Op 2 februari Axetron kettingzaagslijper besteld en 33,95€ betaald. Ging mail met track & trace code ontvangen, nooit gekregen. Geen antwoord op mails en aangetekende zending werd door hen geweigerd.... Toon meer
Dit heette eerst Revela en nu heet het Keppa, want ze geven nooit informatie voor mijn pakketje helemaal niks
Mensen keken ook naar
Dit heette eerst Revela en nu heet het…
Revela heet nu Keppa
Revela heet nu Keppa. Heb 6 wk geleden een product besteld en betaald maar helaas niets ontvangen. Ik baal dat ik niet beter heb opgelet. Het gevoel dat je vet opgelicht bent is verschrikkelijk. Maar dat de Keppa webshop nog steeds bestaat vindt ik net zo verschrikkelijk. Hoe dan! Ik lees dat er mensen zijn die in iedergeval het bestelde pakketje wel binnen hebben gekregen! Die mazzel heb ik nou weer niet.
Onbetrouwbaar en voortaan hier geen bestellingen meer plaatsen
Ik kreeg de pantoffels met bestelling nr 44312058 doch in een plastic zak zonder retourformulier. Contact met Keppa of Revela is moeilijk te krijgen.
Revela is nu keppa ze gaan gewoon door…
Revela is nu keppa ze gaan gewoon door ik heb 3 paar laarzen besteld .ik kreeg na 12 dagen bericht u bestelling is verstuurd paket afgehaald 1 paar laarzen zonder retour bon gebeld fake nummer gemaild geen antwoord was 119 euro geld zal ik waarschijnlijk niet terug zien aangifte gedaan
Trap er niet in
Trap er niet in, betreft een dropshipping bedrijf. Artikelen (2 tassen en enkele led verlichting lampen) ontvangen t.w.v. 137 euro, echter zijn de tassen van zeer zeer matige kwaliteit. Terugsturen, ho maar. In contact met hen kom je niet. Bestel hier niet! Rapporteer Revela aan ACM en Consumentenbond.
Oplichterij
Ik plaatste een bestelling 23 april en ontving een bevestiging met de boodschap dat
Ik trackinggegevens ging ontvangen.
Reeds 4 onbeantwoorde mails verzonden.
Dus zelfde ervaring als alle anderen.
Is de eerste keer dat zulks me overkomt.
Kan er niets ondernomen worden met alle benadeelden samen?
Grote oplichters
Grote oplichters ,bestelling gedaan betaling gedaan en daarna niks meer,crapuul gewoon,kom nie in mijn ogen want ik vang kuren aan 🤪😡
Gaat mij echt niet gebeuren………toch!
Ik ga het maar niet herhalen, ik let altijd op, ik trap daar niet in maar, leuk jurkje even snel bestellen. Bij revela en de naam keppa stond daar ook bij. 30 maart besteld en meteen een bevestiging en dag erna de vermelding “levering vertraagt kan 7 tot 14 dagen duren” ik kreeg er een track en tracé nummer bij zodat ik de bestelling kon volgen. Inderdaad vanuit China en uiteindelijk via douane en DHL geleverd op 8 april. Ik had er al geen goed gevoel over. Verkeerde maat, abominabele kwaliteit en geen retourformulier en leverbon. Meteen e-mail gestuurd en die kwam retour met e-mail adres onbekend.
Dus NIETS maar dan ook NIETS bestellen bij deze club.
Ik heb even goed gekeken bij leuke zomerjurken en kwam, door naar de reviews te zoeken steeds bij bedrijven uit die via China leveren. Dus let op daar staan winkels bij waarvan je denkt die zitten in Haarlem of Amsterdam.
Revela is een specialiseerde bende…
Revela is een specialiseerde bende oplichters, je betaald je bestelde goederen en na de bevestigingsmail hoor je niets meer en verdwijnen ze ook niet meer bereikbaar via mail, nepwebsite en nepbedrijf
Oplichters
Bestelling geplaatst,betaald,orderbevestiging en bestel nummer gekregen,einde verhaal, er gebeurt niks,niet meer bereikbaar,kan dit zomaar blijven duren?kunnen zulke bedriegers hun sites niet geblokeerd worden?
Oplichters
Plaats aub geen bestelling bij deze firma want je geld ben je kwijt en artikel wordt NIET geleverd alhoewel je een bevestiging krijgt van je bestelling.
OPLICHTERS van het ergste soort en ook ik ben erin getrapt door niet eerst de revieuws te lezen. Leergeld zeker? Wees dus gearrschuwd!!!
Lees de revieuws en weg wezen
Bestelling geplaatst 49. 95 € betaald, mail met bevestiging van betaling ontvangen. Verder geen nieuws, geen levering, niet meer bereikbaar. Onbeschaamde oplichters en vuillakken. Zelfs die ene ster is nog veel te veel
REVELA Zijn gangsters bestelling…
REVELA Zijn gangsters bestelling betaald en ze zijn niet meer bereikbaar niet via e mail en ook niet telefonist.
er zou toch eens goed werk van moeten gemaakt worden om deze oplichters goed te straffen hoeveel mensen gaan nog in deze val lopen. ik raad iedereen aan om goed na te denken voor je hier een bestelling doet.
Revela heeft mij ook bedrogen voor…
Revela heeft mij ook bedrogen voor 29,99€, zij willen gemakkelijk en oneerlijk geld verdienen door mensen bestellingen te laten betalen, die ze nooit zullen ontvangen. Jammer dat er nog altijd zo'n mensen bestaan, mijn geld dus kwijt.
REVELA HET ZIJN BEDRIEGERS!!!!!!!
Beoordelingen te laat gelezen en dus…
Beoordelingen te laat gelezen en dus ook opgelicht.
Ik ga wel de FOD economie op de hoogte brengen van de oplichting, misschien moeten de andere dat ook doen.
Opgelicht door revela
Heb ook besteld voor 38 euro, wel direct mail gekregen maar verder niets, ze antwoorden ook niet op mijn mails en nu kan ik ze zelfs niet meer bereiken! Geld kwijt dus en men laat gewoon betijen.Dit schrikt andere mensen af om nog online te bestellen, ook al zijn het betrouwbare firma’s. Wie doet hier iets aan?
FAKE WEBSITE
FAKE WEBSITE ! nooit iets op kopen. onbegrijpelijk dat overheid of politie niet ingrijpt
Fakewebsite
Link gekregen om iets te bestellen als cadeau. Direct gedaan zonder reviews e.d. te checken. Onmiddellijk bevestigingsmail gekregen maar verder niets. Website is nu niet meer online.
Ik wacht al 8 weken op een bestelling…
Ik wacht al 8 weken op een bestelling die max 2 weken ging duren. Na verschillende mails met vraag naar update nul komma nul reactie. In mijn ogen fraudeurs en als het geen fraudeurs zijn de grootste prutsfirma die er is