Florida Vacation Homes Reviews 951

3,7

1. Reisbureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Reunion Vacation Homes dba Florida Vacation Homes. Luxury Orlando Villa Rentals Near Disney, in Orlando Florida. Vacation Home Rentals in Reunion Resort, Solara, Solterra, Storey Lake, Windsor at Westside, The Retreat at Champions Gate, Formosa Gardens & Windsor Hills.

3,7

Gemiddeld

Heeft 6% van zijn negatieve reviews beantwoord

Gewoonweg verschrikkelijke beleving

Luxury Pool Home with Upgrades. Just Minutes to Disney!

We zouden 5 nachten verblijven in deze 'luxe' woning met diverse upgrades. Bij aankomst bleek het zwembad zwaar vervuild. Na melding kregen we te horen dat het diezelfde dag nog schoongemaakt zou zijn. De onderhoudsmonteur gaf zelf ook aan dat dat onmogelijk waar kon zijn. Bij nadere inspectie van het huis bleek de woning compleet uitgeleefd te zijn door eerdere vakantiegasten. Muren vol viezigheid en strepen, volgens de verhuurder zouden de muren vaak geschilderd worden. Er ontbraken diverse lamellen Bij de ramen maar ook werkten bijna geen van de raamdecoratie, ze konden niet open of dicht. In de grootste badkamer boven lag er een enorme laag kalkaanslag op de vloer en waren tegels gebroken. Hieraan hadden we onszelf kunnen bezeren. Al met al een zware domper als je iets verwacht wat schoon, luxe en mooi zou moeten zijn volgens de foto's. De verhuurder vond dat 'wear and tear' erbij hoort en wilde een aantal zaken oplossen. Dit was voor ons de omgekeerde wereld, het huis had vooraf al perfect moeten zijn. Wij zijn dan ook na 1 nacht vertrokken, De eigenaar (FVH) wilde geen volledige restitutie geven of verantwoordelijkheid nemen. Helaas ontvingen we maar 25% restitutie waardoor we nog steeds voor 1200 euro zijn opgelicht. Achteraf hadden we beter moeten kijken naar de reviews, De laatste is uit 2022 en FVH staat ook slecht aangeschreven. Overigens ook niets vernomen van home to go na onze melding bij hun. We zijn zwaar teleurgesteld en het heeft onze vakantie behoorlijk verpest.

12 juli 2024
Reviews in alle talen tonen. (951 reviews)