Contact gezocht via de website en snel geholpen! Zelf hebben wij meermaals dingen aangepast en veranderd maar het contact bleef snel en correct! De materialen hebben wij los gekocht omdat wij besloten... Toon meer
Rypex heeft voor ons een prachtige pergola geplaatst en we zijn er ontzettend blij mee. De kwaliteit is uitstekend en het systeem werkt precies zoals beloofd. Dankzij de pergola kunnen we in de zo... Toon meer
De kwaliteit van de pergola is misschien wel een van de beste te verkrijgen in Nederland. Mooie koppelstukken, pergola zit zeer stevig in elkaar. Besteld als bouwpakket, en dat maakt het voor een klu... Toon meer
Wilde graag snel de klus nog klaren, dus - na de bestelling - contact opgenomen via whatsapp met de vraag of ze het onderdeel zsm konden versturen. Binnen enkele minuten reactie en diezelfde dag op de... Toon meer
de ambachten 153, 5591 NX, heeze, Nederland
- 0630512992
- Rijpex@hotmail.com
- rijpex.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Top!
In 1 woord: Top! Goede service, hij belde mij in de avond om mijn factuur te controleren, heel erg fijn om zo'n veilig gevoel bij een bedrijf te hebben. En mijn tuin ziet er nu 100x beter uit. Rijpex dank je wel!
De perfecte muurhouder voor mijn balk
De perfecte muurhouder voor mijn balk
Wat een mooie muurhouder heeft Rijpex!! Hij is echt perfect. Ook al was mijn balk 14x14 en de houder 15x15, het is een lust voor het oog! Het staat als een huis. Ik ben echt super blij ermee. En daarnaast is de service en betrokkenheid van de mensen van Rijpex echt heel erg fijn!!
Net zo mooi geworden als dat ik bedacht had
Mijn maatwerkvraag voor de muurbevestigde pergola is snel beantwoord en Bas heeft me daarin zeer goed geadviseerd en hij was ook steeds beschikbaar bij verdere vragen.
De benodigde artikelen zijn voor mij klaargezet in de bestelomgeving zodat het bestellen en betalen heel makkelijk verlopen is.
De bevestigingsdelen en het hout zijn snel geleverd en de harmonicadoeken (op maat) binnen de termijn die was aangegeven.
Leerpuntjes: communicatie over leveringsdata, ouderwetse papieren of digitale werkbeschrijving voor bouwen pergola en/of duidelijke onderdelenlijst bij de harmonicadoek zou fijn zijn. Vooral voor de onervaren pergolabouwer.
Uitstekende Pergola voor onze Tuin!
Ik ben zeer tevreden met mijn pergola die ik heb aangeschaft. De kwaliteit van het hout is uitstekend en het bevestigingsmateriaal was eenvoudig te gebruiken.
De klantenservice was behulpzaam en reageerde snel op vragen. Het opbouwen was dankzij de duidelijke instructies eenvoudig en het eindresultaat ziet er fantastisch uit in onze tuin.
Een echte aanrader voor wie zijn buitenruimte wil verbeteren.
Bijzonder slechte service
Bijzonder slechte service. Stuurt verkeerde artikelen toe, en bij vraag naar een beetje service geven ze niet thuis. Liegt over opsturen van een pakket, één groot drama en raad iedereen af hier te kopen!
Liever gaf ik 0 punten
Liever gaf ik 0 punten. Ik ben bang dat ik opgelicht bent. Mijn bestelling a €245,00 is niet meer leverbaar en mijn geld wordt niet teruggestort. Op mijn mails wordt niet gereageerd en telefoontjes worden niet aangenomen en de voicemail is vol en wordt niet teruggebeld.
Het adres waar Rijpex ingeschreven staat is een bedrijventerrein alleen heeft Rijpex daar geen kantoor.
Koop hier niets!!!?

Antwoord van Rijpex
Pergola @ House of equals 👌
Prima service met vanzelfsprekend topmateriaal 👌
Top bedrijf
Goede kwaliteit materiaal, snelle levering en hele goede service!
Mooie producten
Mooie producten, snel en gratis thuis bezorgd!
Netjes verpakt zodat het niet kan beschadigen tijdens transport en alle onderdelen duidelijk verpakt met de functie er van.
Snelle en correcte levering + duidelijk…
Snelle en correcte levering + duidelijk en snel advies via chat