1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Let op! Dit is géén Rioolspot (met S-P-O-T op het eind)

Ben je op deze pagina terechtgekomen, nadat je op Rioolspot zocht? Weet dat wij dit NIET zijn! Google blijft deze pagina onterecht aan onze naam linken.

Wij zijn Rioolspot (met S-P-O-T op eind)

Het bedrijf op deze pagina gaat over Rioolstop (met S-T-O-P op het eind)

Twee hele andere woorden en namen, maar Google blijft ze helaas aan onze naam linken. Rioolspot is een netwerk van betrouwbare rioolontstoppers met vaste prijze, goede garanties en uitstekende reviews. Er is niks ergers voor ons, dan zo een bedrijf als dit aan onze naam te linken.

24 maart 2026

Absolute oplichters die veel te veel geld vragen

Op de site van deze mensen, rioolstop punt nl, 085 - 002 680 8, staat een net iets ander nummer, maar als ik dit nummer (0850600732) Google, dan krijg je diezelfde site te zien. Ik ben ziek hard opgelicht door deze mensen.

Ik had noodles in m'n afvoerputje geprobeerd weg te gooien, daardoor was ie ontstopt geraakt. Een hele kleine loodgieterklus zou je dus zeggen - en volgens een loodgietervriend aan wie ik een second opinion heb gevraagd, was dat ook zo.

Volgens de loodgieter die me kwam helpen, hoorde ik ACHTERAF pas, dat het mij 750 euro zou kosten, terwijl deze man in minder dan een half uur klaar was. Dat is wel lekker verdienen zo.

Voordat hij begon zei hij dat ie alles moest gaan leegzuigen in de leidingen, en dat het starttarief al 129 euro zou zijn vanwege de 'techniek' die hij moest gebruiken. En dat per halve meter buis die hij moest wegzuigen, het 29 euro extra zou zijn. Toen ik hem vroeg, tot twee keer toe, om een schatting te maken, gaf hij daar niet echt antwoord op. Hierna zei ik nog "Maar die noodles die moeten bovenin zitten, want ik denk niet dat ze erg gezakt zullen zijn". Dat maakte volgens hem niet uit. Maar goed, "Zoveel meter kan het nooit zijn" dacht ik, dus ik ging akkoord. Ik denk, dat gaat me maximaal 200 euro kosten. Mooi niet dus.

Toen hij klaar was na een minuut of 20-25 viel m'n bek open en ik schrok me rot, want hij zei dat het me 750 ging kosten. 7 en een halve meter had ie weggezogen. Op dat moment was ik helemaal van m'n apropo, en ik dacht alleen maar aan hoe ik die 750 euro moest betalen, want dat had ik niet eens.

Maar een simpele rekensom (7.5 (meter) x 29 = 217,50) laat zien dat zelfs met het voorrijbedrag en het starttarief dat ie ook compleet uit z'n reet heeft getrokken, het bedrag van 750 euro he-le-maal nergens op slaat. Ik heb net opgezocht hoeveel het kost bij normale loodgieters om een afvoer te onstoppen: 90 f@€king euro www.homedeal punt nl /loodgieter/loodgieter-kosten/ Een loodgieter kost tussen de 85 tot 160. Niet 750, of de 600 die ik uiteindelijk heb betaald omdat ik letterlijk niet meer geld had.

Ongelofelijk boos, want ik was in 1 klap al m'n spaargeld kwijt en heb toen aandelen moeten verkopen om boodschappen te kunnen doen. Absolute oplichters.

Ik heb ze net gebeld om te zeggen dat ze me hebben opgelicht. De man aan de telefoon ging het uitzoeken. Ik zal laten weten hoe ze ermee omgaan. Als het niet bevredigend wordt opgelost contacteer ik BOOS.

17 juli 2023

Zwaar opgelicht door dit bedrijf

Zwaar opgelicht door dit bedrijf. Rekening van €1120,- betaald voor slechts een half uur arbeid. Na beter research gedaan te hebben is dat ruim 3 x hoger dan elk ander bedrijf. NIET mee in zee gaan dus!

11 april 2023

Dieven van de eerste rang

Dieven van de eerste rang.
Komen aan jakkeren met een stofzuiger en riool veer van 5 meter. 1uur lopen kutten en dan vertellen dat de prop verder zit en of ik €800,- wil afrekenen.

En dat ik maar een ander bedrijf moet bellen die meer gereedschap bezit.

Vieze vuile oplichters zijn het. Wees gewaarschuwd.

29 mei 2023

Pas op voor deze dieven!

Ik had een verstopping in een appartement wat ik beheer en kwam via google bij Rioolstop.nl terecht. Gebeld en netjes te woord gestaan. Voorrijkosten €49,50 en dan zou ter plaatse een offerte gemaakt worden. Hou je vast! Ik werd inderdaad gebeld door de "monteur" met de offerte. Arbeid €195 en €45,50 per M1 reinigen voor het gereedschap. Het zou gaan om ca. 8M1 leiding totaal. O ja, alle bedragen excl. btw. Totaal dus €736,92!! De leidingen zouden vol met kalk zitten. Nou dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb de "monteur" laten weten dat het werk niet door ging. Toen rekende hij ook nog €50 annuleringskosten. Hierover was me niets verteld vooraf. Om het mijn huurder niet te moeilijk te maken heeft hij €100 afgerekend en vervolgens ook geen factuur gekregen.
Uitkijken dus voor deze dieven! Vervolgens heeft RRS het probleem voor mij opgelost voor € 196,01 incl. btw.

23 mei 2023

Rioolstop zijn ontzettende afzetters

Rioolstop zijn ontzettende afzetters. 45 minuten bij ons geweest en heeft ons bijna 800 euro gekost en de loodgieter liet aanvankelijk zien dat het ongeveer 300 euro ging kosten, zaten er verborgen kosten bij, dat er per meter dat hij de leiding in ging ook betaald moest worden. Een week later was het niet opgelost en ze sturen niemand om het op te lossen hoewel er op hun website staat : 3 maanden garantie voor elke klus. Tuin er niet in: dit zijn malafide zaakjes - niet te vertrouwen. Heel erg dat dit nog bestaat.

24 mei 2023

Voorrijkosten 50

Voorrijkosten 50, dan starttarief 195, en 2 andere tarieven, zo 1e half uur ben je al 350 kwijt, dan 45 per 10 minuten, wat een vuile oplichters, ze moeten echt niet voor mijn neus staan.

11 mei 2023

Rioolstop.nl oplichter

Vrienden van ons hebben via rioolstop.nl een afspraak gemaakt. Oplichters eerste klas. 1452,- hebben ze betaald voor 2 uurtjes werk. 25,- aan een onderdeeltje. Trekveer door de gootsteen. Oplichters. Misbruik maken van mensen in nood. Op het factuur 46,- per 10 minuten. Even kijken wat het probleem is kost al 295,- hebben dan nog niks gedaan. Nooit in zee gaan met dit bedrijf.

11 april 2023

Dit was echt verschrikkelijk

Dit was echt verschrikkelijk!
Ik ben mega opgelicht.

Ze vragen bedragen dat niks te maken heeft met eerlijkheid. Per 10 minuten een bedrag rekenen en voor een onderdeel per 15 min een bedrag rekenen.

900,-! voor 1,5 uur werk

18 april 2023

Laat je niet oplichten!

Onderdeel van een oplichtersnetwerk uit Almere. Laat je niet oplichten. Zie ook reviews van loodgieterheld, loodgietersvanoranje etc. dit is hetzelfde bedrijf maar dan een andere domeinnaam. Bedragen die gerekend worden beginnen bij €800 n lopen op tot €5000.

Bent u slachtoffer, meld u zich dan bij loodgieteroplichting nl. Zij staan u bij met hulp.

17 april 2023
Toon reviews in alle talen. (12 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken