Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Helaas moeten we een ster geven anders…
Helaas moeten we een ster geven anders is dit niet te plaatsen. Wat een waardeloos bedrijf is Ripo Buitenwerken. Komen hun afspraken niet na na duidelijk afspraken te hebben gemaakt. Ons dak van de mantelzorg woning moest worden vervangen in nov 2023. Moest in een dag geregeld zijn. Dat konden we regelen dan komen we met een grote ploeg van 6 tot 8 man. Op de dag zelf stonden er Max 4. De bedoeling was het dak er af tot op de balken en volledig nieuw er op. Dat gebeurde dus niet alleen het midden werd weggehaald en wat weg moest bleef zitten. Resultaat een dak wat kompleet waardeloos was en voor een hoop ellende gezorgd heeft met een lekkage die giga was. De woning was net een jaar in gebruik. We konden praten
als brug man. Niets lukte. Rechtsbijstand er opgezet. Bewijs genoeg voor eennieuw dak. Hehe na een hoop gesteggel lukte dit eindelijk. De heren buitenwerken hadden alleen aangegeven de toplaag te willen vervangen. Daar gingen we uiteraard niet mee akkoord daardoor hulp ingezet. Eind Jan vorig jaar alles er af en er weer nieuw op. Vele foto s gemaakt van hoe het was werd en na herstel. Rechtsbijstand heeft ons geholpen bijzet proces tot eindafhandeling. Wil met heel veel plezier de foto s delen in welke ellende dit bedrijf ons heeft laten barsten. En pas na inschakeling rechtsbijstand heeft geholpen. Niet uit vrije wil. Verzekering heeft inmiddels de schade vergoed na bijna twee jaar. Deze ellende was in november 23.
Dikke min 10
Dikke - 10
Nu half jaar na een nieuw dak van RIPO Dakwerken. Nog alles wat ze fout gedaan hebben aan het herstellen. Wat een oplichter Is Theo Schneider uit Uitgeest.
Iets voor programma BOOS
Wij kwamen erachter
Wij kwamen erachter dat je nep reviews plaatst
Oplichting, NIET MEE IN ZEE GAAN
Geen positieve punten bij dit 'bedrijf' voor zover je van een bedrijf mag spreken.
Bedrijf die onder een nieuwe naam verder is gegaan nadat er slechte recensies van het oude bedrijf was. Eigenaar gebruik valse naam. Houdt mooie verhalen maar er komt nergens iets van terecht. Er zijn al een hoop mensen opgelicht door dit bedrijf, dus blijf alsjeblieft uit de buurt van dit bedrijf. Als je dit KvK nummer opzoekt dan zie je ook de oude recensies. De positieve recensies die er wel zijn worden door het bedrijf zelf geschreven, soms zelfs met naam en toenaam van de zzp'erz die ingehuurd worden.
Eigenaar heet eigenlijk Pook Schneider en gebruikt valse informatie om maar geld van mensen te krijgen
Niet doen, het zijn oplichters en amateurs
Bij toeval twee mensen in mijn directe omgeving met exact hetzelfde verhaal
- Een snelle offerte en mogelijkheden tot starten van de werkzaamheden
- Naarmate de werkzaamheden gaan starten, komen de smoesjes van directeur Theo dat er plotseling personeelstekorten zijn, projecten elders uitlopen, etc etc
- eenmaal gestart is alles lastig en wordt er gevraagd om meer geld vanwege meer werk
- een contra expertise geeft een heel ander verhaal. Haaks op het onduidelijke en amateuristische relaas van Theo & Co
- En dan komen de echte problemen... niet meer te bereiken, financiele disbalans in (aan)betalingen versus werkzaamheden, beloften worden niet meer nagekomen, leugens, project niet of halfbakken af, etc.
Beide kennissen hebben het project afgekapt. Met alle gevolgen van dien, maar nooit meer deze amateurs over de vloer.
Ikzelf ben ook op zoek naar een dakbedekker, niet RIPO in ieder geval!
PS: de positieve reviews bevatten continue dezelfde schrijfstijl en spelfouten...

Antwoord van Ripobuitenwerken
Helaas moet je minimaal 1 ster geven…
Helaas moet je minimaal 1 ster geven want als je 0 sterren kon geven dan deed ik dat. Hele slechte ervaring met dit bedrijf. Theo vroeg elke keer om geld, deel aanbetaald maar ook gelukkig een deel niet!. Uiteindelijk hebben wij na een heleboel smoezen aangehoord te hebben en weer een afspraak niet nakomen hun van het terrein verwijderd. Pannen waren van het dak, werkzaamheden niet afgerond, slechte afwerking waardoor 2 keer waterschade, waar niet op wordt gereageerd. Kortom bespaar je de ellende en ga niet met dit bedrijf in zee!
De waarheid is iets wat Theo niet kent. De lekkage was er omdat het bedrijf verzuimd had om de folie tot aan de dakgoot te leggen. Mijn man heeft getracht om na de lekkage er iets aan te doen. Theo heeft zelf gezegd als er
lekkage is bel dan komen we. Maar helaas met alles wat Theo zegt is niet naar waarheid. Wederzijds de klus beëindigen ook niet. Het vertrouwen hebben wij opgezegd na diverse smoezen van komen en toch niet komen dat wij hen van het terrein hebben gestuurd. Daar was ikzelf bij, dus hoezo niet! Laat je niet in de luren leggen door Theo want hij kletst een hoop onzin deze jongen

Komen afspraken niet na
Als het te mooi is om waar te zijn dan is dat het vaak ook… Zo ook bij dit bedrijf. Theo met zijn vlotte babbel heeft hele mooie praatjes, maar komt al zijn praatjes niet na. Hij wil vooral zijn geld zien, maar niet netjes zijn werk afronden en klanten met een probleem helpen.
Keer op keer afspraken maken, maar niet langskomen om te doen wat beloofd is. Bespaar jezelf een hoop ellende, geld en hoofdpijn en ga niet met deze mensen in zee.
Dave & Lisanne uit Almere
DOE HET NIET!
DOE HET NIET!
Afschuwelijk bedrijf. Oplichters. Criminelen.
Zie ook de reviews onder 'Ripo Dakwerken' op Trustpilot. Dat is hetzelfde bedrijf en dezelfde mensen (Theo Pook) als dit bedrijf.
Gewoon ECHT NIET DOEN.
Het is een schande dat dit soort mensen jaren door kan gaan met oplichten.
Ripo Dakwerken, Ripo Buitenwerken: DOE HET NIET!

Oplichters eerste klas
Oplichters eerste klas. Afspraak gemaakt, is ook bevestigd door Theo en vervolgens komen ze niet opdagen en laten niets van zich horen. Voor niets thuisgebleven en een dag inkomsten verloren als zzp’er. Ga met deze oplichters niet in zee!! Als je naar de positieve reviews kijkt, zie je dat ze vaak maar 1 review hebben geplaatst. Zijn gewoon mannetjes van hun zelf. Voor geïnteresseerden, ik kan onze mailwisseling met deze oplichters als bewijs naar jullie doorzetten. Blijf uit de buurt van ze!

Antwoord van Ripobuitenwerken
Na aanvraag van de offerte werd de…
Na aanvraag van de offerte werd de volgende dag contact opgenomen. De zorgvuldige offerte-samenstelling en akkoordresolutie resulteerden in een snelle uitvoering van de werkzaamheden. Dit was zeer prettig, aangezien andere partijen lange levertijden hanteerden. Alle beloften werden correct en netjes nagekomen. De beleefdheid en precisie van de uitvoerders verdienen bovendien lof. Hartelijk dank voor de professionele aanpak en inzet.
Ripo Dakwerken
Ripo Dakwerken - Dramatische ervaring.
Dramatische ervaring na het vernieuwen van het dak. In eerste instantie leek alles goed te gaan: een snelle reactie en een snelle oplossing. Maar al snel kwamen de problemen. Het begon met het gooien van dakpannen van het dak, gevolgd door het ondeugdelijk plaatsen ervan. Het eindresultaat is een dak dat op meerdere plekken nog steeds lekt. Meerdere keren hebben we om reparatie gevraagd, maar het bedrijf blijkt niet in staat de problemen op te lossen. Er is sprake van continu zieke collega’s en het afzeggen van afspraken.
Kortom: dit bedrijf kun je beter vermijden en zeker niet mee in zee gaan.

Antwoord van Ripobuitenwerken
Ik kan RIPO Dakwerken van harte…
Ik kan RIPO Dakwerken van harte aanbevelen! Het begint allemaal met hun waardevolle en deskundige advies, dat ons hielp om de beste keuzes te maken voor ons dak. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en professioneel. Ze houden zich keurig aan alle afspraken en hun werkwijze is uiterst netjes en secuur. Het team werkt met een hoge mate van professionaliteit en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Bovendien zijn ze zeer vriendelijk en beleefd, wat de hele ervaring nog aangenamer maakt. Kortom, een uitstekende service van begin tot eind!
Super goed bedrijf en leuk personeel
Wij kwamen erachter dat we lekage hadden in de bijkeuken wij hebben meteen google geopend en kwamen bij ripo dakwerken goed en zorgvuldig werk geleverd heel erg blij mee en alles is goed geregeld niks te klagen en niet te vergeten super vriendelijk persooneel
Snelle service en vrolijk personeel
Wij kwamen er achter dat we een lekkage hadden op het platte dak dus gingen snel opzoek en toen kwamen we bij thoe die kon ons meteen helpen zelfs op zondag kwamen ze top service en een schappelijke prijs
Tot het vervangen van het dak ging het…
Tot het vervangen van het dak ging het goed en leek het allemaal snel, vakkundig en betrouwbaar. Daarna werden de beloftes niet meer nagekomen. De afwerking liet hier en daar te wensen over, na veel contact en veel beloftes dat ze langs zouden komen, kwamen ze steeds niet langs. Uiteindelijk toch wel, maar slechts voor de helft afgemaakt. Nu alweer een paar maanden en 3 beloftes later dat ze langs zouden komen, nog steeds niemand langsgeweest.
Lekkage
Wij kwamen er vanmorgen achter dat er een flinke lekkage op onze zolder was. Na even zoeken op Google kwamen wij uit bij ripo dakwerken. Theo (zoon van de baas) kwam langs met een personeels lit en constateerde direct de nokvorsten. Ook hebben zij dit toen direct voor een na mijn mening goede prijs gerepareerd. Het is al de gehele dag flink aan het hozen en ja de lekkage is weg.
Kortom een aanrader met kennis van het vak!!
lekkage
Ik had last van lekkage van me nokvorsten, ik heb ripo gevonden op google en ze gebeld. Ze waren de zelfde dag nog bij me aan de deur en ben nu geholpen.
Prima werk geleverd
Ik kan met niet vinden in deze slechte reviews, bij ons is binnen een week het complete dak vervangen voor een zeer schappelijke prijs! Wij hebben zelfs nog korting gekregen omdat ze een dag eerder klaar waren
Ripo buitenwerken; nooit meer.
Ripo buitenwerken kwam met een hoop mooie praatjes bij ons een offerte opmaken. Ze kwamen niet op de afgesproken dag. Uiteindelijk zijn ze met 2 man 2 dagen van 4 uur bezig geweest met onze tuin. Onze jarenoude vaste planten hebben ze eruit gerukt met als vermelding dat ze dood waren. Een maanlandschap. De rest van de tuin is afgeraffeld en afval van bomen niet opgeruimd/ meegenomen. Ze wisten beide dagen niet hoe snel ze weer weg moesten komen. Vroegen om voorschot wat echt van te voren was aangegeven dat we dat niet wilden. Die lui hebben 1. Geen verstand van tuinieren en 2. Geen plezier in hun werk. Maar wel voor 2 dagen van Max 4 u met 2 man 1100 euro rekenen. Snel verdiend hè mannen. Wij zijn geen oplichters zei ie ook nog. Klaar mee met die tuinmannen. Momenteel zijn er meer met een houding die niet oké is. Straks als de tijd weer slechter wordt zullen ze er wel achter komen hoe ze zich in deze tijd hebben misdragen. Bah.