Vi solgte vores hus og skulle derfor flytte ad to omgange – den ene flytning fra Aarhus til Fur og den anden til opbevaring. Begge gange har vi haft en rigtig god oplevelse med Risskov Flyttefo... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tak for en perfekt flytning, der forløb helt efter bogen fra start til slut. Professionel håndtering hele vejen igennem. Flinke, hjælpsomme og effektive flyttefolk. Stor ros herfra.
Hvis vi kunne give 10 stjerner, så ville det være fuldt fortjent til Risskov Flytteforretning. Flytningen gik lige efter bogen. 3 friske fyre klarede det hele helt fantastisk. Det var en god ople... Toon meer
Kim P. Fra Risskov til Malling med fire mand og to biler, gennemført fra kl. 8:00 til ca 14:30. Med godt humør, hjælpsomhed og effektivitet. Yderst tilfredsstillende arbejde, som bestemt kan anbefa... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi flytter for dig med Omtanke, omhu og Nærvær
Contactgegevens
Stokagervej, 5, 8240, Risskov, Denemarken
- kontakt@risskovflytteforretning.dk
- risskovflytteforretning.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Perfekt flyttefirma
Kan helt klart anbefale Risskov flytteforretning. Søde, venlige flyttefolk, som passede godt på vores ting. Alt fungerede, som det skulle, intet at sætte en finger på. :-)
Superb arbejde
Superb arbejde. Effektivt og hurtigt, og samtidigt gjort med omhu. Hyggeligt team af flyttemænd.
Rigtig god service
Rigtig god service - vildt effektive, dygtige, grundige og flinke 😊
Rigtig god service og effektiv…
Rigtig god service og effektiv flytning.
De varmeste anbefalinger herfra.
Super service
Super service, behandlede alt indbo professionelt, var venlige og imødekommende. Klar anbefaling herfra.
5 stjerner for professionelt dygtigt…
5 stjerner for professionelt dygtigt flyttefirma. Ros for stor smidighed under elendige flytte-tidspunktaftaler, super venlige og hjælpsomme medarbejdere, alt flyttet på bedste vis, kun roser. Mvh, Astrid Sloth + Preben Torntoft.
Fuld tilfredshed.
Jeg kunne ikke have været i bedre og mere kompetente hænder.
Har benyttet Risskov flytteforretning 2…
Har benyttet Risskov flytteforretning 2 gange. Hver gang af professionelle og dygtige flyttefolk. Alt klappede og foregik i en behagelig atmosfære. Vil
til enhver tid anbefale flytteforretningen til andre.
En god og professionel flytning…
En god og professionel flytning foretaget af dygtige og flinke flyttefolk. Alt fungerede, lige fra tilbud, selve flytningen til afslutning med afhentning af flyttekasser. Kan klart anbefale Risskov Flytteforretning. 🤗
Vi skulle flytte fra et rækkehus til en…
Vi skulle flytte fra et rækkehus til en villa og følte os i gode hænder under hele forløbet. God og venlig kommunikation og vil klart anbefale dem.
Kan varmt anbefales
Kan kun sige positivt om Risskov Flytteforretning:
Omhyggelige, seriøse, venlige flyttefolk :-).
Klare aftaler vedr. flytning, som bliver holdt hele vejen igennem.
Brug trygt disse professionelle folk til din flytning.
God dialog fra først til sidst
God dialog fra først til sidst, overholder alle aftaler.
Professionelle, det var nemt at være en del af. Alt blev leveret på de rigtige pladser.
Stor ros til Henrik og hans folk
Stor ros til Henrik og hans folk. De kan på det varmeste anbefales hvis man ønsker en uproblematisk flytning.
super god service og godt arbejde
Henrik og hans team udførte en smertefri flytning og med godt humør, så vi kan varmt anbefale, at give lidt ekstra - det var det hele værd :-)
/Tina & Dennis
Flyttefirma i verdensklasse
Super service, passer rigtig godt på dine ting, hjælpsomme, fleksible med flyttetider og holder aftaler til punkt og prikke. Flytter med højt humør😉
FREMRAGENDE
FREMRAGENDE
PROFESSIONELT
VENLIGE FOLK
PRISEN VÆRD
ANBEFALES..
Sikker, præcis og hurtig.
En sikker, præcis og hurtig flytning. To mand kom som aftalt og meget professionelt og venligt flyttede, det som skulle flyttes. En yders fair pris også, så jeg kan kun anbefale Risskov Flytteforretning.
TAK!
Jeg er flyttet fra Egå til Storkøbenhavn og har haft hjælp af Risskov Flytteforretning. Jeg kan ikke anbefale dem varmt nok! Ordentlighed, grundighed, varsomhed, punktlighed - og det var ikke deres skyld, at mine boxmadrasser ikke kunne komme op på 1. sal..... Desuden var prisen meget rimelig. Tusinde tak herfra :-)
Positiv oplevelse
Positiv oplevelse
Jeg har d.1.september 2020 benyttet mig af Risskov flytteforretning, jeg kan varmt anbefale dem. De er troværdig, punktlig, og forsigtig med mine ting.
Det fungeret fra jeg bestilte flytningen til sidste kasse var flyttet.
Endnu en tilfreds kunde
Rigtig tilfreds med min flytning. God og kompetent service fra første henvendelse til flytningen var overstået. Jeg har følt mig i gode hænder under hele forløbet, kommunikationen med firmaet var i top og flyttemændene var effektive og høflige. Jeg giver Risskov Flytteforretning mine varmeste anbefalinger og bruger dem gerne igen.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.