Goeieavond, Ik ben blij jullie te mogen ontdekken waar je nog hardcoreartikelen kunt kopen. Ik heb hardcore leren ontdekken in 1997 en heb nu nog al mijn kledij,cd's noem maar op uit deze fantas... Toon meer
Al meerdere malen hier besteld en dat ook met veel plezier gedaan. Top service die je krijgt alles komt netjes binnen en mochten er problemen zijn worden ze altijd snel en netjes afgehandeld. Mail wor... Toon meer
Pluspunten - Veelal vriendelijke prijzen - Uitgebreid assortiment - Snelle afhandeling en levering - Verschillende verzendopties zodat je niet verplicht wordt om per PostNL te verzenden. (Heeee... Toon meer
Ik ben met m'n dochter op de bonnefooi naar Portugaal gereden in de veronderstelling dat het een winkel winkel is. Daar aangekomen blijkt het de opslag/kantoor te zijn. Wij toch maar aangebeld en... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Rigeshop has it all, t-shirts, hoodeds, jackets and much more merchandise of all well known hardcore brands. Also vinyl, cd's and energydrinks are available in huge quantities.
ambachtsstraat, 3176PR, POORTUGAAL, Nederland
- +31105065510
- george@rige.nl
- rigeshop.com
Mooie webwinkel, verzenden niet geweldig
Goede webwinkel met een mooi aanbod, alleen zijn de verzendmogelijkheden niet fantastisch. Mogelijkheden zijn DPD of UPS met grotere bestellingen en PostNL brievenbus voor kleinere. De verzendkosten die DPD en UPS vragen voor een pakket dat niet door de brievenbus past is duur vergeleken met de kosten die PostNL hiervoor vragen, alleen is er geen mogelijkheid om je pakket via PostNL te laten bezorgen (brievenbus pakketjes kunnen dan wel door PostNL bezorgd worden). Dit vind ik jammer.
Maarja, de webwinkel heeft nogmaals echt een fantastisch aanbod en de prijs/kwaliteit verhouding is top🚀

Antwoord van Rigeshop
Hartelijk dank voor het pakket
Hartelijk dank voor het pakket, de stickers zijn geweldig, zo'n kwaliteit had ik niet verwacht, 100%, Top!! EEN++++
Bedankt xanne voor de hulp bij het…
Bedankt xanne voor de hulp bij het vinden van de bomber
Duidelijke website en snelle levering.
Duidelijke website en snelle levering.
Ik ben zeer tevreden!
Mooie overzichtelijke website
Mooie overzichtelijke website! Mooie kleding
snel en makkelijk
goedkoop, goed en snel
betaalbaar, goede kwaliteit en snelle levering!
Fijne transactie.
CD's snel verzonden, netjes verpakt. Alles in orde aangekomen. Vriendelijk bedankt!
Alles Goed Overzichtelijk Betalingen…
Alles Goed Overzichtelijk Betalingen Snel
Hardcore 4 life

Vriendelijke prijzen
Pluspunten
- Veelal vriendelijke prijzen
- Uitgebreid assortiment
- Snelle afhandeling en levering
- Verschillende verzendopties zodat je niet verplicht wordt om per PostNL te verzenden. (Heeeeel groot voordeel)
Minpuntje
- Meerdere cd's die wel als voorradig op de site staan toch uitverkocht blijken te zijn.

Antwoord van Rigeshop
duidelijk en snelle reactie bedankt
Good service
Kapot cd hoesje
Het dubbel CD-doosje was door lompe postbezorging door midden gebroken.
De cd's waren nog wel heel. Zelf doe ik ze altijd in een bubbeltjesenvelop om het ergste te voorkomen. Dit is met het oog op de lompe postbezorging wellicht een verbeterpuntje.
Nadat ik dit bij Rige gemeld had, kreeg ik meteen het aanbod om een nieuwe CD op te sturen.
Prima service dus! 👍

Hoodie happy
Contact opgenomen over een artikel, had het geluk er nog eentje in mijn maat was. Binnen 2 dagen kreeg ik mijn hoodie.
Echt heel snel, vlot en vriendelijk

Ziek mooie shirts.
Ziek mooie shirts.
Goeie vlaggen
Mis alleen powerbanks😁
Pluspunten voor Xanne

Antwoord van Rigeshop
Beste hardcore kleding shop!
Goede service, snelle levering en fijne medewerkers!
Great purchase great price!