rexbo Car Parts Reviews 160

3,6

Airco hogedrukschakelaar gekocht bij Rexbo want was de goedkoopste leverancier. Levering duurde iets langer dan aangegeven, maar was voor mij geen probleem.

Mijn oude lampjes waren verweert tijd voor een paar nieuwe Deze waren er snel en zien er op de auto ook top uit gewoon nieuw Helemaal blij mee

1. Automaterialenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Car & Truck Parts for Every Make & Model: BMW, Audi, VW, Mercedes, etc. Worldwide & Express Delivery. Find the Best Replacement Auto Parts and Car Accessories at rexbo.eu

3,6

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Een slecht ongeorganiseerd bedrijf.

Een slecht ongeorganiseerd bedrijf.
Op Maandag iets besteld voor 24 uur levering.
Dinsdag een mail gekregen dat onderdelen niet op voorraad zijn en de levering langer gaat duren.
Op woensdag gebeld en te horen gekregen dat onderdelen er nog steeds niet zijn. In overleg met Rexbo medewerker de bestelling geannuleerd en hier via de mail een bevestiging van ontvangen. Hierop de onderdelen elders besteld.
Donderdag komt er toch ineens een pakje van Rexbo.
Weer gebeld en in overleg met de Rexbo medewerker pakje geretourneerd met de belofte dat ik de verzendkosten terug zou krijgen daar de fout bij Rexbo zat.
En je raad het al, tot op heden alleen het geld van de onderdelen vergoed gekregen en niets voor het versturen.
Inmiddels een keer of 6 gebeld en mails verstuurd maar helaas.
Nu zegt men dat er in hun systeem staat dat het pakket is op dinsdag verstuurd en jij heb op woensdag geannuleerd, dit is erna dus krijg je niets terug.

Uit onderstaande reactie van Rexbo blijkt maar weer eens dat men niet luistert en of leest. Geven een reactie die niets met de zaak te maken heeft.

24 oktober 2017

Hallo,
Dank je wel voor je feedback en de review.
We proberen zo helder mogelijk te zijn in ons retour proces, maar helaas is dat niet gelukt.
Wanneer we je retour product in ons magazijn hebben ontvangen, controleren we de conditie en wanneer alles correct is maken storten we je geld terug. Er kan een vertraging in komen wanneer we het door een fabrikant moeten laten controleren. Over de snelheid hebben we dan geen controle meer.
Op elk moment kan je onze helpdesk contacteren om de status van je retour process op te vragen. Dit kan via email (info@rexbo.nl) of via de telefoon (053 4371 28) en je ordernummer.
je rexbo team

Duitse btw berekend door rexbo nl

Onderdelen gekocht bij REXBO.

Nu blijkt dat mij als zakelijke klant uit nederland ineens duitse btw wordt berekend. Deze kan ik dus niet terugkrijgen terwijl REXBO adverteert met een nederlands btw nummer op hun website . Men is niet bereid dit terug te draaien en draait er om heen.

26 september 2017

Beste Kees,
Dank je wel voor je feedback en de review.
Ik wil reageren op je ervaring met onze helpdesk. Het spijt ons om te horen dat je ervaring met onze helpdesk niet optimaal was.
De helpdesk komt zo snel mogelijk terug op je vraag.
je rexbo team

Geen service na verkoop,nooit meer

Er ontbrak een onderdeel van een dichtingsset voor de remcilinders.Bericht naar de klantendienst gestuurd maar tot op heden nog steeds het ontbrekende onderdeel niet ontvangen. Heb dit ondertussen op Bogijn.nl besteld. Betere service daar.

16 augustus 2017

Beste Johan,
Dank je wel voor je feedback en de review.
In bepaalde gevallen zijn ze ook afhankelijk van onze leveranciers om je volledig antwoord te geven.
De helpdesk komt zo snel mogelijk terug op je vraag.

Wat een afgrijselijke klantenservice

Wat een afgrijselijke klantenservice! De logistieke partner van REXBO heeft zonder overleg mijn bestelling retour gezonden naar REXBO omdat ik niet aanwezig was op het door hun bepaalde aflevermoment. In de e-mail die ik van DHL kreeg stond dat ik met het "ik heb u gemist"-kaartje een aflever-afspraak kon maken. In plaats daar van is de bestelling teruggestuurd naar de REXBO en die negeren nu al mijn berichten! Ik was al een extreem lange levertijd gewend van deze karige webshop, maar zodra er ook maar iets mis gaat geven ze geen gehoor! Je word werkelijk waar compleet genegeerd! Ik heb nu mijn geld niet terug en geen auto-onderdelen. Het is al bijna 4 weken geleden dat ik mijn geld heb overgemaakt. SCHANDALIG! KOOP HIER NOOIT!!!

1 augustus 2017

Hallo,
Dank je wel voor je feedback en de review.
Het kan zijn dat door een probleem tijdens het transport je bestelling niet op tijd is aangekomen. Graag willen we je vragen om contact met onze helpdesk op te nemen om te kunnen zien waar het fout is gegaan. Het grootste gedeelte van de bestellingen worden op tijd verzenden en afgeleverd, maar helaas deze bestelling dus niet. We helpen je graag hiermee verder.
Neem contact op met onze helpdesk via email (info@rexbo.nl) of via de telefoon (053 4371 28) met je ordernummer zodat we snel je bestelling kunnen vinden.
je rexbo team

goede service,maar de levering duurde …

goede service,maar de levering duurde wat langer ivm een gebrek aan mensen van telefoon dienst. Als ik een nederlands telefoonnr in tik (HEEL WAT KEREN GEBELD,EN DOORVERWEZEN NAAR DE VOLGENDE DAG ,DAN ZOU ER EEN NL SPREKENDE MEDEWERKER ZIJN) verwacht ik nederlands sprekende mensen aan de telefoon,en geen duits /engels.Hetzelfde geld voor mailtjes ook ene keer in duits ,de volgende in engels. Daardoor heeft het allemaal langer geduurd wat niet nodig was.
verder wel oke . groet uut hgv

12 juni 2017

Zwaar teleurgesteld.. Oplichtingspraktijken?

24 april 2017 onderdelen besteld bij Rexbo.nl Op 11 mei gebeld waar mijn bestelling blijft omdat ik met auto naar de keuring moet. Hun antwoord: wordt morgen (12 mei) verzonden vanuit het magazijn. Vandaag 16 mei nog eens gebeld en volgens duitse medewerker heb ik 1 cent te weinig betaald en dat moet eerst in orde zijn.. Ik heb uitgelegd dat het bedrag niet door mij maar automatisch door hun via IDEAL werd ingevuld. Hij gaat het bij zijn administratie nog eens informeren.. Ik vroeg hoe lang dit dat weer gaat duren en zei dat ik het een flauw excuus vind.. Toen gooide hij de hoorn op de telefoon... ONBESCHOFT! Ondertussen ook al 2 berichten gestuurd maar GEEN antwoord.. Rexbo.nl moet eerlijk zijn, leveren of direct mijn geld terug storten...
Update: vandaag 22 mei zag ik ineens op hun website in mijn account dat mijn bestelling geannuleerd is.. Ook hebben ze mijn geld vandaag terug gestort.. Dank U Rexbo.. Nu 2 Sterren waard ;)

16 mei 2017

Een waardeloos bedrijf ,koopt er nooit …

Een waardeloos bedrijf ,koopt er nooit meer iets.
Dit bedrijf beseft niet dat je onderdelen besteld om dat je die nodig heb !
Dit bedrijf denk schijnbaar dat je de onderdelen op de schoorsteenmantel zet ,en dat je ze daarom besteld.
Alle werknemers van dit bedrijf laten een slijmspoor na als ze al bewegen,op mails antwoorden ze niet ,terug bellen ,wel beloven maar niet doen Dit bedrijf is communicatief gestoord !!!
Twee weken .en nog geen onderdelen Wees gewaarschuwd koop hier nooit iets !! Alleen als je maanden de tijd hebt !
Dat dit bedrijf mag bestaan,is erg genoeg ,ze kunnen beter WC papier gaan verkopen !! Of Barbies maar voor auto onderdelen zijn ze niet geschikt !!!!!
KOOP !! nooit iets bij deze dievenbende !! Je denkt dat ze goedkoop zijn,maar dat is aan het eind duurder dan je ooit verwacht had.
Nergens op hun website ,of algemene voorwaarde staat vermeld dat de koper opdraait voor de verzendkosten, van het terug sturen van de oude meuk ,waar je statiegeld voor betaald hebt. En dat kan nog al eens duur uitpakken.

8 mei 2017

Inmiddels het onderdeel binnengekregen

Inmiddels het onderdeel binnengekregen. Dus de kritiek van mij komt neer op het teveel betalen van verzendkosten. Want extra betalen en het dan binnen krijgen na 4 dagen klopt niet.

14 april 2017

Hallo Jef,
Het spijt ons zeer te horen dat je verzending er langer over heeft gedaan dan verwacht.

Houd er rekening mee, dat bij een spoedverzending het artikel er na het verlaten van ons magazijn één à twee werkdagen over doet om geleverd te worden. Afhankelijk van dag van de week, tijd en voorraad, kan het in totaal tot 4 werkdagen duren.

Ik kan je verzekeren, dat wij bij elke bestelling ons best doen om ons aan het tijdschema te houden, en dat wij werken aan verdere verbetering van onze gehele verzendprocedure.

We hopen dat je tevreden bent over de kwaliteit van je Koppellings cilinder.

ZEER SLECHT!! Onaanvaarbare ervaring

Op 15-2-17 onderdelen besteld (voor ruim €300,-) en nu 10-4-17 heb ik de onderdelen nog steeds niet ontvangen. De onderdelen zijn om een of andere reden zonder track&trace verzonden op 8-3-17. Al meerdere malen gemaild waar je geen antwoord op krijgt, ook meerdere malen gebeld en dan krijg je te horen dat een "collega" het uit gaat zoeken maar ook hier nog steeds niets over gehoord. Zeer teleurstellend dus en weet niet of ik nog eens onderdelen bij rexbo bestel.

10 april 2017

verzending duurt weken en defect item geleverd, geen geld terug

verzending duurt weken, defect item wordt geleverd, klantenservice niet te bereiken, op mails wordt niet gereageerd, gedwongen om bij een ander een wel goed werkend onderdeel te bestellen.
*edit, maand later, artikel retour gestuurd maar nog steeds geen geld terug...*

10 april 2017

Antwoord van rexbo Car Parts

Dank je wel voor je feedback. Zoals afgesproken zullen we geen vervangend product opsturen. Nogmaals willen we ons verontschuldigen voor de problemen die zijn ontstaan door het probleem.

NGK bougiekabels slaan door

NGK bougies en kabels gekocht. De kabels blijken allemaal continue overslag te hebben op de bougiekap.
Email gestuurd naar Rexbo met uitleg. Hierop heb ik een reactie ontvangen met de mededeling dat het bericht is doorgestuurd naar "de desbetreffende afdeling". Verder (sinds 23 maart) helaas niets meer gehoord.

7 april 2017

Bestelde item nooit aangekomen.

Mijn bestelde onderdeel is nooit aangekomen. Volgens DPD was het leeg en beschadigd, na initieel contact met Rexbo geen enkele reactie meer van hen. Zeer slechte service. onbetrouwbaar bedrijf. Er zijn tal van dit soort sites, die vanuit Duitsland goede onderdelen verkopen. Ik zou voor een andere gaan, zeker niet voor Rexbo.

20 maart 2017

Slecht bereibaar!

Bestelling geplaatst en (i.p.v. binnen de beloofde 24 uur) na 1 week ontvangen. Artikel blijkt defect te zijn. Voor het terugsturen van defecte artikelen dien je een voorgefrankeerd retourbewijs op te vragen bij Rexbo. Er is een termijn van 30 dagen voor het terugsturen van het product. Probeer echter nu al 2 weken contact te krijgen met de klantenservice. Na 10 minuten in de wacht gezet te worden, krijg je het verzoek het later nog eens te proberen en wordt de verbinding verbroken! En dit voor € 0,18 per minuut! Ook bij het Duitse telefoonnummer krijg ik geen gehoor. Op mijn (vele) mails volgt ook geen reactie. Zo is het dus onmogelijk om het artikel te retourneren! Artikel is al wel betaald, dus waarschijnlijk ben ik mijn geld kwijt! Diep triest dat een bedrijf of deze manier inkomsten genereert.

Na plaatsing van bovenstaande recensie ontving ik een mail van Rexbo met daarbij (jawel) een retourbewijs. Ik heb product inmiddels geretourneerd en mijn geld terug gekregen. Dit is dan toch nog positief, maar ik bestel in ieder geval niets meer bij Rexbo.

30 juli 2016

Zeer slecht

Verkeerde producten geleverd, deel bestelling ontbrak. Tevens meer dan 2wk moeten wachten, terwijl e.e.a leverbaar zou zijn <24u.
Klantenservice per email geen enkele reactie. Telefonisch wel contact gekregen, echter beloofde actie is uitgebleven. Geld kwijt dus...

Waardeloos

27 juni 2016

Opgelicht door Rexbo

in tegenstelling tot andere mensen heb ik wel mijn producten ontvangen, maar de airco pomp was zo slecht verpakt dat deze meteen beschadigd was. Wekenlang geprobeerd een retour label te krijgen. Geen contact op beide telefoonnummers, eenmalig een mail ontvangen met een niet werkend retourlabel.

Kortom: 400 euro weggegooid, opgelicht door deze bende.

21 juni 2016

Antwoord van rexbo Car Parts

Please sent us your order number to info@rexbo.eu with the subject field: for Nadine, we will check what happend.