Tak for god vejledning samt flot udført…
Tak for god vejledning samt flot udført arbejde til fornuftig pris.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Tak for god vejledning samt flot udført arbejde til fornuftig pris.
Rigtig dejlig butik.
Der er rigtig hyggeligt inde i butikken, ikke nok med det er der helt igennem fantastisk service.
Jeg starter lige med at sætte min mail til firmaet ind:
Hej Rikkes Malerfirma.
Nu har I forsøgt at efterkomme vores, i min verden, simple opgave at lave fire vægge nogenlunde som de er i vores køkken, bare lidt grovere (hvilket Karsten anerkendte, da I tog imod opgaven). Dette er, efter et par forsøg ikke lykkedes.
I første forsøg var det langt fra, hvilket vi gentagne gange gjorde maleren opmærksom på under hele maler forløbet, og da jeg igen forsøgte at gøre opmærksom på dette i en telefonsamtale, blev der "lagt på" af chefen………… dette er i sig selv ikke fremmende for samarbejdet, det blev efterfølgende en anelse akavet for alle, især nr. to maler.
Efter en uges tavshed fra jeres side, kontaktede jeg Karsten, med henblik på at få en ny aftale, da vi gerne vil videre med vores projekt, idet andre håndværkere ventede.
Ved andet forsøg blev der lavet en demo af hvordan det kunne blive, dog et kompromis, da hverken den første eller anden maler kunne/ville anvende en tandspartel (da væggene i køkkenet er efterbehandlet, med en sådan. Men firmaet ejede ikke nogen!!). Vi blev dog enig om det kompromis, der blev lavet, da vi skulle videre.
Jeg kan så i dag konstatere at det nærmest kun er den væg, der er blevet sådan.
De andre vægge er lang fra som ”demo væggen”, samt på den ene væg ses der ”tre – fire baner”, flere steder/vægge er ikke efterbehandlet med kost (kun rullet), samt en mangler meget sandmaling.
Langs paneler, el-installationer, skabe og i hjørner er der ”bare” trukket lodrette/vandrette spor fra en pensel/kost, hvilket ikke ser særlig kønt ud.
Jeg kan naturligvis ikke vide om de næste lag maling kan rette ovenstående op, jeg tvivler dog, da I siger at maling ikke ændre meget i strukturen. Men jeg håber virkelig at vi kan få et resultat i HELE bryggerset, som aftalt/vist forleden dag.
Vedr. spartling af vægge. Da vi blev enige om at sætte et træpanel på den ene væg, måtte tømrerne slibe ca 1 cm af den pålagte spartelmasse for at få pladen på (kun på den måde blev væggen plan). Jeg havde set det, da fugen i vores fliser op til den oprindelige, væg havde en forskel på ca 1 cm på en strækning på 25 cm. Det var godt, ellers havde vi haft en skæv væg, samt en anselig mængde spartelmasse på hjørnet, hvilket fjernede ideen med en hjørneliste.
Af ekstra arbejde ser jeg at vi havde fejlbedømt farven på den ene væg, så den skulle males om, samt at der skulle spartles lidt ekstra på den nye træ væg (to samlinger).
Jeg må desværre konstatere at I ikke formåede at løse opgaven som i sin enkelthed lød: ”ligesom ude i køkkenet, bare lidt grovere”, på trods af kompromiser mv.
Vi ser frem til nogle konstruktive forslag og kommentarer fra jer, så vi kan få denne sag afsluttet i god ro og orden.
Vi kan træffes på denne mail eller på xxxx xxxx
-----------
Vi fik ikke en konstruktiv dialog. Vi fik af vide at de desværre ikke kunne håndtere vores krav, og samarbejdet blev derfor afsluttet.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.