Ik wist niet zeker of mijn bestelde shirt voor kerst binnen zou zijn, dus na een DM via Instagram werd me zelfs aangeboden dat ik ‘m op kon komen halen, zodat hij zeker weten op tijd onder de kerstboo... Toon meer
Op 19 november in de avond contact gehad via de chat, goed geholpen. Op 20 november het shirtje besteld en was diezelfde dag verstuurd. Het was een verjaardagscadeau voor een vriend en op tijd bezorgd... Toon meer
Retroriginal is een betrouwbare winkel dat 100% originele shirts en andere producten verkoopt. Altijd vriendelijk te benaderen via socialmedia voor vragen en kwaliteit van hun producten is top. Shir... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Kwaliteit van het voetbalshirt was heel…
Kwaliteit van het voetbalshirt was heel duidelijk omschreven, en daarnaast was de levering verbazingwekkend snel. 2 dagen later lag het in de brievenbus
Super, wat prijzig en verzendkosten
Het is echt super mooi allemaal en ik heb ook al meerdere shirts hier gekocht. Wat aan de dure kant, en als je dan zoveel geld betaald vind ik het jammer dat er dan nog 6,50 verzendkosten bij wordt gevraagd. Voor de rest perfect hoor

Antwoord van Retroriginalfootball
Shirt ziet eruit zoals op de foto’s
Shirt ziet eruit zoals op de foto’s! Twee sympathieke gasten die veel liefde hebben voor voetbal en ook snel reageren op dm op Instagram
Top ervaring !
Snelle reactie op vragen. Prettig contact. Verzending werd direct geregeld. Product voldeed exact aan de verwachtingen en foto’s op de site. Al met al zeer tevreden !
Uitstekende kwaliteit
De shirts die ik besteld heb bij ROG zijn altijd van enorme goede kwaliteit ondanks de leeftijd. De service is ook goed qua communicatie en verzenden.
Altijd top
Top verkoper, snelle en vlotte levering, keer op keer.
Snelle service en deugdelijk product
Precies zoals op de foto’s en snel…
Precies zoals op de foto’s en snel bezorgd
Retour geen probleem
Mijn shirt was te klein, kon gewoon retour sturen. Kreeg korting op een volgend shirt. Uitstekende service.
Top service
Geweldige service. Mijn shirt kwam in de aangegeven kwaliteit binnen. Nadat ik wat gedoe met DPD had stond ROF gelijk voor mij klaar en reageerde ze supersnel.
Kwaliteit/prijs is top
Perfecte transactie
Prima communicatie, snelle verzending en in perfecte staat gearriveerd. Vlot, vlotter, vlotst.
mijn man was al 2 jaar op zoek naar het…
mijn man was al 2 jaar op zoek naar het shirt uit 2002 van feyenoord, bij jullie gevonden en zelfs nog met prijskaartje eraan !
Netjes verpakt en snel verzonden, het perfecte cadeau!
Top verkoper
Alweer top!
Niet de voor de eerste keer hier besteld. Aardige verkopers die klaar staan voor hulp. Ze weten wat ze verkopen en houden zelf ook heel erg van voetbal. Soms leuke kortingen en altijd een speciale collectie, waar voor iedereen wat tussen zit. Bedankt!