1. Non-profitorganisatie
  2. Softwarebedrijf
  3. Webhostingbedrijf

We offer high-quality, ready-made software solutions such as Discord bots, websites, and APIs. All products are professionally developed, immediately deployable, and available in both free and paid versions. While custom development is no longer provided, expert support is available to assist with setup and usage. Our goal is to help you get the most out of every solution we offer.

Laat hem er niet achter komen dat je…

Laat hem er niet achter komen dat je geld hebt..

zelf word alles voor hem betaald, hij gaf aan maar 80 euro in de maand te krijgen.. dus ik wou hem 50 euro geven wanneer hij wat werk voor mij zou doen. in zijn beleving is 50 euro heel weinig als je maar 80 euro in de maand krijgt...

Zegt iets over zijn verstand, maargoed morgen moet ie weer naar zn dagbesteding.....

17 december 2025

tijdsverspilling

Mijn bezoek aan ricardoneud.nl voelde eerlijk gezegd als tijdverspilling. De website oogt onaf, traag en totaal niet doordacht. De navigatie is onhandig, het ontwerp lijkt haastig in elkaar gezet, en niets voelt echt betrouwbaar of professioneel. Ik ging weg met meer irritatie dan informatie. Ik zou het niemand aanraden.

9 december 2025

Zeker een aanrader

Snell en behulpzaam en nog is goedkoop voor de goede kwaliteit service die ze bieden

26 april 2025

Antwoord van Ricardoneud.com

Bedankt voor de geweldige recensie Elise, we doen ons best om de beste kwaliteit te bieden voor onze producten, hoe goedkoop ze ook zijn, ze zijn allemaal gratis, we doen altijd ons best om alle producten zorgvuldig te onderhouden

Goede WHMCS Developer

Ik gebruik een addon van hem, Ticket Spam Checker. Die werkt heel goed met whmcs en werkt altijd op een van de nieuwste versies van whmcs. Ze zijn superactief en houden alles altijd up-to-date. Ze proberen bugs altijd zo snel mogelijk op te lossen. Als een addon niet werkt of als je er problemen mee hebt, is hij super behulpzaam bij het installeren en instellen ervan.

yeay

25 april 2025

Antwoord van Ricardoneud.com

Bedankt voor je goede review Luca we doen altijd ons best om onze product altijd zo goed mogelijk te laten werken en als er wat mis mee is dan proberen we het altijd op te lossen ik ben blij dat je tevreden bent met onze diensten en ik hoop je vaker terug te zien

Top service & werk!

Een echte vakman die altijd klaar staat om te helpen, heeft een prachtig dashboard aangemaakt en gekoppeld aan onze discord bot wat helemaal goed werkt, bij ieder probleem word het heel snel opgelost of komen de oplossingen er bij te pas.
Zeker een aanrader om met dit bedrijf samen te werken als je iets goeds zoekt en ook een direct contactpersoon wilt hebben.

23 januari 2025

Goeie services

Dit is een dikke 5 sterren

Hij heeft alles picobello gemaakt wij mochten zelf zijn host gebruiken en alles altijd snelle support via zijn discord dm. Hij is bijna altijd vriendelijk en hele snelle services.
Heel erg bedankt

mvg kxvi

3 januari 2025

Antwoord van Ricardoneud.com

Beste, kxvi bedankt voor je goede review we zijn blij dat je tevreden bent met onze service en we doen ons uiterste best omdat zo te houden klant vriendelijkheid, snelheid en kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats

Beste service ooit!

Top service goede developer niks op aan te merken!!! Doe zo verder man

3 januari 2025

Antwoord van Ricardoneud.com

Bedankt voor je goede review ik ben blij dat je zeer te vreden bent we zullen ons best doen om dit zo te houden

Ricardoneud.com Team

Toon reviews in alle talen. (15 reviews)