Als dressuurstal zeer tevreden, een dagelijks deel van onze zorg voor de paarden
Als dressuurstal in België (Dressuurstal Visseneynd) zijn we altijd op zoek naar manieren om het welzijn en herstel van onze paarden extra te ondersteunen.
Sinds september 2024 gebruiken we de producten van Riislund, zowel de kleinere matten als het grote deken. Ondertussen maken ze echt deel uit van onze dagelijkse routine in de stal en gebruiken we ze bij meerdere paarden in training.
We gebruiken ze vóór en na trainingen als extra ontspanning en ondersteuning, maar ook wanneer een paard wat gevoeliger is of herstellende is van een kleine blessure.
Onze ervaring is zeer positief. De paarden lijken zich er duidelijk goed bij te voelen en voelen nadien vaak losser en comfortabeler aan. Bovendien zijn de producten praktisch in gebruik en gemakkelijk te integreren in de dagelijkse verzorging en training.
Voor ons is het ondertussen een vast onderdeel van onze stalroutine en ik kan het zeker aanraden aan andere ruiters en paardeneigenaars die extra aandacht willen geven aan het welzijn en herstel van hun paarden.