Risskov Flytteforretning Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi solgte vores hus og skulle derfor flytte ad to omgange – den ene flytning fra Aarhus til Fur og den anden til opbevaring. Begge gange har vi haft en rigtig god oplevelse med Risskov Flyttefo... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en perfekt flytning, der forløb helt efter bogen fra start til slut. Professionel håndtering hele vejen igennem. Flinke, hjælpsomme og effektive flyttefolk. Stor ros herfra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis vi kunne give 10 stjerner, så ville det være fuldt fortjent til Risskov Flytteforretning. Flytningen gik lige efter bogen. 3 friske fyre klarede det hele helt fantastisk. Det var en god ople... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kim P. Fra Risskov til Malling med fire mand og to biler, gennemført fra kl. 8:00 til ca 14:30. Med godt humør, hjælpsomhed og effektivitet. Yderst tilfredsstillende arbejde, som bestemt kan anbefa... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super flytning

Pålidelig, venlig og god humor - dertil professionel og rolig tilgang til flytningen, selvom der var flere steder vi skulle flytte ting fra. Risskov flytteforretning gjorde, at vores flytning forløb uden stres og vi undgik derfor selv at blive stressede. Jeg giver de 5 største stjerner og ville klart bruge dem for 3. gang, hvis jeg nogensinde skulle flytte igen.

27 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe ja tak til Risskov…

Kæmpe ja tak til Risskov Flytteforretning.
En super god oplevelse. Både ved bestilling af opgaven, besigtigelsen og selve flytningen. En svær opgave der blev løst med en optimistisk tilgang og positiv energi. Kan kun anbefale dem.

7 augustus 2023

Alt fungerer

Alt fungerer så godt: Fra besigtigelse, tilbud og levering af kasser. Der kom 3 (meget flinke) fyre til aftalt tid på flyttedagen. De dannede sig hurtigt et overblik og så gik de ellers igang. Super effektivt.
Min allerstørste anbefaling.

3 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en rigtig god oplevelse.

Vi havde en rigtig god oplevelse med RFF.
Det var nogle meget omhyggelige, påpasselige, dygtige og flinke unge mænd. Et godt team.
Risskov flytteforretning kan jeg varmt anbefale.

18 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt fra start til slut

Det var en regnfuld og blæsende fredag morgen, da jeg skulle flytte. Havde en tanke for, om jeg skulle udsætte det. Men så kommer 3 friske unge mænd fra Risskov Flytteforretning. De udfører opgaven med en flot attitude, en sød bemærkning, og hele tiden, et smil på læberne. Jeg bliver flyttet fra A til B, og jeg tror kun at der var 5 dråber på et stk. møbel, som jeg skulle tørre af. En fantastisk oplevelse, udført af et meget dygtigt, kompetent og professionelle flytteteam. Kan varmt anbefales. Merete, Løgten

5 januari 2023

Verdens bedste flyttefirma

Mine forældre havde bestilt Risskov flytteforretning til at flytte for sig. Det var helt igennem en fantastisk oplevelse. Lige fra det besøg de havde inden flytningen, hvor alt blev grundigt gennemgået, til selve flytningen.
Det kan godt være en noget uoverskuelig proces at flytte i noget mindre, men hele dagen var præget af ro, grundighed og masser af grin.
Alle ting blev pakket i bilen med nænsomhed og stillet op i det nye hus lige præcis der hvor mine forældre ønskede dem. Selv terrassen blev indrettet. Det gamle hus blev gennemgået rum for rum, om alt var med inden de kørte derfra.
Jeg kan kun give dem min største anbefaling.

16 november 2022

Tryg oplevelse.

Jeg kunne have fuld tillid til, at min flytning blev udført på bedste vis, og den tillid blev ikke gjort til skamme. Kun gode anbefalinger herfra.

27 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De passer på dine ting som var det deres egne ting

Du har måske også hørt om venner eller kollegers skræk historier om oplevelser med flyttefirmaer, som ødelægger ting eller ikke overholder hverken tidsaftaler eller aftalt pris. Hvis du vil undgå det, så brug Risskov Flytteforretning!

ANBEFALET AF BEKENDT
For et par måneder siden begyndte jeg at planlægge flytning og spurgte venner i Aarhus området, hvad de har af erfaringer med flyttefirmaer. "Risskov Flytteforretning" bliver varmt anbefalet og jeg udfylder formularen på deres hjemmeside med beskrivelse af, hvad jeg skal have udført.

INDEN FLYTNING
Allerede næste dag bliver jeg kontaktet for at aftale besøg i mit hjem, så firmaet kan danne sig et overblik over opgavens omfang. Under besøget gennemgår vi omfanget af flytningen og praktiske details. Derefter får jeg et skriftligt tilbud og en pris.

SELVE FLYTNING
Firmaet mødte op til aftalt tid og sted og begynder at flytte indbo - absolut nænsomt og uden at skrabe mod væggene i trappeopgangen (væggene var netop nymalet, så tak for det).

Vi er MEGET glade for at bo i vores nye lejlighed, så vi får sandsynligvis IKKE brug for assistance fra Risskov Flytteforretning igen - men vi giver vores absolut varmeste anbefalinger.

Seriøst, omhyggeligt og venligt - til aftalt tid og pris.

4 november 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De får 5 men jeg gav gerne flere…

De får 5 men jeg gav gerne flere stjerner. Jeg følte mig tryg ved hele processen fra 1. møde til modtagelse af flyttekasser og indpakningspapir til selve flytningen i en rolig atmosfære med flinke flyttemedarbejdere. Den er forløbet så fint - stor anbefaling fra mig.

22 september 2022

Flytning

Har flyttet med dem 2 gange.
Meget kompetente og venlige flyttemænd.
Kan varmt anbefales.

2 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe god service og godt humør

Kæmpe god service
Fra start til slut har det bare været en virkelig god oplevelse og service.
Fra Henrik kom til møde, til levering af flyttekasser, afhentning af ekstra kasser til tøj og selvfølgelig hvor de gode stærke gutter kom og flyttede.
Super søde, servicemindede og i godt humør.

Skal flytte igen om en måned - og er helt rolig og tryg ved at det er Risskov flytteforretning, der kommer igen

KÆMPE anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 juli 2022

Fin flytning 👍🏻

Vi er yderst tilfredse med veludført flytning. Alle aftaler blev overholdt og flytteteamet var effektive og samarbejdsvillige. Alle ting blev behandlet ordentligt og efterflg blev flyttekasser afhentet, da vi bad om det.

9 april 2022