maken van hun cv en het solliciteren via ons platform.

Ik wil u erop attenderen dat de consument tijdens de bestelprocedure akkoord gaat dat hij/zij 18 jaar of ouder is. Hierom hebben wij ook het abonnement gestart.

Wel willen wij u uit coulance een oplossing bieden. Indien u of degene die de het abonnement heeft aangevraagd minderjarig is, vragen we u vriendelijk om een kopie van het identiteitsbewijs te sturen naar ons mailadres. Bij het delen van deze kopie verzoeken we u om belangrijke informatie zoals BSN, documentnummer, pasfoto en afgifte/verloopdatum onzichtbaar te maken. Voor ons is enkel de volledige naam en geboortedatum noodzakelijk. Na het verifiëren van de leeftijd, zullen we indien nodig het abonnement stopzetten en de openstaande kosten annuleren.

Wij lossen dit graag voor u op!

Blijven mails sturen over aanmaningen

Blijven mails sturen over aanmaningen, ik ken heel dit bedrijf niet en ga dit dus ook niet betalen. De aanmaningen staan niet eens op mijn naam. Fraude, Als dit zo door blijf gaan gaan we verdere stappen ondernemen tegen dit geldschooiende bedrijf! Oplichters!

Meerdere abonnementen tegelijk?

Elke keer dat ik in wilde loggen, kreeg ik een inlogmail. Elke keer dat ik deze mail opende en de link gebruikte om in te loggen, werd er een nieuw abonnement afgesloten.

Team Cvneed

Schandalige geldklopperij is dit!

Schandalige geldklopperij is dit!
Krijg factuur achter factuur over een abonnement dat ik nog nooit heb afgesloten. Ik ben een vast benoemd ambtenaar dat, waarom zou ik dan in godsnaam een abonnement nemen om cv's te kunnen uploaden en ander zaken.
Als je dan contact wil opnemen kan het al enkel en alleen via mail en dan krijg je nog van die belachelijke antwoorden terug die gecreëerd worden door AI.
Er ging een onderzoek gestart worden op mogelijke fraude en dan hoor je er niets meer van, maar het factuurtje daar blijven ze maar kosten bij pompen.
Dat noem ik dienstverlening 1ste klas naar de klant dan. Nu krijg ik mails dat het naar incasso gaat.
Bij deze laat ik cvneed(for money) dan weten dat ik het hier niet bij laat en aangifte ga doen.

IK ben letterlijk opgelicht

K ben letterlijk opgelicht, je maakt een cv en dan heb je het niet door maar ben je geabonneerd en krijg je opeens de volgende maand een mail dat je 30 euro moet betalen. Afgrijselijk website en bedrijf MAAK NIET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE

30 mei 2025

Bedankt voor uw review,

Ik zie dat uw zaak inmiddels is opgelost en dat uw dossier is gesloten.

Hopelijk heeft u dit kunnen afsluiten met een positief gevoel over onze dienst!

Oplichting

Jullie blijven non stop mails sturen over een abonnement dat ik niet heb.
Ik betaal niks en zal aangifte doen!
Dit kan echt niet.

16 mei 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. We hebben uw situatie onderzocht en hebben u inmiddels een e-mail gestuurd met een mogelijke oplossing. Dit heeft onze hoogste prioriteit en we doen ons best om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

CVneed incasso??????

Heb ook een brief binnengehad van CVneed op naam van mijn dochter van 13..? Ik heb nooit van jullie gehoord tot nu..! Wat is dit ? Als ik andere reviews lees dan ben ik niet de enige….
Wat moet ik hiermee, zit er zelf over na te denken om aangifte te doen..

30 mei 2025

Kansloos bedrijf

Kansloos bedrijf, aanmaningen op aanmaningen

26 mei 2025

reviews@cvneed.com

Pure oplichting ik zie zojuist dat ik…

Pure oplichting ik zie zojuist dat ik een email binnen kreeg ik dat €30,- moest afreken voor 11 juni en dat ik het abonnement kon afsluiten of kon laten doorlopen dus logisch gelijk afgesloten moest ik nog eens €30,- bij betalen dus nu in totaal €60,- ik heb er zelf niet eens gebruik van gemaakt of iets dergelijks als je niet wilt betalen word er gelijk gedreigd met een incasso bureau. Je word er stiekem gewoon ingeluisd en daarom denk ik zelf dat aangifte/hogerop iemand hier over te informeren. Ik ga zelf niks betalen als het moet los ik dit op via een zitting als het de enigste optie is.

Mocht u nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op

Brief ontvangen dat we ons hebben…

Brief ontvangen dat we ons hebben aangesloten voor een abonnement.
Wij hebben helemaal geen cv need nodig want hebben gewoon een leuke vaste baan.
Niemand van ons heeft hier om gevraagd of aangemeld.
Blijven maar aanmaningen komen!!
Zitten nu al op 130 euro maar we betalen geen cent! Los dit maar op want er hangt anders een aangifte aan jullie broek
Helemaal klaar hiermee!

Oplichting!

Mijn vader krijgt opeens facturen met het verhaal dat hij een abonnement heeft afgesloten! Dit is niet het geval. Op het moment dat hij dan vraagt voor zijn inloggegevens krijgt hij geen reactie. Nu is er een aanmaning onderweg, die niet terecht is! Mijn vader is al jaren met pensioen. Graag wil ik tot een oplossing komen!

reviews@cvneed.com

Gisteren een aanmaning gekregen of ik…

Gisteren een aanmaning gekregen of ik even 75 euro wil betalen voor een account. Ik had tot gisteren nog nooit van dit bedrijf gehoord en ga deze factuur ook zeker niet betalen. Als ik de reacties lees zijn er heel veel mensen die zo worden opgelicht door dit bedrijf. Pas op mensen.... doe geen zaken met dit bedrijf.

27 mei 2025

Nep aanmaning voor dochter 8 jaar

Ik heb tot vandaag nog nooit van dit bedrijf gehoord tot ik ineens een aanmaning van hun kreeg. Het mooie is dat de aanmaning op naam is van mijn dochter van 8. Wij hebben nog nooit met dit bedrijf te maken gehad en zullen dit ook nooit doen. Mijn dochter heeft dit zeker niet gedaan. Ik heb contact gehad met de politie en die zijn bekend met dit bedrijf. Betaal deze aanmaning dus niet zomaar. Kijk uit met dit bedrijf.

27 mei 2025