Banner for Reuseit

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin laptop som ser alldeles ny ut, snabbt levererad dessutom. Än så länge supernöjd. Nu håller jag på att lära mig funktionerna (är van vid mac, så det blir att lära om) Tack!! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Detta var första gången jag köpte begagnade IT produkter och jag blev verkligen positivt överraskad. Allt gick supersmidigt och när leveransen kom kändes det som att jag fått två fabriksnya iPads. Enk... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var tveksam först för att lägga ut så mycket pengar på en telefon. Men hittade detta företag men vågade inte köpa först. Kollade upp företaget och betyg. Slog till och fick hem telefonen snabbt.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

5. E-commerceservice
  6. Leasingservice

Info over Reuseit

Geschreven door het bedrijf

For over 30 years, we have provided services focused on the reuse of computers, mobile phones, and other IT-related equipment.

We purchase used IT equipment from organizations and businesses across Europe. All data-bearing devices are securely erased, after which the products are thoroughly tested and professionally refurbished for resale.

Our customer base spans the European market, serving private individuals, companies, and educational institutions. We operate with a strong European focus, ensuring high standards, compliance, and accessibility across borders.

Since March 2021, Reuseit has been part of Elanders AB (publ), a global group with approximately 7,000 employees operating in around 20 countries across four continents, with an annual turnover exceeding SEK 13 billion.

Reuseit - Be part of the re:volution

Geschreven door het bedrijf

Refurbished technology – a smart choice for both your wallet and the environment
The production of new technology and IT equipment is one of the biggest environmental burdens today. But together with you, we can extend the lifecycle of these products and help reduce their environmental impact. At the same time, you save money, we always offer up to 40% lower prices on pre-owned technology.

Leveranstid 1-3 dagar

30 dagars öppet köp, fri frakt & fri retur

30 dagars öppet köp, fri frakt & fri retur

Tryggt och säkert!

Alltid minst 12 månaders garanti! Om någon komponent i hårdvaran går sönder under garantiperioden har du rätt att få denna del reparerad/utbytt. Alternativt så byter vi ut enheten mot en motsvarande.

Buy and try! Alltid 30 dagars öppet köp! Beställ hem och testa din (nya) produkt hemma. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd kan du returnera den inom 30 dagar.

Förnyade premiumprodukter från ledande tillverkare!

Alla våra produkter genomgår en professionell rekonditionsprocess och omfattande tester av våra skickliga servicetekniker för att säkerställa högsta möjliga kvalitet.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

smutsigt produkt

Fick en smutsigt laddare med en smutisgt data, rätt modell men fel GB mängd (fick komepnsation) Helt dammigt och smutsigt förstår att den är begagnad men själva produkten har nästan byt färg samt bilden på hemsidan lurar en jämfört med vad man får.

29 oktober 2025
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har fortfarande inte fått någon…

Jag har fortfarande inte fått någon information om ordern eller hur det går

13 april 2026

Hej Gunilla!

Vi beklagar förseningen och hoppas ni hu ska bli nöjd med leveransen. Jag ser vår kundtjänst har varit i kontakt med er i ärendet.

Väl möt!

Fick min order cancelerad

Fick min order cancelerad. Kändes segt att köpa en bra deal som sen visade sig inte ha varit äkta.

10 april 2026

Hej Jonathan,

Tack för din feedback – vi förstår verkligen att det känns tråkigt när en order blir annullerad, särskilt när man upplever att man gjort en riktigt bra deal.

I vissa fall kan det tyvärr uppstå fel i lagersaldo eller prissättning. I våra villkor framgår att vi reserverar oss för just mellan- eller slutförsäljning samt eventuella felaktigheter (t.ex. pris- eller tryckfel), vilket i sådana fall kan innebära att en order behöver korrigeras eller annulleras.

Med det sagt vill vi självklart att du ska känna dig nöjd som kund hos oss. Hör gärna av dig direkt till oss så ska vi göra vårt bästa för att hitta en smidig lösning för dig.

Vänliga hälsningar,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag ringde in först då jag inte riktigt…

Jag ringde in först då jag inte riktigt fick beskrivningen att stämma. Jag fick tala med en mycket trevlig kille och det visade sig att det är en brist i era system som gör att man kan bli förvirrad när det är en produkt som är ny i kartong. Är mycket nöjd med er personal samt med hur snabbt jag fick min dator.

2 april 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ångrat mitt köp en dag efter…

Ångrat mitt köp en dag efter beställning och får ej återkoppling på att köpet är avbrutet

3 april 2026

Hej Kerstin!

Pga påskhelgen kan svaren ha dröjt något från vår kundtjänst. Er order kommer att återkallas och återbetalas mot det betalsätt som användes vid orderläggning. Ni har även fått PM/mail i ärendet.

Välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra dator till vettigt pris

Snabb leverans och datorn var i det skick som det stod, verkar fungera precis som den ska, har dock inte testat den så mycket då jag jobbat, men har kollat lite. Priset var också helt ok och överkomligt

30 maart 2026

Antwoord van Reuseit

Stort tack för din feedback!

Vad kul att höra att du är nöjd med både priset, leveransen och att datorn motsvarade beskrivningen i skick – det är precis det vi strävar efter.

Hoppas du får möjlighet att testa den ordentligt snart, och att den fortsätter leverera som den ska. Tveka inte att höra av dig om du skulle ha några frågor eller funderingar längre fram.

Vänliga hälsningar

Gamingdator

Enkelt att se vad de olika datorerna innehåller ,snabb leverans och en dator i mitt fall som var som ny i skick ,mycket nöjd

27 maart 2026

Antwoord van Reuseit

Stort tack för din fina feedback!

Vad kul att höra att du uppskattar både tydligheten i våra datorer, den snabba leveransen och att datorn levde upp till förväntningarna i skick – precis så vi vill att det ska kännas.

Njut av din gamingdator, och tveka inte att höra av dig om du behöver något framöver! Med vänlig hälsning, // Reuseit.se

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.